quote:Orijinalden alıntı: Önerabi adamın ağzı burnu kaymış be. ya hakkatten yamultmuşlar, ya da sen güzel yapamadın. bulamadınızmı hala bu ünlüyü.
quote:Orijinalden alıntı: DARK TOWERSaçlarından tanıdım sarkan.Alıntıları Göster ama daha yakışıklı olmuş dimi sanki.
quote:Orijinalden alıntı: edwirdama daha yakışıklı olmuş dimi sanki.Alıntıları Göster o değilde senin avatardaki makas eller demi ? o film harikaydı yaw..
quote:Orijinalden alıntı: ozaso değilde senin avatardaki makas eller demi ? o film harikaydı yaw..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ozas o değilde senin avatardaki makas eller demi ? o film harikaydı yaw.. izlediğim kaliteli film abi makas elleredwird da en iyi oyuncu bence.2.filmimde napolian dynamite.
quote:Orijinalden alıntı: VipLimESuratını dağıtıcaktın gözleri ele veriyor.quote:Orjinalden alıntı: VipLimE Suratını dağıtıcaktın gözleri ele veriyor. +1 Sadece gözleri kalsa bile anlaşılır.Adamda acaip göz var
quote:Orijinalden alıntı: blade77quote:Orjinalden alıntı: VipLimE Suratını dağıtıcaktın gözleri ele veriyor. +1 Sadece gözleri kalsa bile anlaşılır.Adamda acaip göz var Alıntıları Göster tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence
quote:Orijinalden alıntı: edwirdtarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi benceAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: edwird tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence sizin evi de basabilirdi
quote:Orijinalden alıntı: Beyaz Kediquote:Orjinalden alıntı: edwird tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence sizin evi de basabilirdi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sssalways quote:Orjinalden alıntı: edwird tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence sizin evi de basabilirdi akabinde napardı acaba
quote:Orijinalden alıntı: WalterWhite00quote:Orjinalden alıntı: sssalways quote:Orjinalden alıntı: edwird tarkan acaba foruma girse görse kendi halini ne yapardı?direk köprüye giderdi bence sizin evi de basabilirdi akabinde napardı acaba Alıntıları Göster evden bağlanmıyorum internet cafeden bağlanıyom oyüzden cafeye gelebilir.artı cafede bir sürü arkadaşım var 20 ye yakın hiç bişi yapamaz.
quote:Orijinalden alıntı: edwirdevden bağlanmıyorum internet cafeden bağlanıyom oyüzden cafeye gelebilir.artı cafede bir sürü arkadaşım var 20 ye yakın hiç bişi yapamaz.Alıntıları Göster gözleri de değiştirdik şimdi tanıyın da görelim
quote:Orijinalden alıntı: Dragonborngözleri de değiştirdik şimdi tanıyın da görelim Alıntıları Göster o benim..