Şimdi Ara

Kimaramışcell ücretsiz oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

teşekkürler
  • hakkaten he sinyal sesinden sonra mesaj bırakın yüzünden çok kontör harcıcak millet ama olsun
  • evet öyle olacak, aynı şey avea ve vodafoneda da oluyordu ben çok kızıyordum:), hehe bu galiba aradğınız kişiye ulaşılamıyor diyor ama arama zamanını kaydediyor benim bildğim kadarıyla yoksa telesekreter servisi değil yani:)
    quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

hakkaten he sinyal sesinden sonra mesaj bırakın yüzünden çok kontör harcıcak millet ama olsun

• Vodafone'de 4-5 yıldır ücretsiz bu hizmet.
    Tırstı tabii Turkcell, zamanla para ile verdiği hizmetleri başladı parasız vermeye. yusuf yusuf oluyor resmen.
    Bir de NTS çıksın da göreceğim ben Turkcell'i.
  • iptal etmeye çalışıyorum... telefon kapalıyken birsürü insan arıyo mesaj bırakmalarını istemiyorum
  • bn anlamadım arklar yaa bunu nası aktif hale getircez...hala test aşamasında mı
  • Benim anladıgım kadarıyla kendisi otomatik devreye girecek.

Bana dün mesaj geldi 19 hazirandan itibaren baslayacagı ve bırakılan sesli mesajlarında ücretsiz oldugu yazıyordu.
  • hayırlısı olsun bakalım
  • turkcell yaparsa en iyisini yapar. avea ücretli yaptı. ücretli yaparlar tabiki abone sayıları artıyor çünkü. arkadaşlar ben servisi kullanıyorum. benim ayarlar otomatik yapılmış. teşekkürler turkcell.. hayata bağlan.
  • Bende başlamadı bu servis, ne zaman başlayacak merak ediyorum
  • bu bedava olsa ne yazar başka yerden çıkarıyor acısını
  • bizimki ücretli oldu (avea)

size hayırlı olsun..
  • artik ucreti aylik 4 lira! yuh!
  • Infestor kullanıcısına yanıt
    Böyle bi hortlatmayı frankenstein bile yapmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh be sevinmiştim bende. turkcell kullanıyorum ama çok pahalı geliyor sadece arayanı öğrenmek için o kadar para vermek bedava olursa bende kullanacağım bir gün :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.