Şimdi Ara

Kim demiş ''müzik evrenseldir'' diye! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arnom

olm sizin işiniz yok mu ya size mi kaldın lan alla alla

Bu söyledikleiniz hepsi kulaktan duyma bi sazan atlıyo diğeride peşinde hooop olm kanıtı olmayan şeyleri savunmayın nerde kaç aydır aynı konular açılıyo biri de bunu ispatliyamadı ama isterseniz çok mutlu olucaksanız size photosop'la bitane yaratiyim print edip bakar bakar boş yorum yaparsınız

Dikkat edersen o kadar kişiden bir ''lan'' diyen sensin.Yani şimdi sana seviyesis desem yeridir

• quote:

Orjinalden alıntı: sirdeniz

quote:

Orjinalden alıntı: Bebelere Balon

Biz şarkılarımızda Ermeni soykırımından bahsetsek Ermenilerde bizi dinler mi?Konsere Erivan'a gelmesi için çırpınırlarmı bilemeyecem.Siz yakında Abi Türkiye'ye konsere gelin müziginizin hastayız,yaptık bir hata affedin de dersiniz.Adamların tuzagına düşersiniz.Ki böyle insanların varlıgından haberdarım.

ooooo biz ermeni soykırımı hakkında sarkı solesek war yaaaa....adamlar ne intahar saldırıları...,ne süyikastler... öyle şarkı söyleyen grubun 3 gün sonra cesedi bulunur

AYNEN KATILIYORUM

• http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocide
    her holy muntains allahüekber dağları mı bu adamlar bizi mi kastediyo diyen umursamaz "arkadaş"larıma kanıt işte. bu sayfa size yeteri kadar açıklık getitir.tüm dünya karşınızda,Türk'ün Türk'ten dostunun olmadığını en iyi anlayacağımız bir dönemde,siz de bunu yaparsanız kaç kişi kalacak bu ülkeyi savunacak geride?soykırımın tanımını bilmeyen "insan"lar şu an dünyanın her yrine özellikle abd,kanadaya yayılmış olan ermeniler için soykırıma uğradı diyolar.herkes kendi söylediği yalana inanıyor!!!siz de buna deste veriyosunuz......soadın ermeni soykırımı dünya çapında desteklediğini bile bile "bizim de olsun dünya çapında bi grubumuz biz de propaganda yapalım,ama ben yine de müziklerini seviyorum" demek nasıl bir mantık anlamıyorum!!!!!!siz Türk olup da size küfreden bir gruba nasıl destek çıkıyosunuz...onlar tarihte yaptıklarını öyle bir sakladılar ki.ordumuz yoksulken rusalra karşı savaşımızda kafkaslarda,van'da bizi arkamızdan vurup oralarda Türk halkına neler yapmadılar!!!!!!!diplomatlarımızı öldürdüklerinde yabancı ülkelerin hiçbirinden yeterince destek sesi geldi mi?yapmayın,kendinize gelin lütfen....hamile kadınlarımızın karnını deşen,kızgın yağla çocukları öldüren,yaşlılaın derileri yüzen bu insanlık dışı topluma karşı çıkarılan güvenli bir yere tehcir yasası tabiii ki haklıdır bunun neresi soykırım?ben sana yurt ve ekmek sağlıycam sen beni arkamdan vurcaksın?savaş zamnı bunlar tabi ki öldürülmelidir..ki biz Türkler hiçbir zman ele geçirdiğimiz bölgenin insanlarına zulüm yapmamış bir milletiz...onların oyunlarına gelip vatanınız üzerinde oynanan oyunları iyi bilin,ve yaptıüınız bu büyük yanlıştan arının...ilerde bir gün vatanımızı elimizden almak için harekete girişirlerse o zman görürsünüz müzik evrensel mi değil mi!!!!!!!!ütfen kendinize gelin,damarlarınızda akan asil Türk kanına hakaret eden bu pislikleri dinlemeyin!!!!!!!!!

• S.o.a.d - Hypnotize , Cigaro çok saglam parçalardır kolpa milliyetçiliği bırakın,dinlemiyorsan dinleme git kendine antisoad bi fan klubu aç ve kendiniz gibi milliyetçi! insanları topla.. sen(siz) kimsinki insanların kanından şüphe duyuyosun.. haddinizi bilin !
  • Ben Türk'üm ama seni bilemiycem...
  • bir apaçi ile tartışıp canım dh'den banlanmak istemiyorum ama şunları da yaziyim.. eger bunu bana söyleyen kişi ahmet kaya,ibrahim tatlıses,türkülerin efendisi izzet yıldızhan dinliyorsa bana gelip de TÜRK'lükden bahsedemez,programlarında kürtçe şarkılar söyleyip,geçmişlerinde adları pkk ile aynı satırlarda geçen insanlardır bunlar.laf olsun torba dolsunculuğu bırakın
  • bahsettiğiklerini dinleyen yok,kuşkulanmamanı dilerim..
  • SLIPKNOT SEN TÜRKÜM DİYE GEÇİNİYOSUN BİDE HAAA.YAZIKLAR OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: L_o_G

bahsettiğiklerini dinleyen yok,kuşkulanmamanı dilerim..

üzüldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

SLIPKNOT SEN TÜRKÜM DİYE GEÇİNİYOSUN BİDE HAAA.YAZIKLAR OLSUN

canımsın eyvallah ama söyle bi durum var.. kimse soad'ın türklere küfür ettigini kanıtlıyamaz,türkler ve köpekler giremez düzmecesini kanıtlayamaz çünkü bunlar hurafe,yalan dolan işler.. kendi içimizde; soad'ın ermeni soykırımını internasyonel bi platformda destekledigi yaptıgı için yediremeyip böyle bi olayı çıkardık bilen bilmeyen 7den 77ye her yaşta insan dogrulugundan dahi haberi olmasada buna inandi çünkü bu gibi şeylere muhtaç bir toplumuz.al benden de bi haber size Serj Tankian'ın bu tip sarkı sözleri yazmasının nedeni kendilerinin inandiklari ve destekledikleri soykırım'ında büyük babasinin Türk'ler tarafından öldürülmüş oldugudur

• KENDİN DE DİYORSUN SONUNÇTA BU ARADA ERMENİ SOYKIRIMI DİYE BAHSETMEN BİLE YANLIŞ ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ŞEY YOK.SOAD'IN YAPTIĞI VE GERÇEKTE OLAN ŞEYLEREDE DÜZMECE DİYORSUN YA SANA ARTIK DİYECEK BİR LAFIM YOK!!!BU KONU HAKKINDA SENLE KONUŞMAYACAĞIM BİLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

KENDİN DE DİYORSUN SONUNÇTA BU ARADA ERMENİ SOYKIRIMI DİYE BAHSETMEN BİLE YANLIŞ ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ŞEY YOK.SOAD'IN YAPTIĞI VE GERÇEKTE OLAN ŞEYLEREDE DÜZMECE DİYORSUN YA SANA ARTIK DİYECEK BİR LAFIM YOK!!!BU KONU HAKKINDA SENLE KONUŞMAYACAĞIM BİLE

çokda umrumdaydı
  • http://www.systemofadown.com/globalaction/europe.html

Önce yukarıdaki linki tıkla sonra yorum yaz

Bu grubu savunmaya devam... Ayrıca bazı şarkılarda Anadolu motifleri de olduğu için bizi kulaktan yakalayabilirler... gördüğüm kadarıyla bazılarını beyinden yaklamışlar .... Asıl milliyetci olan onlar bu kavramı karıştırmamak lazım ama hep bahsedilen kayıp gençliğin bir parçası olmamak için buradaki bir kaç ismi bu listeye ilave etmek lazım.... Ermeni ...şakları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 4 Ocak 2006 22:19:56 >
  • SERJ TANKIAN | Vocals

SHAVO ODADJIAN | Bass

DARON MALAKIAN | Guitar

JOHN DOLMAYAN | Drums
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Türkler Ve Köpekler Giremez olayı tıpkı Ozzy Osbourne'un civciv ezme muhabbeti gibi , Lars ulrıch'ın bagetlerle bozuk parayı duvarda sektırmesı gıbı şehir efsaneleri arasındadır

Bozuk para olayı Dave amcanın degilmiydi Gerkocuum?
  • ŞUNU BİLKİ ERMENİ SOYKIRIMI DİYE BİRŞEY OLMADI VE BUNUN OLDUĞUNU SÖYLEYENDEN BEEN ŞÜPHELENİRİM.NASIL KİTAP DÖKÜMAN OKUMUŞ OLURSUN BUNUN HAKKINDA AAAA PARDON OKUMUŞSUNDUR TABİ ERMENİ KAYNAKLARDAN.BURDA ERMENİ SOYKIRIMI OLDU DİYİP TE TÜRK MİLLETİNE HAKARET EDEMESSİN.BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYACAM ÇÜNKÜ KONUN DIŞINA ÇIKIYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 4 Ocak 2006 23:42:26 >
  • birşeyi dinlemekle türklüğün gitmez kardeşim..
    amerikalı ahmet kaya dinlese türkmü olacak..
  • ŞUANA KADAR TEK OBJEKTİF DEĞİL BİR OLAY VARSA O OLAYIN HER İKİ KAYNAĞINDAN DA OLAYLARI OKUMUŞUMDUR.BİZ BURDA SOAD IN YAPTIĞI ÇİRKİNLİĞİ KONUŞUYORDUK.AMA SEN BİRDEN BİRE ERMENİ SOYKIRIMI VAR DİYİNCE İŞLER DEĞİŞTİ.BU TÜR DÜŞÜNCELERİNİ BU FORUMDA BELİRTME RİCA EDERİM.SADECE SOAD I SAVUN YETER.BUNUN İÇİN SOYKIRIM VAR DEMEN YANLIŞTI.VE BEN BU OLAYI BURADA KAPATIYORUM!!!BİR DAHA DA İNSANLARI TAHRİK ETMEYE ÇALIŞMA.SANA CEVAP VERMİYECEM.ÇÜNKÜ BU BAHSETTİĞİN KONUN YERİ BURASI DEĞİL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 5 Ocak 2006 0:35:20 >
  • memleketimin yazarı ermenilere soykırım yapıldı diyor..soad demiş çokmu
  • "sözde ermeni soykırımı"nı reddedenler (türk olmayan araştırmacılarda dahil) arabalarına bomba konup,intihar süsü verilip,evleri yakılıp öldürülüyorsa ,bunda cali bir iddianın savunucularının,iddialarının asılsız olduğunun farkında olup geriye kalan KOYUN lara bu iddiayı kabul ettirmenin en güzel yolunun iddiayı reddedenleri yok ederek düşüncelerini yaymalarını engellemek ve medyayı kullanarak bu bombaların,kurşunların,katillerin, savunucuların parasını çıkarmak; üstüne üstlük TÜRK lere karşı yapılan bu iddiayı yaymak için onların kendi parasını kullanmak(örnek:SOAD albumu alarak ödediğiniz her TÜRK LİRASI.bukadar bilgi belgesel kaynak ve açıklamadan sonra hala paranın onlara gitmediğini sanan mentaliyet, düşündüğünü sanıyordur) olduğu sonucunu çıkarmak herhalde en aptallar için bile ulaşılabilir bir mental aktivitedir.
    bu tek cümleyi TÜRK görünümlü ermeniler hala anlayamazsa zaten boşverin.sığa yoksa biz daha napalım.

edit note:
    1.araştırmacıların özellikle ölenlerin çoğu hatta hemen hemen hepsi Türk değil.Bundan SONUÇ ÇIKARAMAYAN DİMAĞLar için:ya bunlarda Türk Milliyetçisi(bazı dimağlar için kabul edilebilir cevap olsa gerek) ya da adamlar DÜŞÜNEBİLİYORLAR ve araştırıyorlar.
    2.Bir kişi ya da kişi topluluğu Türkleri sevmeyebilir,nefret edebilir hatta bushun bile kabul etmediği "sözde ermeni soykırımını" savunabilir hatta tapabilir;AMA bu düşünceler o kişi yada kişi topluluğunun amacı ve işiyse o zaman karşı konulması GEREKEN bir hal alır.
    3.eee SOAD alma nolacak?SOAD'da sen al diye ölüyordu zaten?
    evet ölüyor tabiki.ben SOADın yerinde olsam
    ya bu Türk'ler superidiot adamlar.topraklarını alcaz(asıl amaç bu tabiki hala anlamayan varsa ve klavye kullanabilecek yaştaysa didaktik bir proses içerisine girmesini ya da hiç konumamasını öneririm.bilmiyon madem milliyetçi,faşist diye iki kelimeyle g.tünden uydurma.).adamlar saolsunlar silah,kurşun,bomba,asker,hede hödö parasını elimize veriyolar.Tanrı onları kutsasın.
    AMEN
    4.resimden çıkacak sonucuda siz düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdcik -- 5 Ocak 2006 4:13:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.