------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Vazgeçtim sevgilim herşeyden vazgeçtim acılar giydiim üstüme .. Korkular bıraktım ardında kaç kere... Neydi bu şarkının adı bir kız söylüyordu klibinde sürekli yanan bir gül vardı??