Şimdi Ara

KİM BU 'SEDAT ABİ' DENİLEN TİPSİZ KIRO??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heryerde bu kekonun fotografı var yeter artık göz zevki diye birşey var ayıptur günahtır, insanların tiplerini dalga geçmek için kullanamazsınız..
    Kimin arkadaşı, akrabasıysa gitsin sölesin sedata, sedat da hakkını arasın artık, rezil rüsva oldu adam.. Daha fazla sedat görmek istemiyorum!!

• O senin annen yavrım.
  • Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı. (darbeli.matkap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom217 -- 27 Mayıs 2008; 14:30:49 >
  • yoksa senidemi çizdiler
  • deme öyle
    sedat abi bir tanedir. bütün bu resim olayları sevildiği için yapılıyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbeli.matkap

Heryerde bu kekonun fotografı var yeter artık göz zevki diye birşey var ayıptur günahtır, insanların tiplerini dalga geçmek için kullanamazsınız..
    Kimin arkadaşı, akrabasıysa gitsin sölesin sedata, sedat da hakkını arasın artık, rezil rüsva oldu adam.. Daha fazla sedat görmek istemiyorum!!

sedat abi hakkında konuşmadan önce 2 kere düşün...
  • İşte kapı işte sapı bilader tutan yok seni forumda
  • sedat abi bir yaşam stilidir.
    sedat abi olunmaz doğulur.
    herkez okuldan çıksınm bu topicteki tepkiler çığ gibi büyüyüp seni boğacaktır
  • arkadaşlar ben rahatsız oluyorum o adamın tipine bakmaktan ki ben yeni oldugum halde böle oluyorsam, siz eskilerin artık bu adamdan kusmuş olması gerekir.. Benim gibi rahatsız olanlar mutlaka vardır, yanlız olmadıgımı biliyorum.. Bu konu altında paylaşabilirsiniz, ben nasıl sizin göruslerıniz hakkında saygılı davranıyorsam siz de benim görüslerim hakkında saygılı olmak zorundasınız..
    Ayrıca kimsenin kimseyi kovma hakkı yok, ben şikayetimi belirtirim, siz de katılıp katılmadıgınızı söylersiniz, ki eminim benle aynı görüşü paylaşanlar cıkıcaktır.
  • sedat abiden daha yakışıklıysan sende bi resim koysana
  • sedat abiye uzanan eller kırılsın
  • ben seviyorum sedat abi fotomontajlarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

sedat abiden daha yakışıklıysan sende bi resim koysana

ilerleyen zamanlarda neden olmasın..
  • quote:

Heryerde bu kekonun fotografı var yeter artık göz zevki diye birşey var ayıptur günahtır, insanların tiplerini dalga geçmek için kullanamazsınız..

Topic başliğina bak yazdiğina bak peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 27 Mayıs 2008; 14:42:25 >
  • ileriyi karıştırma şimdi koysana
  • quote:

arkadaşlar ben rahatsız oluyorum o adamın tipine bakmaktan ki ben yeni oldugum halde böle oluyorsam, siz eskilerin artık bu adamdan kusmuş olması gerekir.. Benim gibi rahatsız olanlar mutlaka vardır, yanlız olmadıgımı biliyorum.. Bu konu altında paylaşabilirsiniz, ben nasıl sizin göruslerıniz hakkında saygılı davranıyorsam siz de benim görüslerim hakkında saygılı olmak zorundasınız..
    Ayrıca kimsenin kimseyi kovma hakkı yok, ben şikayetimi belirtirim, siz de katılıp katılmadıgınızı söylersiniz, ki eminim benle aynı görüşü paylaşanlar cıkıcaktır.

bütün söylediklerine katılıyorum kardeşim fan culüp mü kursak ne yapsak hayır o değil espri denen bişey kalmadı forumda .ne zaman bişeyler paylaşılsa ,güzel bir muhabbet veya espri konusu geçse hemen bu saçma sapan resim ekleniyor ve konu dağılıyor bununla birlikte seviyesizleşiyor ben seni destekliyorum dostum

• İlk önce anlatmak istediklerini adam gibi bir Türkçe ile anlat.

İkincisi madem insanların tiplerini dalga geçmek için kullanamayız (ki kesinlikle burada Sedat Abi'ye alay amaçlı davranışlarda bulunmuyoruz), sen adama ''tipsiz'' , ''keko'' diyince iltifat mı etmiş oluyorsun?

Gerçi bunları yazmamın sebebi senin o kalın kafana birşeyleri yerleştirmek değil, Allah bilir 100-200 mesajlı olan,onu da Knight Online gibi bölümlerde kasmış olan bir teğmenin sahte üyeliğisindir, Sedat Abi'yi ve photoshop eserlerini çekemeyenlerin bir zahmet ekranlarının sağ üst köşesine tıklamasını belirtmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thuglife

quote:

Topic başliğina bak yazdiğina bak peh.

asıl amacım sedat abiyi de korumak , ama adamda tip olmadıgı ve kıro oldugu da bir gerçek, herhangi bir hakarette bulunmadım sadece kaşının üzerinde gözün var dedim o kadar..
    Bu arada sürü pskolojisi ile hareket etmek yerine mantıklı düşünenler de bana hak vericektir..

• Sedat Abiye Tipsiz Kro Diyemezsin Benim Masa Üstü Resmim Bakdıkca Mutlu Oluyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.