Şimdi Ara

Kim Ne Derse Desin Türklerin Yapmış Olduğu En iyi Dizi : Kurtlar Vadisi'dir ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle katılıyorum, çok başkaydı o dönem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

kesinlikle katılıyorum, çok başkaydı o dönem
    En iyisi diye iddialı bir yorum yapmam ama en iyiler arasına ilk 97 bölüm kesin girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

quote:

quote:

Konu baştan yanlış.Forum gibi yoruma açık yerlerde, "Kim ne derse desin" diye başlık atmak saçma.Birinin bir şey demesini istiyorsun ki başlığı açmışsın.Ha sen sabit fikirliysen o zaman da başlığı açma/değiştir.

Herkese göre değişir bu durum.Ezel çakma konusuna katılmam.İddianı da çürütecek çok şey biliyorum bu konuda.

Daha öncede bir başlık açılmıştı, orda da demiştim.

Kurtlar Vadisi Türkiye'nin en iyi dizisiyse, Ezel dünyanın en iyi dizisidir.

Ezel dünyanın en iyi dizisi ha eğer ezel dünyanın en iyi dizisiyle prision break samanyolu galaksisinin en iyi dizisidir , Lostta tüm evrenin en iyi dizisidir. Ezel , Prision Break'ın 100 de 1 i bile etmez. Lostla kıyaslamıyorum bile.

Ayrıca şunu da belirteyim Ezel denen dizi sadece Türkiye daha önce adam gibi dizi izlememiş beyaz Türkler ve Çevresi rumeli ülkelerinde tutunabillr.

Ama bu Ezel dizisini aynı kadro aynı konu yani aynı bölümlerle Amerika'da yayınlasan 4-5 bölüme yayından kalkar. Çünkü orda gayet sıradan bir dizi olur.M.Scofield varken kim ne yapsın ramizin artistliklerini ?

Tartışma seviyesini 18- çekmen hiç hoş olmamış.If ve else'ler vs...

Madem bu kadar eleştirilisin, madem bu kadar çok biliyorsun.Git Ezel gibi bir dizi yaz da hep beraber izleyelim.
    Esas Amerika'da yayınlansa çok net söylüyorum daha çok tutar.En basitinden tanınmamış, değişik ülkelerin oyuncularına herkes bir bakar.Baktıktan sonra da bırakamaz çünkü senaryo çok çok iyi.

Prison Break'de süper dizidir.Efsanedir.Ama bir Ezel değildir.

Bunun çok temel bir örneği var.Diziler, insan ruhunun bütün duygularına değmek zorundalar.Bir diziyi en etkileyeci, en efsane yapabilecek şey de bence budur. Bunun için de aşkta, yer yer espiriler, zaman zaman psikolojik dram sahneleri, kavuşamamalar, hayal kırıklıkları ve aksiyon sahneleri.

Akıl oyunları hoştur, güzeldir.Ama bir diziyi kurtarmaya, etkileyeci kılmaya yetmez.Anladığım kadarıyla sen sadece artistliklere bakan tayfadansın. "Pis Yedili" öneririm izlemen için.

Hay Allahım ya adam Ezeli'i Prison Break'dan güzel buluyor bir de geliyor bana pis yedili öneriyor

Boşuna dil dökmeme gerek yok Prision Break'ın kat be kat üstün olduğu evrensel bir gerçektir. Ezelmiş (!) peh ! Bin ezel bir prison break etmez bunu net söylerim. Bu dizide sadece akıl oyunları yoktu , gerilim , dram , yeryer espriler , oyunculuk mu dersin yine oskarlık.. Neyse ezeliniz sonuçta dünyanın en iyi dizisi (!) Lost , P.break falan hikaye. Ramiz de üstad.

Kısaca : Yav he he

Seviyeni belli ettin.Yav he he miş Sen bence Lost'la kıyaslama falan yapacağına, aklınla çevrendeki herhangi birinin aklını kıyasla önce.Tabi kıyaslamak için de akıl lazım değil mi...

Yaşını gerçekten merak ediyorum ama senin yaşındakilere de hakaret olsun istemem.Her senin yaşındaki senin gibi ergen olmak zorunda değil.Neyse.Herkes kendine yakışanı yapsın.Öte dur sen.İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu baştan yanlış.Forum gibi yoruma açık yerlerde, "Kim ne derse desin" diye başlık atmak saçma.Birinin bir şey demesini istiyorsun ki başlığı açmışsın.Ha sen sabit fikirliysen o zaman da başlığı açma/değiştir.

Herkese göre değişir bu durum.Ezel çakma konusuna katılmam.İddianı da çürütecek çok şey biliyorum bu konuda.

Ezel dünyanın en iyi dizisi ha eğer ezel dünyanın en iyi dizisiyle prision break samanyolu galaksisinin en iyi dizisidir , Lostta tüm evrenin en iyi dizisidir. Ezel , Prision Break'ın 100 de 1 i bile etmez. Lostla kıyaslamıyorum bile.

Ayrıca şunu da belirteyim Ezel denen dizi sadece Türkiye daha önce adam gibi dizi izlememiş beyaz Türkler ve Çevresi rumeli ülkelerinde tutunabillr.

Ama bu Ezel dizisini aynı kadro aynı konu yani aynı bölümlerle Amerika'da yayınlasan 4-5 bölüme yayından kalkar. Çünkü orda gayet sıradan bir dizi olur.M.Scofield varken kim ne yapsın ramizin artistliklerini ?

Madem bu kadar eleştirilisin, madem bu kadar çok biliyorsun.Git Ezel gibi bir dizi yaz da hep beraber izleyelim.
    Esas Amerika'da yayınlansa çok net söylüyorum daha çok tutar.En basitinden tanınmamış, değişik ülkelerin oyuncularına herkes bir bakar.Baktıktan sonra da bırakamaz çünkü senaryo çok çok iyi.

Bunun çok temel bir örneği var.Diziler, insan ruhunun bütün duygularına değmek zorundalar.Bir diziyi en etkileyeci, en efsane yapabilecek şey de bence budur. Bunun için de aşkta, yer yer espiriler, zaman zaman psikolojik dram sahneleri, kavuşamamalar, hayal kırıklıkları ve aksiyon sahneleri.

Akıl oyunları hoştur, güzeldir.Ama bir diziyi kurtarmaya, etkileyeci kılmaya yetmez.Anladığım kadarıyla sen sadece artistliklere bakan tayfadansın. "Pis Yedili" öneririm izlemen için.

Hay Allahım ya adam Ezeli'i Prison Break'dan güzel buluyor bir de geliyor bana pis yedili öneriyor

Boşuna dil dökmeme gerek yok Prision Break'ın kat be kat üstün olduğu evrensel bir gerçektir. Ezelmiş (!) peh ! Bin ezel bir prison break etmez bunu net söylerim. Bu dizide sadece akıl oyunları yoktu , gerilim , dram , yeryer espriler , oyunculuk mu dersin yine oskarlık.. Neyse ezeliniz sonuçta dünyanın en iyi dizisi (!) Lost , P.break falan hikaye. Ramiz de üstad.

Seviyeni belli ettin.Yav he he miş Sen bence Lost'la kıyaslama falan yapacağına, aklınla çevrendeki herhangi birinin aklını kıyasla önce.Tabi kıyaslamak için de akıl lazım değil mi...

Yaşını gerçekten merak ediyorum ama senin yaşındakilere de hakaret olsun istemem.Her senin yaşındaki senin gibi ergen olmak zorunda değil.Neyse.Herkes kendine yakışanı yapsın.Öte dur sen.İyi günler.

Ezel'i , P.B dan daha kaliteli bulup , benim yorumlarıma katlanamaman seni zeki , beni aptal yapıyorsa eyvallah , haklısın. Ama kimin zeki olup olmadığını billemeyiz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Hadi iyi forumlar "yeğeen"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ezel'i , P.B dan daha kaliteli bulup , benim yorumlarıma katlanamaman seni zeki , beni aptal yapıyorsa eyvallah , haklısın. Ama kimin zeki olup olmadığını billemeyiz. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Hadi iyi forumlar "yeğeen"

Alıntıları Göster
    En iyi kavramını neye göre ele alıyorsun? Türe göre mi genele göre mi?

Genele göreyse bana göre en iğrenç dizilerden biridir vadi.

*Perihan Abla
    *İz Peşinde
    *Süper Baba
    *Bizimkiler
    *İkinci Bahar
    *Yedi Numara
    *Yedi Tepe İstanbul
    *Bir Demet Tiyatro
    *Şehnaz Tango
    *Hayat Bilgisi
    *Canım Ailem
    *Dudaktan Kalbe
    *Elveda Rumeli
    *İşler Güçler

ilk olarak aklıma gelenler. Kurtlar Vadisi en iyi diziyse bunlar ne peki?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 22 Ekim 2013; 22:35:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

*Perihan Abla
    *İz Peşinde
    *Süper Baba
    *Bizimkiler
    *İkinci Bahar
    *Yedi Numara
    *Yedi Tepe İstanbul
    *Bir Demet Tiyatro
    *Şehnaz Tango
    *Hayat Bilgisi
    *Canım Ailem
    *Dudaktan Kalbe
    *Elveda Rumeli
    *İşler Güçler

Haklısın dudaktan kalbe yi unutmuşum doğru ya vadiden kat be kat güzel diziydi o. Çakır , Aslan Amca, konsey falan neyki ? Cendere de neymiş dudaktan kalbe dururken ? Sory...

Bazen gelip Pis Yediliyi bile yazıp Vadiyi yazmayacağınıza korkmuyor değilim.

• quote:

quote:

*Perihan Abla
    *İz Peşinde
    *Süper Baba
    *Bizimkiler
    *İkinci Bahar
    *Yedi Numara
    *Yedi Tepe İstanbul
    *Bir Demet Tiyatro
    *Şehnaz Tango
    *Hayat Bilgisi
    *Canım Ailem
    *Dudaktan Kalbe
    *Elveda Rumeli
    *İşler Güçler

Haklısın dudaktan kalbe yi unutmuşum doğru ya vadiden kat be kat güzel diziydi o. Çakır , Aslan Amca, konsey falan neyki ? Cendere de neymiş dudaktan kalbe dururken ? Sory...

O kadar şey yazdım Dudaktan Kalbeyi mi gördün bir tek? Yorum yazalım mı yazmayalım mı konuna anlamadım ben şimdi? Her yazanın ''haklısın hacı Çakır Aslan asar keser hepsini'' yazmasını mı bekliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 22 Ekim 2013; 22:48:20 >

• quote:

quote:

quote:

*Perihan Abla
    *İz Peşinde
    *Süper Baba
    *Bizimkiler
    *İkinci Bahar
    *Yedi Numara
    *Yedi Tepe İstanbul
    *Bir Demet Tiyatro
    *Şehnaz Tango
    *Hayat Bilgisi
    *Canım Ailem
    *Dudaktan Kalbe
    *Elveda Rumeli
    *İşler Güçler

O kadar şey yazdım Dudaktan Kalbeyi mi gördün bir tek? Yorum yazalım mı yazmayalım mı konuna anlamadım ben şimdi? Her yazanın ''haklısın hacı Çakır Aslan asar keser hepsini'' yazmasını mı bekliyorsun?

Alıntıları Göster
    olm hepinizde bi entelim ben havası bırakın la bunları herkesin tuttuğu kendine

• Kimsede Behzat S nedir dememis

• İlk zamanları iyidir doğru,ama uaztınca cıvıdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5CBAC2479

İlk zamanları iyidir doğru,ama uaztınca cıvıdı.
    Bana kalırsa türün de çekilmiş en iyi dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

Bana kalırsa türün de çekilmiş en iyi dizidir.

Alıntıları Göster
    Aşkı Memnu var ya lan kimse dememiş ayıpFinali çok iyiydi ama hakkını vermek gerek.
  • Zevkler tartışılmaz şahsen kurtlar vadisinin bir bölümünü oturup izlemedim izlemeyide düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hberkecam -- 8 Nisan 2014; 17:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hberkecam

Zevkler tartışılmaz şahsen kurtlar vadisinin bir bölümünü oturup izlemedim izlemeyide düşünmüyorum.

ilk vadinin 1. bölümüne bi bak derim . ben de öyle ön yargılıydım
  • Aski memnu vardi yakın zamanda. Ciddiyim,konusu bayanlara yonelik olabilir ama cok efsane bolumleri vardir.Normalde ask yapımları ile alakasi olmayan kisiler bile izlemistir mutlaka.kv hic izlemedim yorum yapmayacagim ona

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Aski memnu vardi yakın zamanda. Ciddiyim,konusu bayanlara yonelik olabilir ama cok efsane bolumleri vardir.Normalde ask yapımları ile alakasi olmayan kisiler bile izlemistir mutlaka.kv hic izlemedim yorum yapmayacagim ona
    kendi dalında ilk bölümleri öyle evet ama genel olarak l&m ve işler güçler alır
  • KV gerçekten kaliteli bir dizi. Ama sonu yakın. Bence bitmese daha iyi olur en azından Perşembe Akşamları biraz daha anlamlı oluyor :)
  • En iyi türk dizisi Akasya Durağı dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 21 Nisan 2014; 10:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

En iyi türk dizisi Akasya Durağı dır.
    Bunca zamandır hep 1. oldu gününde.Açık ara kurtlar vadisi en iyisi ama saçmalamakta da açık ara en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buz Gezegen

Bunca zamandır hep 1. oldu gününde.Açık ara kurtlar vadisi en iyisi ama saçmalamakta da açık ara en iyisi.

Alıntıları Göster
    en iyi dizimiz tırtlar vadisiyse ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.