Şimdi Ara

Kilosu 19 liradan taze fındık satılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fındık zamanı geldi. Yeni yeni toplamaya başladılar. Kilosunu 19 liradan Türkiyenin her yerine gönderirim. 5 kilo üzerine kargo ücreti fiyata dahildir. Fındık, Giresun fındığıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kabuklu olarak dimi yeşil çiçeğiyle beraber değil ?
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Çeç olarak göndereceğim.

• Çeç ?
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Yeşil kabuksuz haline çeç deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayri Potur

Yeşil kabuksuz haline çeç deniyor

tamamdır hocam anladım. Dönüş yapıcam ben sana 5kg kadar alasım var.
  • Hocam amacım baltalamak değil ama antep fıstığı yesilini 15e Satıyorlar fiyatta birseyler yaparsanız Bende almak isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yeşil fıstık nerede 15 liraya satılıyor? Benim bi tarafım Antepli ben öyle bir şey duymadım. Burada daha fiyat açıklanmadı ama üretici 15 liradan aşağı vermemeye karar kıldı. Ücret makul görünüyor.

• Şuan gaziantep islahiyedeyim çarşıda sağda solda yürüyen arabada 15 liraya satiliyor

• daha fıstık zamanına 3-4 hafta var. Şuan satılan fıstık boz fıstıktır. Giresuna gelip baksanız bile fındığın 15 ten aşağı satılmadığını görürsün.

• Şahsen satan kişiyi haklı buluyorum.Çünkü biz de fındık üreticisiyiz.Ama şimdi adam 5kg fındık satsa 19tlden eder 95tl.bu 5kglık fındık için 10tlden asagı kargo ücreti istemez kargo şirketleri,o da en az 10tl.Biz en azdan düsünelin 95-10=85tl. 85/5 = 17TL. Bunun paketlemesi,kargo şubesine kadar taşınması vesaire var 2.5tl-5tl de oradan düş.biz yine 2.5tl düselim.82.5/5=16.5tl ye satmış oluyor kilosunu.Zaten fındık üreticiden toptancıya 15-16dan asagı satılmayacak bu sene.Taban fiyat olarak bazı yerlerde 12-14 açıldı ama tamamen üreticiyi kandırmaya yönelik fiyatlar.Üretici malı elinde tutacak büyük ihtimalle 15-16dan asagı fiyatı acil ihtiyac dısındakiler satmaz.Yani uzun lafın kısası zaten toptan olarak en asagı 15ten satılacak olan fındıgı adam kargo-taşıma-paketleme maliyetini düsünce kgsu 16.5a satmıs oluyor.5kgdaki karı adamın 7.5 tl.Ben şahsen ugraşmam 5kg fındıktan 7.5tl kar edecegim diye.

Burada satış işlerinde maliyet üzerinden fiyatı arttıran tek şey tamamen kargo firmasının alacagı +10tl kargo ücreti.O ücret olmamış olsa düş 10tlyi 95tlden 85tl ye 5kg fındık almış olursunuz.85/5= fındıgın kilosuna da 17tl vermiş olursunuz.Ama kargo fiyatının alacagı ücret ile fındıgın kgsuna 17tl verebilecekken 19-19.5tl vermek durumunda kalıyorsunuz.Aynı şekilde satıcı da o şekilde fiyatla satmak zorunda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 13 Ağustos 2015; 10:40:32 >

• Yorumunuz için teşekkür ederim.

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.