Şimdi Ara

Kim bu Mürüvvet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nassınız yav bu geçen hafta ve bu akşam avrupa yakası dizisinde oynuyan mürüvvetin gerçek adı ve mükünse soyadı nedir? acil lazım yarım hadi lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Avrupa Yakası Mürüvvet Kimdir?

"Avrupa Yakası" dizisindeki Mürüvvet karakteri, Avrupa Yakası'nda ikamet eden genç bir kadındır. Dizide tanıtılan ilk bölümlerinde, Mürüvvet'in Vasfi Mıymıntık adında bir nişanlısı vardır. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde Mürüvvet'in nişanı bozulur ve Burhan Altıntop ile evlenir.

Mürüvvet, dizide genellikle komik ve eksantrik kişiliğiyle öne çıkar. Fakat aynı zamanda yardımsever ve duygusal bir karakterdir. Avrupa Yakası sakinleriyle olan ilişkileri, dizinin en eğlenceli ve unutulmaz anlarından bazılarını oluşturur.

Avrupa Yakası Mürüvvet Karakter Özellikleri

• Komik ve eksantrik
    • Yardımsever ve duygusal
    • Avrupa Yakası sakinleriyle yakın ilişkiler kurar
    • Vasfi Mıymıntık ile nişanlıydı, ancak daha sonra Burhan Altıntop ile evlendi

Eğer "Avrupa Yakası Mürüvvet" karakteri hakkında daha fazla bilgi arıyorsanız, dizinin tekrar bölümlerini izleyebilir veya internet üzerinde karakter hakkında yapılan yorumları ve analizleri okuyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sdece topıc baslıgını gordugumde bnm ck yakın bı arkım dıcektım
    ama ben muruwete mürü die seslenirim bazende ideal gelın adayı mürwet derim
    adından dolayı yanı he bıde gelın demısken cok alakasız olucak ama canerle tülin ewLenmiş

• arkadaşlar bilen yokmu bekliyom daha
  • urfalı kardeş diziyi izlemedim. bi resmi filan yokmu
  • noldu çok mu beğendin yoksa

hakkaten iyi ama
  • yonca cevher
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

sdece topıc baslıgını gordugumde bnm ck yakın bı arkım dıcektım
    ama ben muruwete mürü die seslenirim bazende ideal gelın adayı mürwet derim
    adından dolayı yanı he bıde gelın demısken cok alakasız olucak ama canerle tülin ewLenmiş

ahyır eflenmemişler disi için biaraya gelmişler allahım inanamıom ya oyuncu oldular hoş onlardan daha usat aoyuncu olamas ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.