Şimdi Ara

Kim Bilir Altın Hilesi buldum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kim bilirde altın basma hilesi buldum.Hile benim için çalışıyor ama bonus altın veren görevlerin çoğunu yaptıysanız çalışması sıkıntı.
    Çalışma mantığı şu: ben apk dosyasının kaynak kodlarıyla oynadım, bütün görevleri 500 altın verecek şekilde ayarladım.Sonra bu cracklediğim apk'yı, telefonda zaten kim bilir yüklüyken üstüne bir daha kurdum(crackli apk'yı kurmadan hemen önce, kim bilir'in şu klasörünü komple yedekledim "data/data/net.peakgames.trivia/shared_prefs". bu klasörü yedekledikten sonra, dediğim gibi orjinal kim bilirin üstüne cracklediğim apk'yı kurdum, ardından, önceden yedeklediğim klasörü yeni yüklenmiş "data/data/net.peakgames.trivia/shared_prefs" klasörünün içine geri yükledim(aynı dizine). yarışmayı açın, size bonus verecek bir görev yapın, 500 altınınızı alın, yarışmayı kapatın, shared_prefs'i deminki gibi yine geri yükleyin, yine girin aynı görev yapılmamış görünecek,yine yapın 500 altın alın!!.
    bana her girişte, hoşgeldin, gözünün çapağı görevi bilmemne ödülü veriyor yarışma,şu an 99000 altın yaptım. capsi aşağıda

Anlamayanlara En baştan anlatıyorum:
    Android'li(ROOT'lu) telefonunuzda, feysbuk hesabıyla bağladığınız KİMBİLİR yarışması yüklü diyelim.
    1. İlk olarak "data/data/net.peakgames.trivia/shared_prefs" klasörünü yedekleyin. (ES File explorer programı gerekli. es file explorer'ın root gezinme özelliğini de açın ayarlardan)
    2. Sonra crackli apk dosyasını kurun.
    3. yedeklediğiniz shared_prefs'i geri yükleyin.
    4.oyuna giriş yapın, girişte size gözünün çapağı bonusu verdi diyelim(ki cracklediğim apk sayesinde 500 altın verecek)
    *giriş yaptığınızda bonus vermediyse, daha önce yapmadığınız bir görevi yapın ve 500 altınınızı alın,
    5.oyundan çıkın ve shared_prefs'i yeniden geri yükleyin
    6.yeniden giriş yapın, demin yaptığınız görevi bir daha yapabilirsiniz, sürekli 500 altın alın

cracked apk link:http://www.dosya.tc/server24/HvMeLa/net.peakgames.Trivia.rar.html

Kim Bilir Altın Hilesi buldum ! Kim Bilir Altın Hilesi buldum ! Kim Bilir Altın Hilesi buldum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi35 -- 21 Haziran 2015; 13:27:19 >

• Cok pardon, silemedim de konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpi35

Cok pardon, silemedim de konuyu
    kim bilir kuruluyken cihazda, crackli dosyayı kurmayı denedim olmadı. kim biliri sildim crackli dosyayı kurdum. sonrada facebookla bağlan deyince girmiyo açmıyo.misafir girişi yaptım çalıştı her görev için 1000 altın veriyor
    titanium backuptan yedek almıştım geri yüklicem.
    şimdi bu titanyumun dondur özelliği kullanılarak senin aklına gelen altınları yeniden kazanma görevi yapılamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 13 Mart 2014; 19:19:38 >
  • ben yeni rom yükleyip kim biliri yeniden kurdugumda oyun benim gorevlerimi yapilmamis olarak gordu, ben de o halinin shared_prefs'ini yedeklemişim şans eseri. Şimdi surekli o dosyayi yenileyip gorevleri sifirliyorum.
    -once Normal apk'yi marketten yukleyip ustune bunu yukleyeceksin, direk crackliyi yuklersen feysbuka baglanmiyor.
    -tam olarak emim de degilim oyun ne yaparsak gorevleri sifirliyor?(belki telefon degistirince yeniden basliyor bazi gorevler, ben rom degistirince sifirlandi, arkadasim ios'a gecince de sifirlanmisti. Tam emin degilim burdan).
    -level 12ye kdar 500 altin vermiyor bi de, sinir 250 altin olabilir
  • alpi35 kullanıcısına yanıt
    eyw. hocam bide öyle denerim.
    peki level kasmayı nasıl yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 14 Mart 2014; 12:05:21 >
  • alpi35 kullanıcısına yanıt
    yok yine olmadı malesef, facebook girişinde sorun oluyo çoğu denemede giriş yapmıyor. giriş yapıncada bin altın vermiyo normalde sistem kaç altın tanımlamışsa onu vermeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

yok yine olmadı malesef, facebook girişinde sorun oluyo çoğu denemede giriş yapmıyor. giriş yapıncada bin altın vermiyo normalde sistem kaç altın tanımlamışsa onu vermeye devam ediyor.
    zamanı durdurma/yavaşlatma, level kasma hilesi yokmu
  • Bende yok, ama her hafta 1.olan eleman kesin oyle seyler yapiyor, 14500 puanin imkani yok, sureyi 200sn falan yapiyordur, programci arkadaslar el atsa keşke
  • quote:

Bende yok, ama her hafta 1.olan eleman kesin oyle seyler yapiyor, 14500 puanin imkani yok, sureyi 200sn falan yapiyordur, programci arkadaslar el atsa keşke
    top 100 de olanların yaptığı hileyi buldum
    video izle

• ben senden once buldum
  • quote:

ben senden once buldum
    Dosya vs Paylasim yeri Degil Ban yersin Kaldir Pmden verirsin Eger dosya hallinde verceksen:)
  • quote:

ben senden once buldum

Dostum elimde 32 gb gafiza karti var skandisk
  • Burası 2.el yeri değil yersin
    Buldum bro 16lığa yetti param, silmeyi unutmuşum iletiyi, sağolasın
  • quote:

Burası 2.el yeri değil yersin

Oenmli degil Bendede var Elimde Telfnumda Kaldirmayinca elde kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

bir arkadaş özelden anlatabilir mi altın hilesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

quote:

quote:

arkadaşlar bana da bir yardımcı olurmusnuz kimbilirde hile konusunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

quote:

quote:

arkadaşlar bana da bir yardımcı olurmusnuz kimbilirde hile konusunda...

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi35 -- 21 Haziran 2015; 13:43:04 >

• quote:

altın hilesi açığını kapattılar arkadaşlar.
    14bin puan yapma hilesi 10 liraya öğretilir.(androidli ve rootlu telefonunuz varsa)

uza
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

quote:

14bin puan yapma hilesi 10 liraya öğretilir.(androidli ve rootlu telefonunuz varsa)

uza

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RASP

quote:

uza

Dostum anlat bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.