Şimdi Ara

Kim Bu Oyuncu? (Sinema Oyunu) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.959
Cevap
1
Favori
105.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zapotka

Kim Bu Oyuncu? (Sinema Oyunu)

korkunc bir film serilerinde oynayan "Cindy" karakterleri kıza benziyor!!!
    yada ben oyle zannediyorum!!

Anna Faris

olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 15 Ocak 2007; 0:00:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomax13

doğru olduğunu bildiğim için beklememe gerek yok sanırım

Lori Heuring idi. soruyu sorup gözden kaybolduğum için çoook üzgünüm dostlar!! :( telefonum çalındı o nedenle fırsat bulamadım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

quote:

korkunc bir film serilerinde oynayan "Cindy" karakterleri kıza benziyor!!!
    yada ben oyle zannediyorum!!

Anna Faris

olabilirmi

Anna Faris doğru cevap

@psychomax13: geçmiş olsun, çok oluyor bu cep çalma olayları, umarım bulunur.
  • sanırım zaman aşımı oldu.

bu aşağıdaki kim? russell crowe'ı değil tabi, bayan olanı soruyorum.

• Jenniffer Connelly, film de A beautiful mind
  • quote:

Jenniffer Connelly, film de A beautiful mind

evet doğru cevap
  • eee yok mu başka birşeyler? dewamını bekliyoruz..
  • bu arada ben bi tane sorayım

baya kolay oldu ama idare edin
  • Clint Eastwood?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Clint Eastwood?

beklemeden sorsaymışsın keşke
  •  Kim Bu Oyuncu? (Sinema Oyunu)
  • Jennifer Garner

edit : evt alttaki doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 18 Ocak 2007; 9:49:59 >
  • Rachel McAdams
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

Rachel McAdams

tebrikler,
  • arkadaslar herhalde burdakı herkezın yas ortalaması 18 sanırım cunku hep yenı oyuncuların fotolarını koymussunuz bı tek xonta arkadasım sınemanın devlerınden clınt eastwood u koymus ....halbukı sınemayı sınema yapan deger tasları vardır mesela al pacıno , robert de nıro , mıckey rourke , charles bronson , tom sızemore , andıe garcıa , antony qouın , marlon brando , joe pescı , arnold schwanzaneger , slyvester stollone , daha sayamadıgım yuzlerce eskı aktrıst onların degerlerı coktur ve oyunculuklarına olan mınnettarlıgımızı hıc bı zaman odeyemeyız ... bu arada benı sakın yanlıs anlamayın arkadaslar bu sadece benım gorusum ben sıtedekı herkesın gorusune saygı duyarım sadece aklımdan gecenlerı yazmak ıstedım ....
  • dostum saydığın oyuncuları koysalar buraya oyunun hızlanacağı kesinde çok basit olur ozamanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EASTWOOD1981

arkadaslar herhalde burdakı herkezın yas ortalaması 18 sanırım cunku hep yenı oyuncuların fotolarını koymussunuz bı tek xonta arkadasım sınemanın devlerınden clınt eastwood u koymus ....halbukı sınemayı sınema yapan deger tasları vardır mesela al pacıno , robert de nıro , mıckey rourke , charles bronson , tom sızemore , andıe garcıa , antony qouın , marlon brando , joe pescı , arnold schwanzaneger , slyvester stollone , daha sayamadıgım yuzlerce eskı aktrıst onların degerlerı coktur ve oyunculuklarına olan mınnettarlıgımızı hıc bı zaman odeyemeyız ... bu arada benı sakın yanlıs anlamayın arkadaslar bu sadece benım gorusum ben sıtedekı herkesın gorusune saygı duyarım sadece aklımdan gecenlerı yazmak ıstedım ....

Saydıkların elbette sinemanın büyük yıldızları, biraz sinemadan anlayan birisi bile bu simalara aşinadır, bu kadar tanındıkları için sorulmadıkları söylenebilir. Çünkü, soru sorulurken belli bir zorluk düşünülerek seçiliyor. Daha az tanınan kişilerin sorulması bu sebepledir. Hem öyle yazıp kaçmak yok, alalım bakalım şöyle güzel sorulardan, bakalım doğru cevaplar gelecek mi?
  • Biraz zorbi soru oldu galiba .Dün bi filmini izledim aşık oldum bu kıza ... sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 18 Ocak 2007; 18:58:46 >
  • en son hangi filmi izlediniz topiğine baktım saviola83 post atmış mı diye , yoktu :)
    çok sinsi gibi çalışmıştım oysa
  • Rebecka Liljeberg
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.