Şimdi Ara

kim bana yardım eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin büyük istekleri sonrasında en sonunda bende k.o.oynamaya başladım.Lakin onun lvli 42 benım 11.Lvl kaçta onun beraber partyi kurabilirim.Oda çok iyi bilmez bende.Ayrıca okcu karakterine sırf dexe yükleniom dorumu.Apepe yiz biraz sırf kalbi kırılmasın die oynuom.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• arkadaşım onunla party yapabilirsin... eğer civciv aldıysan tabii. Moradonda inn hostesin yanında bi kadın war... ona gidersin beginner helper die bi seçenek war.. ondan bi civ civ aldığın zman party yapabilirsin....
  • sen lvl i 30 yap beraber oynarsınız ya da lvl 35 birisini bul hem seni alsın hem de onu böylece beraber parti kurmuş olursunuz ama anlamadıgım bişiy var 11 lvlde sen civciv sin ve seni lvl 70 adam bile partisine alabilir galiba civciv olmamışsın sen oyunda birisine sor ve civciv ini açtır sonra herkes alır seni partiye.Sırf dex e vermek paper anlamına gelir yani sen de papersın ama chitin gibi eşyaları giyemessin işte hp 90 olması lazım ki giyesin ama kodum mu da oturtursun yani.Sen lvl i kasmaya bak sonra oyunu bırakamayacaksın zaten ben de bu oyunu sevmeyenlerdendim ama artık onsuz olmuyor.Sen bi okçu olarak lvl 55 yapman şart !! Saygılar...
  • civciv mi?

hakketten acemiyiz yaw..civciv denilenden alayım aksam bi bakim.ayrıca ben diez 3 deyim aynı yerdemısınız..elimde benim benim dagger +4 yazandan 2 tane dagger +7 yazan 2 adet var suan yanlıs hatırlamıosam 23 vuran +4 dagger ı kullanıom ii midir o.armorda varya rambo oldugumusdan cıplak dalıoz daha zevkli oluyor türk üsülü..
  • zuhAhahahah abi güldürme beni ne diyon sen daggermış sen onlar solucan zor kesersin lvl 30 olmadan bişiy kesmeyi düşünme lvl 30 olunca da 2 tane sword breaker al eline +5 olsun sana göre anladın ? ben olympiadayım lvl 48 ok
  • ya lvl atlayınca çok deli oluor yanlız.hp 160 kusurdan 30000 lere cıkıo mana 28000 bınlere fırlıo ozaman anlıoz alıoz lvl aldıgımızı.ayrıcaa benım oyun penceresı explorer sayfası gibi açılıo evde neden tam ekran olmuyor.alt enter buyutmuyor başka bir ayarımı var acep...şimdilik daggera dvm.ayyrıca hpyede yüklenememmi dexe devammı yoksa...her lvlde..şimdilik dinoz kılıklıları kesıoz lvlden kaçtan sora nereye gidem hangi canavarı kesem kolayca lvl alamda hemen katılam sıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolghi -- 5 Aralık 2005, 16:58:33 >
  • hocaM sadece dex e ver lvl 45 den sonra dts lvl50 den sonra aposa takıl bi de oyunun option una gir orda full screen secenegini tıkla ve full ekran oyna alt enter işlemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardes ya.Acemiligime ver benim dts nedir?ayrıca benım aldıgım çharın en onemli özeliklerini kısaca belirtirmisn.bizde eve gidince artistik taslıyalım ufaklıga.zaten dun rezil olduk.dagger la kurtcuk falan kesıduk .3-5 lvl derken hakketten kesmedı dinozor kılıklıları keselım dedık ucan bişi geliodu gördum.full hp ile gittim ulam bunu alırım dedim kurtcugun 10 da 1 kadar bir vurdum 2 vurdum 3 o vurdu ben oldum.Ufacık cocuga rezil olduk.yaww
  • dts kocaman bi iskelet dir insan gibi koşuyor şerefsiz sen lvl 30 yanından geçerken ölürsün düşün sen şimdi direk el morad castle git tp ol aynadan yani başka şehire seni orda lvl 30 yaparlar sen oturursun sonra lysan kesersin falan 40 olursun sonra bi bakmışsın dts partisindesin kolay kolay lvl artarsın taa ki 46 ya kadar sonra çok oynaman lazım ki lvl 50 yi geçsin bütün gün oynarsan ancak 1 lvl atlarsın lvl 47 de falan öyle işte sen kardeşine dts kesicem lvl atlayayım de yeter eline de sword breaker + 6 alacagım de onların atackları baya yüksek çünkü ok ben eve gidiyorum başka soru sorma hadi görüşürüz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.