Şimdi Ara

Kim demiş ''müzik evrenseldir'' diye! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emperiyaliz veya yeni adıyla globaleşmenin sonuçta kültür emperyalizminin en önemli anhtarı müziktir....
    Ermenileri oluşturduğu bu grup özünde güzel müzik yapsa bile ( göreceli bir kavram ) ... ırkçıdır...

Düşünce ve fikir yaymak için en uygun konumdalar bir kitlleri ve fanları var. Fanatik kişi objektif olamaz çünkü onun adına başkaları düşünür ... SOAD fanı olan bu vatanın ekmeğini yiyen kişiler müzük yoluyla beyin yıkanmanın nereye gelebileceğinin en önemli göstergesi...

Dünyada bir fikri empoze etmek için muzik en güzel yol ve bu aşamda ilk kurban gençler ve yakalanan bu rüzgar bir çok şeyi yıkar ....

Hatta gazın dozunu iyi ayarlayabilirlerse robotlar mozayikistan vatandaşları , yaratabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 5 Ocak 2006 2:06:27 >
  • Anlayamadığım olay. Türklük ve milliyetçilik adı altında faşizmin kralını yapan. İnternet dahil her platformda Kürtlere, Ermenilere, yahudilere vs.vs. bir çok millete küfürötesi hakaretler yazan(nedense fazlasını yapamıyolar. Araştırma die bişeyleri yok adamların. Araştıranlarıda öldürün sussunlar ne güzel.)insanlar. Kendilerine bu kişiler tarafından okkalı cevaplar verildiğinde (Soad dahil)bize bööle dedüüüüü, Asalıııııım, keseliiiiimmm, albümleri dinlemeyiiiiiiin gibi saçma çıkışlar yaparlar. Yapabilcek başka şeyleri yokturda onlar. Biride yukarda işte biz türk katliamını yapan müzik yapsak bizi hemen vururlar vs.vs. falan demiş. Bu faşist milletin içinde emin olun sizi omuzlarda bile taşırlar. Ama tembellik işte o sandalyeden atıp tutarsınız anca....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Anlayamadığım olay. Türklük ve milliyetçilik adı altında faşizmin kralını yapan. İnternet dahil her platformda Kürtlere, Ermenilere, yahudilere vs.vs. bir çok millete küfürötesi hakaretler yazan(nedense fazlasını yapamıyolar. Araştırma die bişeyleri yok adamların. Araştıranlarıda öldürün sussunlar ne güzel.)insanlar. Kendilerine bu kişiler tarafından okkalı cevaplar verildiğinde (Soad dahil)bize bööle dedüüüüü, Asalıııııım, keseliiiiimmm, albümleri dinlemeyiiiiiiin gibi saçma çıkışlar yaparlar. Yapabilcek başka şeyleri yokturda onlar. Biride yukarda işte biz türk katliamını yapan müzik yapsak bizi hemen vururlar vs.vs. falan demiş. Bu faşist milletin içinde emin olun sizi omuzlarda bile taşırlar. Ama tembellik işte o sandalyeden atıp tutarsınız anca....

Cevap vermeye değermi bilmem ama Objektif ol...

Bu gün İsviçrede Ermeni soykırımı yoktur ... demek suç bunu da yazsana ...

Konserlerinde Türklere alenen hakaret eden birileri masum biz mlliyetçiyiz.. Öylemi...

Sitelrinde Irkçılık yapanlar masum biz şuçluyuz öylemi...

Sana söyleyebilecek söz bulmak zor... Ama bu ülkede seninle aynı havayı soluyup., aynı dili konuşmakdan iğreniyorum...

Al SOAD senin olsun , dinle ve beynini teslim et.... ama şunu unutma o Emperyalizmden kurtulma savaşında ölenlerler , bu günler için güle oynaya ölüme gidenler olmasaydı ... SOAD dinleyemeyecektin...... Eğer buna da saygın yoksa senin bu ülkenin vatandaşı olduğundan şüphelenirim...

Şunu da bir kenara yaz bu ülke kendini sırtından vuranları asla affetmez...affetmeyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 5 Ocak 2006 2:43:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Anlayamadığım olay. Türklük ve milliyetçilik adı altında faşizmin kralını yapan. İnternet dahil her platformda Kürtlere, Ermenilere, yahudilere vs.vs. bir çok millete küfürötesi hakaretler yazan(nedense fazlasını yapamıyolar. Araştırma die bişeyleri yok adamların. Araştıranlarıda öldürün sussunlar ne güzel.)insanlar. Kendilerine bu kişiler tarafından okkalı cevaplar verildiğinde (Soad dahil)bize bööle dedüüüüü, Asalıııııım, keseliiiiimmm, albümleri dinlemeyiiiiiiin gibi saçma çıkışlar yaparlar. Yapabilcek başka şeyleri yokturda onlar. Biride yukarda işte biz türk katliamını yapan müzik yapsak bizi hemen vururlar vs.vs. falan demiş. Bu faşist milletin içinde emin olun sizi omuzlarda bile taşırlar. Ama tembellik işte o sandalyeden atıp tutarsınız anca....

Cevap vermeye değermi bilmem ama Objektif ol...

Bu gün İsviçrede Ermeni soykırımı yoktur ... demek suç bunu da yazsana ...

Konserlerinde Türklere alenen hakaret eden birileri masum biz mlliyetçiyiz.. Öylemi...

Sitelrinde Irkçılık yapanlar masum biz şuçluyuz öylemi...

Sana söyleyebilecek söz bulmak zor... Ama bu ülkede seninle aynı havayı soluyup., aynı dili konuşmakdan iğreniyorum...

Al SOAD senin olsun , dinle ve beynini teslim et.... ama şunu unutma o Emperyalizmden kurtulma savaşında ölenlerler , bu günler için güle oynaya ölüme gidenler olmasaydı ... SOAD dinleyemeyecektin...... Eğer buna da saygın yoksa senin bu ülkenin vatandaşı olduğundan şüphelenirim...

Şunu da bir kenara yaz bu ülke kendini sırtından vuranları asla affetmez...affetmeyecek...

KESİNLİKLE HAKLISIN RESMEN OLAYA SON NOKTAYI KOYMUŞSUN BUNA CEVAP VERECEK KİŞİ İİ CE SAÇMALAMIŞ OLUR

• quote:

Orjinalden alıntı: jdcik

"sözde ermeni soykırımı"nı reddedenler (türk olmayan araştırmacılarda dahil) arabalarına bomba konup,intihar süsü verilip,evleri yakılıp öldürülüyorsa ,bunda cali bir iddianın savunucularının,iddialarının asılsız olduğunun farkında olup geriye kalan KOYUN lara bu iddiayı kabul ettirmenin en güzel yolunun iddiayı reddedenleri yok ederek düşüncelerini yaymalarını engellemek ve medyayı kullanarak bu bombaların,kurşunların,katillerin, savunucuların parasını çıkarmak; üstüne üstlük TÜRK lere karşı yapılan bu iddiayı yaymak için onların kendi parasını kullanmak(örnek:SOAD albumu alarak ödediğiniz her TÜRK LİRASI.bukadar bilgi belgesel kaynak ve açıklamadan sonra hala paranın onlara gitmediğini sanan mentaliyet, düşündüğünü sanıyordur) olduğu sonucunu çıkarmak herhalde en aptallar için bile ulaşılabilir bir mental aktivitedir.
    bu tek cümleyi TÜRK görünümlü ermeniler hala anlayamazsa zaten boşverin.sığa yoksa biz daha napalım.

edit note:
    1.araştırmacıların özellikle ölenlerin çoğu hatta hemen hemen hepsi Türk değil.Bundan SONUÇ ÇIKARAMAYAN DİMAĞLar için:ya bunlarda Türk Milliyetçisi(bazı dimağlar için kabul edilebilir cevap olsa gerek) ya da adamlar DÜŞÜNEBİLİYORLAR ve araştırıyorlar.
    2.Bir kişi ya da kişi topluluğu Türkleri sevmeyebilir,nefret edebilir hatta bushun bile kabul etmediği "sözde ermeni soykırımını" savunabilir hatta tapabilir;AMA bu düşünceler o kişi yada kişi topluluğunun amacı ve işiyse o zaman karşı konulması GEREKEN bir hal alır.
    3.eee SOAD alma nolacak?SOAD'da sen al diye ölüyordu zaten?
    evet ölüyor tabiki.ben SOADın yerinde olsam
    ya bu Türk'ler superidiot adamlar.topraklarını alcaz(asıl amaç bu tabiki hala anlamayan varsa ve klavye kullanabilecek yaştaysa didaktik bir proses içerisine girmesini ya da hiç konumamasını öneririm.bilmiyon madem milliyetçi,faşist diye iki kelimeyle g.tünden uydurma.).adamlar saolsunlar silah,kurşun,bomba,asker,hede hödö parasını elimize veriyolar.Tanrı onları kutsasın.
    AMEN
    4.resimden çıkacak sonucuda siz düşünün artık

Gerçii bu arkadastan sonra haala cevap verebilenlere şaşırdım ama daha öncede söylediğim gibi okumaya üşenenler var

• sığa yoksa daha napalım.
  • madem bu kadar biliyosunuz herhangi bi livedan herhangi bi sarkıdan Türk'lere karşı yapilan yada edilen bi küfürü şuraya capslayında görelim..atıp tutması kolay..

''silah,kurşun,bomba,asker,hede hödö parasını elimize veriyolar.Tanrı onları kutsasın.'' şu açıklamayada gülüp geçiyorum,talihsiz bi açıklama olmuş
  • Yakında neler olucak görürsünüz bak bakalım o zaman sesiniz çıkıyo mu bidaha

Biraz daha bekleyin sonra bu laflarınızı hatırlatırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnom -- 5 Ocak 2006 23:31:00 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdcik -- 6 Ocak 2006 12:08:01 >
  • bir önceki sayfada yazanlara tam uymuş

quote:

böyleleride varmış.way be daha neler görces

• Bu topicte oyalanmayın bence.Konuyu başlatan kişi daha grubun nasıl yazıldığını bilmiyor.Neyse çamur atan arkadaşların kanıtlarını biran önce bekliyoruz.
  • g.tlerini kaldırıp araştırmaktan acizler...hede hödö... diye uzatacaktım, daha da araştırıp linkleri sokcaktım TOPICe ama zamanım yok
    *döndüğümde hepsini yaparım merak etmeyin şimdilik bunlarla yetinin.gerçi bundanda anlamazsınız ya*

http://www.nyrock.com/worldbeat/11_2000/110600a.asp
    http://www.alternet.org/story/29236/
    arkadaşlar çok güzel söylemiş:http://www.bira.gen.tr/bira.asp?ID=3901

• quote:

g.tlerini kaldırıp araştırmaktan acizler...hede hödö... diye uzatacaktım, daha da araştırıp linkleri sokcaktım TOPICe ama zamanım yok
    *döndüğümde hepsini yaparım merak etmeyin şimdilik bunlarla yetinin.gerçi bundanda anlamazsınız ya*

BRAVO ARKADAŞIM TEBRİK EDERİM HALA BUNLARI İNKAR EDENLER VAR.BUNLARDA ONLARA KAPAK OLSUN.DAHA NEYİ SAVUNUYORLAR ANLAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 6 Ocak 2006 13:59:56 >

• system of a down - lonely day
  • Bir saatdir adamların sitelerini forumlarına kadar baktım açıkcası düşmanca bişiler görmedim. Ben dinlememde sevmemde soad tarzım değil ama Ermeni olduklarını sonradan öğrenmiştim..Eğer bize düşmanlarsa canları cehenneme değillerse Ermeni olmaları bana göre suç değil elbetde neticede Türkiyede Grek müziğinide seven bir sürü insan var..en büyük eksikliğimiz bizi ve bizim kültürümüz adam gibi dışarlarda tanıtacak sanatçıların olmaması
  • en iyisi paylasım programlarında mp3 lerini indrmek konserlerinede gitmemek.ahmet kayayı cogu kişi sarkıları gzl diye dinliyor.ama kişilik olarak çogu kişiye antipatik geliyor.sizde internet yokmu indirin mp3 lerinin bu onlara en gzl darbedir

• quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

system of a down - lonely day

• oleyyy ne güzel yazmışlar aslında tr kaynaklı bazısı ama olsun yaşasın S.O.A.D

quote:

g.tlerini kaldırıp araştırmaktan acizler...hede hödö... diye uzatacaktım, daha da araştırıp linkleri sokcaktım TOPICe ama zamanım yok

• quote:

Orjinalden alıntı: arnom

Yakında neler olucak görürsünüz bak bakalım o zaman sesiniz çıkıyo mu bidaha

Biraz daha bekleyin sonra bu laflarınızı hatırlatırım....

NOLUCAKMIŞ MERAK ETTİM????
  • İŞTE BU ERMENİLERİN KAYNAĞI İNSAN UTANIR YAZARKEN SİTEYİ (ARKDAŞLAR BU ARADA SİTEYE GİRİN VE ATIF VE TEŞŞEKÜRLER GİBİ BİR Bİ BÖLÜM VAR ORAYA BAKIN.)BU KADARDA PES YANİ!!!!! ERMENİ SOYKIRIMI OLDU DİYEN ATALARINA İHANET EDER,TÜRK BAYRAĞINA İHANET EDER!!! FORUM KÖŞELERİNDE ERMENİ SOYKIRIMI OLDU DEMEK KOLAY YİYORSA GİT TAKSİM MEYDANINDA BAĞIR BAK BAKALIM NELER OLUYOR.HEM SENİN GİBİ BİRİNEDE HADDİNİ BİLDİRMİŞ OLURLAR.SENLE KONUŞMAKTAN BİLE TİKSİNİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 6 Ocak 2006 23:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.