quote:Orjinalden alıntı: edwird tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence bence balgam atardı
quote:Orjinalden alıntı: KayTheRock quote:Orjinalden alıntı: sssalways quote:Orjinalden alıntı: edwird tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence sizin evi de basabilirdi akabinde napardı acaba edwirdin dedesi balgam atardı yarkana
quote:Orjinalden alıntı: è£èSSâr quote:Orjinalden alıntı: YrkndrY gözleri de değiştirdik şimdi tanıyın da görelim benim kopeeme benzedi Sarkan.
quote:Orjinalden alıntı: SinapS pek iyi olmadı bu sfer ama nese bende bu resmi kim koyacak diye bekliyodum sinaps koymuş
quote:Orjinalden alıntı: JuniorD3M0N Edwird Dön Geri Ne Olurrr Dön bebeğim Dön çaresiz başım Ayrılık böyle uzun sürmez ki
quote:Orjinalden alıntı: penkala HEyT be sedat abimize bak tarkanı ezdi karizmasıyla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 26 Mayıs 2008; 22:54:59 >
quote:Orjinalden alıntı: Emir Hattab quote:Orjinalden alıntı: edwird nasıl olmuş arkadaşlar photoshop örenmeye çalışıyorum.SİZCE NAPMALIYIM