quote:Orijinalden alıntı: Robinson_CrusoeEfet ikiside aynı isim ve ikiside ölü biri daha önce mefta olmuş ondan mektup sayıları farklı.
quote:Orijinalden alıntı: ilhamibiri daha önce mefta olmuş ondan mektup sayıları farklı.Alıntıları Göster ölmüş ölü değil.
quote:Orijinalden alıntı: Ölen Ölü ölmüş ölü değil.Alıntıları Göster Onlar ajan. Hatta benimle alakaları bile olabilir. Belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ben biliyor olabilirim de olmayabilirim de :)
quote:Orijinalden alıntı: CitizenOnlar ajan. Hatta benimle alakaları bile olabilir. Belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ben biliyor olabilirim de olmayabilirim de :)Alıntıları Göster yoksa onlar zombi ajanlar mı?
quote:Orijinalden alıntı: CitizenOnlar ajan. Hatta benimle alakaları bile olabilir. Belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ben biliyor olabilirim de olmayabilirim de :)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Citizen Onlar ajan. Hatta benimle alakaları bile olabilir. Belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ben biliyor olabilirim de olmayabilirim de :)
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.quote:Orjinalden alıntı: Citizen Onlar ajan. Hatta benimle alakaları bile olabilir. Belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ben biliyor olabilirim de olmayabilirim de :) Alıntıları Göster gülme
quote:Orijinalden alıntı: GunaydınNeler dönüyo bu forumda acabaAlıntıları Göster evet ne gülüyon ,citizen ne güzel açıklamış olayı.
quote:Orijinalden alıntı: Ölen Ölü gülme Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ölen Ölü gülme İmzamdaki sözü sana armağan edıyorum..
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.quote:Orjinalden alıntı: Ölen Ölü gülme İmzamdaki sözü sana armağan edıyorum..Alıntıları Göster ölüye hiç mi saygınız yok...
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.quote:Orjinalden alıntı: Citizen Onlar ajan. Hatta benimle alakaları bile olabilir. Belli olmaz. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ben biliyor olabilirim de olmayabilirim de :) Alıntıları Göster olum ölen ölmüştür ölen tekrar ölemezki ölen ölü olmaz öldüse ölmüştür ben ölümüyüm öldümmü öldüm..
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.quote:Orjinalden alıntı: Ölen Ölü gülme İmzamdaki sözü sana armağan edıyorum..Alıntıları Göster hakkaten bu ölen ölü tam bir hiç sıfır mektubu var.yani bunlardan 1milyar tane gelse benim kadar etmiyor ,hatta hiç bir şey etmiyor.
quote:Orijinalden alıntı: ilhamihakkaten bu ölen ölü tam bir hiç sıfır mektubu var.yani bunlardan 1milyar tane gelse benim kadar etmiyor ,hatta hiç bir şey etmiyor.Alıntıları Göster bu mesajı okuyanlar basur olacak
quote:Orijinalden alıntı: Ölen Ölü gülme Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ölen Ölü gülme Off be yavrum karizmaya bak. Ne kuuul bi erkeksin sen böyle.
quote:Orijinalden alıntı: Negerekli İnsanquote:Orjinalden alıntı: Ölen Ölü gülme Off be yavrum karizmaya bak. Ne kuuul bi erkeksin sen böyle.Alıntıları Göster sulanma
quote:Orijinalden alıntı: Ölen Ölü sulanma Alıntıları Göster aslında bunlar ölen ölüler diye adlandırsak... euhuehuehuehuehu
quote:Orijinalden alıntı: Ölen Ölü sulanma Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ölen Ölü sulanma şakamısın sen? kim çizdi seni oraya