Şimdi Ara

Kim döver oracle ms-sql

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak ettiğim türkiye veri tabanı olarak en çok tercih edilen oracle mı ms-sql-server mı? konuyu dba olarak değil de developer olarak ele aldığımız da piyasada hangisi daha değerli? bir sorum da c# + oracle bilmek mi c# + ms-sql mi piyasada daha iyi iş görür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 11 Temmuz 2014; 14:18:19 >

• ++++
  • ++++
  • Oracle
  • Türkiye'de en cok kullanılan büyük ihtimalle mysql dir. Ancak kurumsal kullanım oranı olarak Oracle ezer. Bildigim ve calıstigim tüm firmalar Oracle kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Türkiye'de en cok kullanılan büyük ihtimalle mysql dir. Ancak kurumsal kullanım oranı olarak Oracle ezer. Bildigim ve calıstigim tüm firmalar Oracle kullanıyor.

Peki deceloper tarafindan bakarsak oracle i csharp ile pekistirmek iyi olur mu? Bazi kurumsal yerler oracle + csharp caslisiyor. Yoksa pl sql yeterli midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keftar kullanıcısına yanıt
    Bence developer olarak oracle ya da mssql kullanilmasinin farki yok. ben dizayn ediyor olsa idim c# ile mssql kullanilrdim, ancak sistemin entegre oldugu ikinci bir sistem var ise ve orada oracle kullaniliyor ise db adminler muhtemelen oracle tercih edecektir. Acikcasi, sql farklari disinda oracle ile mssql arasinda ne gibi teknik farklar var bilmiyorum, ben hep oracle ile calistim ama zaruri olmadikca kimsenin c# ile oracle kullanacagini sanmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oracle SQL Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    oracle'la dba olarak mı çalıştın yoksa pl sql developer olarak mı?
  • Destek açısından ORACLE, fiyat açısından MySQL, PostreSQL derim.
    2 yıldır developerım, farklı kurumlarla birlikte proje geliştirdik ve hep Oracle kullandık. DBA olarak çalışmadım, muhtemelen çalışmam da, bana göre bir iş değil : )
  • Tartışmaya gerek olmayan konulardan. Kesinlikle Oracle. Tüm dünyada bu böyle. Oracle'nın tek sıkıntısı maliyet olabilir. İş bulma konusunda da oracle ile çok rahat iş bulabilirsiniz.
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    sadece pl sql ile mi kodluyorsun yoksa başka teknolojiler de kullanıyor musun?
    Cogunlukla db manipulasyonu icin hibernate kullaniyoruz uygulama icinde ama mudahale etmemiz gereken yerlerde pl - sql kullanmak durumunda kaliyoruz. dml ve ddl yazmak gerektigi zaman da ayni sekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.