Arkadaşım işin aslını bilmeden nasıl yardımcı olalım, baban belliki duygusal, yada senin yazdıklarından ben bunu anlıyorum. Annen kilit rolde, sende önemlisin ama senin ilk yaklaşımın zağten ters, o durumda birine tehtit etsen kaç yazar. Böğle durumlarda gurur yapmayıp gidip babana yavşıycaksın, kedi gibi, köpek gibi, önemli olan babanın morali iyi olsun. Sende tam olarak nedeni bilmiyorsun bence...
Bak şunu adım gibi biliyorum bildiğin öküz şu anda. Hiçbirşeyi takmıyor. İlk başta baba - oğul gibi konuşmaya çalıştım. Ama anlamıyor hiç ciddiye almıyor beni. Şakasına seni boğarım diyorum boğ diyor. Ee nasıl bir yere gelecez bu adamla nereye kadar gidecek ?
Kardeş sen git adam gibi durumu anlatcak biri gelsin, senin içinde zerre sevgi kalmamış. Ya sakin sakin, gerçekten çözüm arayan bir çocuk gibi yaz, yada lütfen beni germe... Çok özel mevzularsa pm at ,,,
Kimse yok ki tek başıma kaldım annesini satayım. Ben olayları anlatıyorum bu kadar. Evet harbiden sevgi kalmadı. Kendi yok etti.
quote:
Orjinalden alıntı: ArJI
quote:
Orjinalden alıntı: LoSt DeViL
quote:
Arkadaşım işin aslını bilmeden nasıl yardımcı olalım, baban belliki duygusal, yada senin yazdıklarından ben bunu anlıyorum. Annen kilit rolde, sende önemlisin ama senin ilk yaklaşımın zağten ters, o durumda birine tehtit etsen kaç yazar. Böğle durumlarda gurur yapmayıp gidip babana yavşıycaksın, kedi gibi, köpek gibi, önemli olan babanın morali iyi olsun. Sende tam olarak nedeni bilmiyorsun bence...
Bak şunu adım gibi biliyorum bildiğin öküz şu anda. Hiçbirşeyi takmıyor. İlk başta baba - oğul gibi konuşmaya çalıştım. Ama anlamıyor hiç ciddiye almıyor beni. Şakasına seni boğarım diyorum boğ diyor. Ee nasıl bir yere gelecez bu adamla nereye kadar gidecek ?
Kardeş sen git adam gibi durumu anlatcak biri gelsin, senin içinde zerre sevgi kalmamış. Ya sakin sakin, gerçekten çözüm arayan bir çocuk gibi yaz, yada lütfen beni germe... Çok özel mevzularsa pm at ,,,
+1 babana öküz diyosan artık senle diyalog kurmamak lazım
FORUMDAN RİCAM ŞU ADAMA YORUM YAZMAYIN İÇİNİZDE BABA SEVGİSİ VARSA
quote:
Orjinalden alıntı: QuestionMark
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LoSt DeViL
quote:
+1 babana öküz diyosan artık senle diyalog kurmamak lazım
FORUMDAN RİCAM ŞU ADAMA YORUM YAZMAYIN İÇİNİZDE BABA SEVGİSİ VARSA
Ya var yada yok sanane ? Sorunuma çözüm arayacaksan buyur gel yok sabote edeceksen defol.
Yaş kaç nasıl küfür ediyosun ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: BURSALENA
Yaş kaç nasıl küfür ediyosun ki ?
18. Adam küfürü bile takmıyor artık düşün. Ne yapacağımı şaşırdım.
Sen önce sakin olacaksın, sevgi kalmadı diyorsun, bugün iki kişi gelse önünde babanı dövseler ne hissedersin ? Senin evlat olarak görevin, babanı sevmen, babanda sıkıntılı kabul, evin erkeği senmisin ? omu, anlıyamadım. Herneyse, ilk başta dediğim gibi, içine kapanmış biri tehlikelidir, sevgi vede zaman en iyi ilaçtır. Babanın babası yokmu ? annesi ? bize anlattığın gibi onlara anlat.
Yaşın kaç bilmiyorum ama biraz oturaklı ol, sakin ol, sevgi göstermeye çalış, rol yap, yavşa biraz babana karşı. Şunu asla yapma, babana karşı anneyi tutma, tarafsız ol.
quote:
Sen önce sakin olacaksın, sevgi kalmadı diyorsun, bugün iki kişi gelse önünde babanı dövseler ne hissedersin ? Senin evlat olarak görevin, babanı sevmen, babanda sıkıntılı kabul, evin erkeği senmisin ? omu, anlıyamadım. Herneyse, ilk başta dediğim gibi, içine kapanmış biri tehlikelidir, sevgi vede zaman en iyi ilaçtır. Babanın babası yokmu ? annesi ? bize anlattığın gibi onlara anlat.
Yaşın kaç bilmiyorum ama biraz oturaklı ol, sakin ol, sevgi göstermeye çalış, rol yap, yavşa biraz babana karşı. Şunu asla yapma, babana karşı anneyi tutma, tarafsız ol.
Şu anda sakinim. Babamı dövseler tabi gerekeni yaparım. Ama gerçekten bir yere gelemiyorum. Sevgi göstermeye çalıştım evet. Ama harbiden bunlarla bir yere gelemedim. Yaşım 18 ve sadece annesi var. Babası çoktan ölü. Babaannem zaten köyde kendi zor yaşıyor ki babama birşey diyeceğini zannetmiyorum. Hadi amcamlara söyleyeyim onlar bir iki nasihat eder 1 hafta güzel gider sonra tekrar eski hale. Nerden biliyorsun diye sorar isen eskiden bunları ben yaşadım ve tekrar eskisi gibi olmak istemiyorum.
Lost devil : Az bir işim var, birazdan gelicem.
Lost devil : ''Et tırnaktan ayrılmaz'' , daha önce yazdıklarım aynen geçerli. Altın kural sevmesende, sevgi göstereceksin babaya. Bir baba nasıl küser evladına, bu normal değil. Annenle konuşuyorsan, mutlaka doktorlardan yardım alsın diğcem ama annende de nefret var gibi.
belliki sorunu var adamın.ayrıca kötü ağızla konuşmamalısın.
Lost devil : Her erkek sorununu söğlemez işte bazen, hatta neyin var sorusunu senin sorman bile onun zoruna gidebilir. Birde biraz zaman geçince, problem olmasına rağmen neyin var baba yerine, babanın dikkatini çekicek konular aç, mesela sevdiğim kız var vs vs. Baktın oda olmadı onu yanlız bırak, nekadar üstüne gidersen ters teper.
Annen olsa durum farklı, asıl onun çözüm bulması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme