< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master21 -- 31 Ağustos 2024; 14:55:46 > |
TMO Fındık Krokan 500 gr - 59 TL + Kargo
-
-
Bence almayin bi ara tarim kredi markette satiliyordu pas kokusu gibi koku vardi, alan cogu kisi iade ediyordu -
Pasdan ziyade yağ kokusu gibi.Bizim gibi ucuz kuruyemiş alan garibanlar bilir,kuruyemişler bekleyince o tad ortaya çıkar,o yüzden ucuza satılır.Üst kalitesi zaten 600-700 lira bu ürünün.Fiyatına göre değerlendirmek lazım,ben 4 paket aldım şahsen iade etmeyi düşünmüyorum.Fiyatı aynı kalırsa yine alırım 3-4 ayda bir.Biz garibanların da kuruyemiş,krokan yeme hakkı var,kalitesiz de olsa :D
-
30 adet bile alsan kargo ücretsiz olmuyor.
-
çok sevdiğim çokça aldığım bir ürün . 2 yıldır aralıklarla alıyorum. gittikçe kalitesi düştü. aynı paket içinde farklı kalitede ürün olduğunu artık görüyorsunuz bazı paketler taze çıtır iken bazıları bayan çok yumuşak krokan ile alakası yok gibi ağızda lastik oluyor. yazık kaliteyi bukadar hızlı bozmayı nasıl başarabiliyor firmalar anca bizde olur
-
Guzel yorum olmus ustadim.
Denedigim bir urun degil krokan fiyat olarak cazip gorundu nedense hilesi mi var.
Icerigine baktim tmodan yuzde 70 kiyilmis iç findik yuzde 30 pancar sekeri yaziyor.
Yani dogruysa pakette 350 gr fındık kiyilmista olsa bu fiyata nasil oluyor?
-
üründe hiçbir hıle yok tmo ürünü . belki bayat olma ıhtımalı olabılır
-
-
Bekleyen bozulmuş kuruyemişlerde aflotoksin olur karaciger kanseri yapar bunlardan başka ürün yaparsın afiyetle yedirirsin
-
Valla iyimis ya.
Tertemiz icerik var dogruysa.120 tlye saglikli atistirmalik bu ekonomide nerdeyse yok. Yuzde 70 fındık bende denemeyi dusunmeye basladim.
Cek kupon vs varmi bu pttavmde yada alternatif baska nerden alınabilir kargo isi bozuyor🙂
O paketler kac gr hocam 4 tanesi 500 gr ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 31 Ağustos 2024; 14:9:53 > -
ben işyerinde ikram ederken bi gıda mühendisi aflatoksinli ürün yemiyorum sagol demişti o zamandan beridir uzak duruyorum.
-
Tarım kredi sordum şuan yok,ara ara geliyor dedi.Tmo marketi varsa orda olabilir.
500 gr'lık paketin içinde küçük küçük 8-10 gr'lık paketler var.500 gr'da en az küçük paketlerden 50 tane vardır diye tahmin ediyorum.
Bu arada üretim tarihi ekim 2023 skt:ekim 2024 ucuz olmasının bir sebebi de bu sanırım.
-
sağlığınızı düşünüyorsanız kesinlikle almayın...
benzin kokusu gibi garip bir kokusu var.
artık nasıl bir yerde üretim yapılıyorsa...
o kırık fındıkları da elek altı çöpten topluyorlar muhtemelen.
-
yüz lira olmuş yine bedava lakin bunlar yeni üretim mi acaba adamın alasını yok ettiniz kokuyo mokuyo diye 100 liralık olandan birileri bi alsın bi inceleme yapsın da ona göre alalım, içimde kaldı eskiden okul önünde kastamonular bunun yer fıstıklısını satıyorlardı acayip lezetliydi
www.pttavm.comTMO Fındık Krokan 500 gr - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/tmo-findik-krokan-500-gr-p-176273625 -
Yer fıstıklı istiyorsan bu güzeldir,arada burdan alırım.Yeni hesap aç evde birinin adına kod kısmına SELAM100 yaz.139'a alırsın 1 kg'ı app.hb.bizListelerim - hepsiburada.comhttps://listelerim.hepsiburada.com/paylas/4724dfe0-c9fc-4b15-9786-c4aea30d671c?ftid=w1jyfqvmaanu3zem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master21 -- 14 Eylül 2024; 0:5:14 >
-
Çöpe atacaklarına satıyorlar işte. Ekonomik zeka. Anladığım bu yorumlardan.
-
iyiymiş de telefon yok maalesef hem 240 çok yer fıstığı için 200 e fındığı görünce çok geldi
@freeleaks o kadar da değil çöp möp. tmo satıyor sonuçta tanırım iyi çocuklar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence almayin bi ara tarim kredi markette satiliyordu pas kokusu gibi koku vardi, alan cogu kisi iade ediyordu
|
Pasdan ziyade yağ kokusu gibi.Bizim gibi ucuz kuruyemiş alan garibanlar bilir,kuruyemişler bekleyince o tad ortaya çıkar,o yüzden ucuza satılır.Üst kalitesi zaten 600-700 lira bu ürünün.Fiyatına göre değerlendirmek lazım,ben 4 paket aldım şahsen iade etmeyi düşünmüyorum.Fiyatı aynı kalırsa yine alırım 3-4 ayda bir.Biz garibanların da kuruyemiş,krokan yeme hakkı var,kalitesiz de olsa :D |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X