Şimdi Ara

Oracle SQL Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahip olduğu ünvanın maaş ortalaması, çalıştığı departmanın maaş ortalamasından yüksek olan kişiler.

sorum bu nasıl, yapmam gerektiğiyle ilgili yardımcı olur musunuz ? Direk cevap olmasa da yol gösterirseniz sevinirim.

tabloları da şöyle vereyim;

DEPT tablosunda DEPTNO,DNAME,LOC sütunları
    EMP tablosunda EMPNO,ENAME,JOB,MGR,HIREDATE,SAL,COMM,DEPTNO sütunları bulunmakta.

SELECT ENAME FROM EMP WHERE ((SELECT AVG(SAL) FROM EMP GROUP BY JOB) > (SELECT AVG(E.SAL) FROM EMP E, DEPT D WHERE E.DEPTNO = D.DEPTNO GROUP BY D.LOC))

ben şöyle bir şey yazdım ama tabi saçma oldu :) şunu düzenleyebilsem çalışacak gibi geliyor.

bir de şöyle bir sorum var şuraya ekleyeyim; içinde en fazla A geçen personel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuyiJingu -- 4 Ağustos 2015; 13:39:51 >

• Su mobil surumu yazanlar programlama bilip adam akilli yazsalar sorunu tam okuyup cevapliycam ama su an bi ucu samda bi ucu bagdatta yazdiklarinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fishermanx kullanıcısına yanıt
    mobil sürümü bilmiyorum amahttp://forum.donanimhaber.com/m_108758598/tm.htm chrome ile denersen okuyabilirsin, gerçekten yardım lazım tıkandım :)
  • bende aynı yerde tıkandım yok mu yardım edebilecek biri :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETA SQL HATA MUHASEBE PROGRAMI
    11 yıl önce açıldı
    SQL ve Python hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.