Şimdi Ara

kim daha fedakardır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

kim daha fedakardır???

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2007)
Giriş
    bu her kim olursa olsun ister aile konusunda ister sewgili

yorumlarınızı bekliyorum...

• anne
  • anne tabi sorulur mu
  • bence hayatta en fedakar kişi annelerimizdir herşeyimize koşar derdimiz olduğunda bizi dinler yemeğimizi yapar çamaşırımızı yıkar ewladı için yapmayacağı şey yoktur peki biz annelerimizin kıymetini ne kadar biliyoruz?ben bu konuyu daha demiyim iisi cvplarınızı bekliyorum...
  • bu listeyi sıraya koyarsanız sıralamanız ne olur ???ve nedenlarinide yazarsanız sewinirim
  • Soru : Annelerimizin kıymetini ne kadar biliyoruz?
    Cevap : Hiç!

Anne
    Baba
    Erkek Evlat
    Kız Evlat
    Sevgili Erkek
    Sevgili Kız

Nedeni çok ama erkek daha ağır yapıda. Kadın ancak "Anne" olunca birşeylerin farkında. Erkek evlat annesine düşkündür. Erkekler sevdiği kızı mutlaka annesine veya kız kardeşine yakın seçer. Bu yüzden de çok fedakarlık yapar. Yaptıkça da batar.Kız öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 22 Ocak 2007; 1:59:08 >
  • vicdanı olan acıma ve empati duygusuna sahip olan insan sevdikleri için daima fedakarlık yapar. cinsiyet farketmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne doktoru en fazla kazanır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

vicdanı olan acıma ve empati duygusuna sahip olan insan sevdikleri için daima fedakarlık yapar. cinsiyet farketmez.

kesinlikle katılıyorum bencede bunun cinsiyetle alakası yok bazen yeri geliyor erkek kızdan daha fedakar bazense kızlar erkeklerden daha fedakar olabiliyorlar bazende her ikisininde bakmayıp kapının önüne koyuyorlar tamamen vicdan meselesi
  • Ya güzelim ağız tadıyla bir genelle yaptırmadınız, genelliyorum.
    İstisnalar kaideyi bozmaz. Yüz kişiye sordum da geldim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.