Şimdi Ara

Kim Ne Derse Desin Türklerin Yapmış Olduğu En iyi Dizi : Kurtlar Vadisi'dir ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk zamanlar iyidi gerçekten izlemeyen yoktur o zamanlar.

Ama sadece kurtlar vadisine iyi dememekte gerekir daha iyi dizilerde vardı.
  • ezel ile monte kristo kontu benzerliği diyecektin herhalde... sehven oldu biliyorum.
  • Bazıları gördüğüm kadarıyla marjinal davranmaya çalışıyor buda samimiyetsiz geliyor.
    Kurtlar vadisi çok başka bir diziydi,Ezelde iyidir fakat arkadaşın birisi çıkmış PB ile lost ile kıyaslıyor hatta bunla kalmayıp dahada iyi olduğunu savunmaya çalışıyor.Bu bir kere gerçekten komik geliyor.

Hani ezel ile kurtlar vadisini kıyasla neyse derim bir nebze ki KV açık ara öndedir benim gözümde buna rağmen,
    Oturur dinlerimde ve anlamayada çalışırım gerçekten fakat,
    Tutupda PB yada Lost ile kıyaslar ve bu yapımlardan daha iyi olduğunu savunursan gerçekten
    pes derim,İnsaf derim kusura bakma.
  • Kurtlar Vadisi iyi bir dizi çok sağlam. Yani şahsen Med Cezir, Kurt Seyit ve Şura, Güneşi Beklerken, Ezel gibi saçma sapan dizilerden kat kat iyidir. Bana göre Behzat Ç.'den de kat kat iyi. Gerçi bana göre Behzat Ç. iyi bir dizi değil ama. Konu başlığına "Bence" kelimesini getirirsen tartışma çıkmaz gözünü sevdiğim.
  • İlk zamanlar gerçekten öyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlarda oktay kaynarcanın oynadığı zamanlarda iyiydi bana göre ancak şimdi çoluk çocuk izliyor diziyi eskidende öyleydi.Eskidende izlemezdim bugünde izlemem çünkü çok gereksiz dizi.Polatın ölümsüzlüğümü dersin? kurgu saçmalığımı dersin? en iyi dizisi falan değildir
    , en iyi dizisi olsa büyüklerde izlerdi.Resmen ilkokulluları gaza getirme dizisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

İlk zamanlarda oktay kaynarcanın oynadığı zamanlarda iyiydi bana göre ancak şimdi çoluk çocuk izliyor diziyi eskidende öyleydi.Eskidende izlemezdim bugünde izlemem çünkü çok gereksiz dizi.Polatın ölümsüzlüğümü dersin? kurgu saçmalığımı dersin? en iyi dizisi falan değildir
    , en iyi dizisi olsa büyüklerde izlerdi.Resmen ilkokulluları gaza getirme dizisi.

Bu kadar boş yorum görmedim. Büyükler izlemiyormuydu? Zamanında izlemeyen mi vardı be diziyi. Sokaklar bomboş olurdu kahveler de millet diziye kitlenirdi. Sadece ilkokullular izliyormuş haha. Eski vadinin üzerine kolay kolay dizi gelmeyecek.

• Benim şahi düşüncem Leyla İle Mecnun.Çünkü komedi dizisi yapmak diger dizilere nazaran baya zor bi iş.Hele böyle bi dizi yapmak çok zor iş
  • Kurtlar Vadisi ilk ciktiginda kaliteli diziydi o zaman sartlarinda cok iyiydi ama suanda en kotu dizisidir.

Ture bakmazsak bana gore en kaliteli dizi kendini izleten ve oha cektirten Ezel dizisidir her bolumu sezonu harikadir.

Leyla ile Mecnunda baska turdur ama oda cok basarilidir ama sezonlar arasi kalitesi vardir efsane 1 sezondur.

• Bana göre Leyla ile Mecnun gibi bir dizi bir daha göremeyiz .
  • Bi adam 10kere ölüp yaşarmı lan :D Headshot attılar daha yaşıyor bumu kalite abi ?
  • Bizim millet sever böyle dizileri.
  • Aynen bende arkadaşa katılıyorum kim ne derse desin en iyi dizimiz Kurtlar Vadisi dir tartışmasız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha adam kaç kere ölümden döndü orası saçma yoksa bence de kaliteli.
  • Katılıyorum.2003-2005 dönemi Vadisinin heyecanını yakalayan dizi daha çıkmadı.
    Ayrıca Tatlı Hayat'ı da boş geçmemek lazım.Komedi olarak bana göre en kalitelisi oydu.
  • Cok iddiali bir baslik olmuş .

KV ilk bölümünden son bölümüne ayni tempoyu koruyan ve senaryonun bir zincir seklinde uzayip finalini zirvede yapan bir diziydi. Bu sartlari sağlayan başka bir türk dizisi yok desek çok yanliss olmaz. Ayrıca en çok masraf yapilan ve en geniş cast a sahip dizilerden biriydi. Her bölümünün rating de en üst sirada olmasinin nedeni de ustu örtülmüş bir çok olaya parmak basmasi ve irdelemesiydi. Hatta yeri geldi 1 hafta sonra gerçekleşen olayi KV de izledik.

Diğer dizilere gelirsek ,
    Ezel cok saglam bir kurgusu vardi ilk 20 bolum kadari cok iyiydi ama zamanla kendini tekrarladi , senaryo tikandi .Son sezonu inisli cikisli bir yapiya sahilti.

LM , 2. Sezonu vasat olsa da bastan sona izlenebilir bir diziydi. Bazen citayi cok artturip bazen de bekleneni hic veremedikleri oluyordu. Hedef kitlesi dar bir kesim oldugumdan hic bir zaman rating i yuksek olmadi.

Bunlar disinda Avrupa Yakasi , Behzat C vs gelir diye dusunuyorum ve de Aski Memnu siralamaya girebilicek dizilerden olabilir. Eski dizileri pek yazmadim cogu 2. Sezonda bozuluyordu.

Muhteşem Yuzyil çok satafatli , en popüler oyuncuların oynadivi yuksek bütçeli bir dizi .İzlemesi keyifli bir dizi. Ama bu senaryo ve cekim hatalarıyla efsane olamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen bölüm bakkallarda satılan 1tl lik torpille adam öldüğünü görünce dizi de fikrim değişmeye başladı

dizi iyicene sapıtmaya başladı artık
  • Kurtlar Vadisi'nin ilk sezonları ile Ezel en iyileridir bence.

• Herkes için en güzel dizi kendi sevdiği dizidir."Kim ne derse desin" bölümüne katılmıyorum ancak oyuncuların kalitesi vb dersek sana katılıyorum hocam.
  • Bana göre en güzel dizi Behzat Ç ve Ezel ' dir. Kurtlar Vadisi de izledim yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.