Şimdi Ara

KİM ARAMIŞCELL ÇOK YAKINDA ÜCRETSİZ..TEŞEKKÜRLER TÜRKCELL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
26.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 haziranda açılacakmış bugün bir deneyin isterseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginizm

21 haziranda açılacakmış bugün bir deneyin isterseniz.

deneyecem
  • Arkadaşlar, aranızda deneyip, mutlak bir sonuca ulaşan var mı?

Varsa, kısaca bir anlatın da bizde yararlanalım...
  • evet ben kullanıyorum. çok güzel bir servis. internetten etkinleştirme açıldı.
    quote:

Orjinalden alıntı: outlaw

Arkadaşlar, aranızda deneyip, mutlak bir sonuca ulaşan var mı?

Varsa, kısaca bir anlatın da bizde yararlanalım...
  • quote:

evet ben kullanıyorum. çok güzel bir servis. internetten etkinleştirme açıldı.

Teşekkürler...

İnternetten etkinleştirme derken, Online İşlem Merkezi'ni mi kastettiniz ?
  • quote:

quote:

evet ben kullanıyorum. çok güzel bir servis. internetten etkinleştirme açıldı.

Teşekkürler...

İnternetten etkinleştirme derken, Online İşlem Merkezi'ni mi kastettiniz ?

evet online işlem merkezi.
  • quote:

KİM ARAMIŞCELL ÇOK YAKINDA ÜCRETSİZ..TEŞEKKÜRLER TÜRKCELL

Etkinleştire tıklayınca böyle bir hata veriyor... Numaram 0536 ile başlıyor... Acaba daha bu numaralar için aktifleştirilmedi mi?

Sizi de yoruyorum kusura bakmayın...
  • quote:

quote:

Etkinleştire tıklayınca böyle bir hata veriyor... Numaram 0536 ile başlıyor... Acaba daha bu numaralar için aktifleştirilmedi mi?

Sizi de yoruyorum kusura bakmayın...

benim bugüne kadar internetten açılmıyordu. bugün internetten açılmaya başladı. demekki herkesi açmamışlar. ama benimki iki hafta önce otomatik aktifleşmişti. kullanmak isterseniz telefonunuzu ulaşılamıyorsa aktar seçeneği için +905397571027 numarasına yönlendirebilirsiniz. bu kim aramış servisinin numarası.

• Teşekkürler tekrardan, hemen deniyorum...
  • Diğer yerden abone oluyorsun ama bedava olmuyor DİKKAT , ücretsiz srvislerden abone ol mutlaka, yani yukrıda henüz açılmamış diyorya resimde o ücretsiz olunan yer, bir de ücretli olan yeri var YÖNLENDİRME altında oradan olabiliyorsunuz ama ÜCRETLİ ben denedim kontorum gitti :(, açılmasını bekleyelim
  • Herkesin hattını servis kullanımına açmamalarındaki sebep ne olabilir?
  • işte bana gelen maili aynen ikinci defa iletiyorum

Bana aynen şu şekilde mail attılar durumu bildirdim işte ne zaman tüm aboneler faydalanacak şeklinde ve aşağıdaki cevabı aldım sizinle paylaşmak istedim

Sayın Demirkan,

KimaramışCELL servisimiz değiştirilerek Kimaramış ismi ile yeni bir servis olarak hizmete girmiştir. Yeni Kimaramış servisimiz ilk etapta, sadece mesajla bilgilendirme gönderilen numaralar tarafından kullanılabiliyor.

Çalışmalarımız devam etmekte olup, servis çok yakında tüm müşterilerimizin hizmetine girecektir.
    Yanıtımızla ilgili görüşlerinizi Bizi değerlendirin linkinden paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Çözüm Merkezi

deneme aşamasındalar dediler bana
    quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Herkesin hattını servis kullanımına açmamalarındaki sebep ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 22 Haziran 2007; 0:32:13 >

• KİMARAMIŞ DA TURKCELL HATTINI TURKCELL HATTINA YÖNLENDİRİP KAPATINCA YÖNLENDİRİLEN TURKCELL HATTINI ARAYINCA BAĞLANTI HATASI OLUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 22 Haziran 2007; 0:43:32 >
  • ben internet üzerinden yönlendirmiştim yani internetten yaptım işlemi aradığınız kişiye şu anda ulaşımıyoru dinledim denemek için sonra hattı açtım mesaj geldi ama 2 kontorum gitti kampanya dışında üye olduğum için yani şu an deneme aşamsı ya belli üyelere ücretsiz, bana ücretsiz değildi ama ben de öyle birşey olmadı sen de problem olabilir mi? başka biri var mı arkadaşın yaşadığı sorunu yaşayan ?
    quote:

Orjinalden alıntı: satcell

KİMARAMIŞ DA TURKCELL HATTINI TURKCELL HATTINA YÖNLENDİRİP KAPATINCA YÖNLENDİRİLEN TURKCELL HATTINI ARAYINCA BAĞLANTI HATASI OLUYOR
  • ben internetten falan etkinleştirmedim.geçen gün turkcell hattımı taktım mesaj geldi
  • sadece msj gelenler kullanabilio heralde şimdilik..Avea da paralı olduktan sonra turkcell bu hamlesi çok manidar oldu..E eski turkcell ceo su aveanın başına geçti şaşırmamak lazım... yakında aveadan aveaya dakikası 4 kontör yaparsa şaşmamak lazım..
  • 23 hazirandan itibaren başlıo die msj geldi anneme bana hala hiç msj gelmedi..
    haksızlık ama ya yarısında başlamış yarısında başlamamış..
  • Nasıl bir iş bu anlayabilene aşk olsun
  • arkadaşlar kim aramışcell 16 haziranda başadı.Deneme amaçlı olarak 16 haziran 2007 saat 00.30 da denedim çalışyıor.Umarım devamlı olur ve ücret talep edilmez.şimdilik beleş ama belli olmaz söz konusu turkcell olunca....
  • Arkadaşlar, biraz önce Turkcell kendi kendine mesaj yolladı ...

Ama verdiği adrese girip, Turkcell Online İşlem Merkezi'nden işlem yapmaya çalışınca yine aynı hatayı veriyor...

Artık sıramızı bekleyeceğiz herhalde...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.