Şimdi Ara

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
11.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki RvP osmanlı maçında onlarca boş koşu yaptı...Takım arkadaşları görmüyor adamı ne yapsın.
  • Drogba 39 yasinda gollerini siraliyor RVP ne yapiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba
  • tabiki de van pörsü
  • Drogba pörsi nin içinden geçer, etrafında lambada yapar.

• Sadece istatistik ile efsane olunmadığını Fenerbahçe taraftarının yüzüne vuran ibretlik bir konu olmuş.

Alex Ferguson: "İstatistik mini etek gibidir, çok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez."
  • drogba tabiki geldiğinde de efsane gibi oynadı ve gitti, RvP halen oynayacak diye bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxneto

Van persie nereye geliyo fenere gelse bile yillik en az 7m alcagi icin yanlis transfer olcak

Yanlış transfer olacağını ilk ben tespit etmişim

• yazık çok yazık... Fenerliler de Beşiktaşlılar kadar fazla abartıyor oyuncularını.Van Persie'nin Fenerbahçe'de yedek klübelerinde sefil olduğu yaşlarda Drogba Chelsea'yle CL alıyordu.
  • Drogba: Afrika tarihinin en iyi 3 futbolcusundan biri. (Weah-Etoo)

Van Persie: Hollanda milli takım tarihindeki en balon forveti.
  • RvP.
  • Beyaz tv yi açında izleyin..

Rvp 20 milyon tl alıyor ve fb de sakatım diyen adam şu an hollanda kampında coşturuyor..

• avrupada da drogba derler bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

quote:

Orijinalden alıntı: krts42

O değilde Rvp 3 yıl için 13.5 m.€ garanti para + 5 m.€ imza parası alacakmış..Manu da 6.5 bonservis diyorlar

guizaya 15 emenikeye 13 brumaya 11 verdikte ne oldu hepsi elimizde patladı. rvp'yi 6'ya getirmek büyük transfer başarısıdır. maaşı geç zaten bizim burak 3 alıyor rvp 5-6 almış çok mu

Ya sen ne kadar vizyonsuzsun bruma patlamış elde (!)

• Drogba en azından savaşıyodu. Van Persie sıvışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headlock Master

Drogba en azından savaşıyodu. Van Persie sıvışıyor.

Van Persie daha büyük bir isim ama Türkiye Liginde resmen sıvadı bu adam ölmüş gömeni yok
  • Drogba kesinlikle çok daha özel bir futbolcu.
    Bunu galatasarayda oynadığı için söylemiyorum. chelseaya neredeyse tek başına bir şampiyonlar ligi aldırdığı için söylüyorum.
    tam bir lider. müthiş bir karizma. ve hiç bitmeyen hırs. van persieden çok daha özverili ve çok daha fazla özellikli bir santrfordu. premier ligde de hep van persienin üzerinde kaldı. performansı hiç düşmedi. van persie çok inişli çıkışlıydı.
    ikisi de premier ligde oynarken van persienin stilini daha çok severdim. benim bir santrforda en sevdiğim şey son vuruştur çünkü. van persie de döneminin en iyisiydi bu konuda.
    ta ki barcelona chelsea yarı final maçında drogbanın yaptıklarını izleyene kadar. (imkanı olanlar mutlaka o maçın tamamını izlesinler. 2000 li yılların en efane maçlarından bir tanesiydi. hala arada bir açar izlerim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 30 Ağustos 2017; 4:32:11 >
  • Yav he büyük he. van Pörsükünüz zaten size gelmeden ölüydü iyi kitlediler geçtiler size
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.