Şimdi Ara

*Kim Nerede Kaç Levelle Ne Oynuyor * (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
0
Favori
8.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serverini ve lvlini söler geçersin diğer türlü diyosan bence başlığı değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettin89

quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

Konu amacından sapmış
    Bilgilendirme topiği değil burası
    lvlini serverini söylersin geçersin
    Yapmaya çalıştığınızı anlayabilsem gam yemicem

Senin derdin ne anlamadım ama "bilgilendirme topiği" ne demek böyle saçma birşey mi var ?
    Ben forum kurallarında yaptığımın hata olduğuna dair birşey göremedim.Kuralları sen koyuyorsan yeni bir liste çıkartta ne yazıcağımızı bilelim.
    Ben sadece cevap bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak istedim.
    Ayrıca yapmaya çalıştığımızı anlamana gerek yok.Anlayamıyorsan fazla zorlama okumadan geç git.

Bence bana akıl vermeye çalışma yazıyı iyi oku ondan sonra söyle ne söyleyeceksen
    hata var demedim amacından sapmış dedim
    Laf salatası yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coni Leş -- 30 Eylül 2008; 1:32:48 >

• Bir kere benim sana yazdığım mesaja bak sonra cevap ver. Agresif davranınca karşı tarafı korkutucağını falan mı sanıyorsun ?
    Bir kere konunun amacından sapması demek biryerde hata yapılmış demek. Durduk yerde böyle birşey olması mümkün değil.
    Bence senin anlamayla ilgili problemlerin var bunları yakın zamanda çözmen lazım ve medeni bir insan gibi tartışmasını öğrenmen lazım
  • quote:

Bir kere benim sana yazdığım mesaja bak sonra cevap ver. Agresif davranınca karşı tarafı korkutucağını falan mı sanıyorsun ?
    Bir kere konunun amacından sapması demek biryerde hata yapılmış demek. Durduk yerde böyle birşey olması mümkün değil.
    Bence senin anlamayla ilgili problemlerin var bunları yakın zamanda çözmen lazım ve medeni bir insan gibi tartışmasını öğrenmen lazım

Hocam sen önce ikisi arasındaki mantığı çöz gel ondan sonra bana laf yap oldumu ?
    Sen Forum Kurallarıyla Bağdaştırıyorsun konuyu bense içerik bakımdan Başlığa göre eleştiriyorum anlatabildim mi?

+
    Konu yanlış yerde

• KaTiL_SpERm sen ne yaptın ya 34 tane Demon Shaitan
  • quote:

quote:

Bir kere benim sana yazdığım mesaja bak sonra cevap ver. Agresif davranınca karşı tarafı korkutucağını falan mı sanıyorsun ?

Hocam sen önce ikisi arasındaki mantığı çöz gel ondan sonra bana laf yap oldumu ?
    Sen Forum Kurallarıyla Bağdaştırıyorsun konuyu bense içerik bakımdan Başlığa göre eleştiriyorum anlatabildim mi?

+
    Konu yanlış yerde

Tamam sen haklısın. Ben "bilgilendirme topiği" diye saçma bişey duymadığım için ben suçluyum kusura bakma.
    Anladığım kadarıyla senin bu neyin ne olduğundan bi haber olan mantığına göre benim "NiceR arkadaşımız işe başladı bu hafta bu sebeple online olamıyor.Geldiğinde ilk fırsat güncelliyecektir" olan kısa ve öz mesajım için yeni bir konu açmam lazımdı. Gerçekten seni tebrik ediyorum. (inşallah aklı başında birileri şu peşpeşe gelen mesajları okur)

• Troyda şöyle bir düzenleme rica edicem

_BLue_AnGeL_
    90 LwL Full int Spear (Sun Spear+Sun Set)

NOT: Rev6 da güncel değilim
  • 21 oldum merchantim cansen78tr yi bi deyiştiri verin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+
    Konu yanlış yerde

Tamam sen haklısın. Ben "bilgilendirme topiği" diye saçma bişey duymadığım için ben suçluyum kusura bakma.
    Anladığım kadarıyla senin bu neyin ne olduğundan bi haber olan mantığına göre benim "NiceR arkadaşımız işe başladı bu hafta bu sebeple online olamıyor.Geldiğinde ilk fırsat güncelliyecektir" olan kısa ve öz mesajım için yeni bir konu açmam lazımdı. Gerçekten seni tebrik ediyorum. (inşallah aklı başında birileri şu peşpeşe gelen mesajları okur)

Orası da senin beyinsizliğin artık ne diyim anlayamadıysan ne demek istediğimi
    Benim bildiğim bi kere söyler geçersen

üzgünüm ama şikayet etmek zorundayım

(Yerinin değiştirilmesi amacıyla)

değişti

Bu forumdaki hiçbir insanın senin bildiklerin üzerinden hareket etmesini beklemiyorsun heralde.Benimde sana anlatmak istediğim şu kendi kafana göre birşeyler uydurma.Nereye ne yazmak istersem onu yazarım.Ayrıca hakaret ederek kendini küçük düşürme

• Lib lv 78 gaia pure int.. (20 güne 90)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

Lib lv 78 gaia pure int.. (20 güne 90)

İnşallah Darısı başımıza...

@kinghtofkingdom
    Gereken cevabı üzerini çizerek vermişler...
  • Nıck:OkanBaba
    Lvl:41
    Server:Tibet
  • BeN_TurK u 8x olarak düzeltelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Troyda şöyle bir düzenleme rica edicem

_BLue_AnGeL_
    90 LwL Full int Spear (Sun Spear+Sun Set)

NOT: Rev6 da güncel değilim

Hocam sen bütün seti ne ara sun yaptın arıyorum diyodun en son.
  • bende Mercury 55 lvl suanlık premium var nick Dracula__TR wizard
  • Nick:fariy__taIe
    Lvl:37
    Build:Xbow+bard
    Guild:(unuttum walla )
  • Nick: 0nly4Lib
    LvL: 68
    Build: wizard+clerıc
    Guild: Tr_Lideriz (Master i benim)

Bu arada Saturn de çarıma karşılık +64 chinese str char arıyorum (Satmayı Düşünmüyorum)
  • Troy:KIZIL_CADI

90 ve Archer oldu
  • İlgilenenler msn me gelebilir...
    Funny_Guy_03@hotmail.com
  • ZAYON 1 ay önce 90 Lv. Oldu siz hala güncellememişiniz bak şimdi oldumu ama

Server : Greece ZAYON Lv.90
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.