Şimdi Ara

Kimaramışcell ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aveanın arayanıbil servisini ücretli yapmasına inat turkcell
    kimaramışcell'i ücretsiz yaptı

• quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

aveanın arayanıbil servisini ücretli yapmasına inat turkcell
    kimaramışcell'i ücretsiz yaptı

güzel haber
  • Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? ben turkcelle msj yazmıştım:) bunu neden ücretsiz yapmıyorsunuz diye
  • Halen 1 sms diyor 2 kontor diyor ucreti ?? nasıl oldu nerden öğrendin ne zaman resmi sitede yayınlanacak daha ayrıntılı bilgi lütfen
  • telefona mesaj geldi ayrıca buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
  • Teşekkürler
  • Daha aktif olmamış bugün yarın olur:) çok iyi oldu bu hizmet gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretlendirme

Telefonunuz kapalı veya ulaşılamaz olduğu durumlarda gönderilen arama detayı bilgisini ve sesli mesaj bırakıldığı bilgisini içeren mesajlar ücretsizdir.

7565’i arayarak sesli mesajlarınızı dinlemek ücretsizdir.

Sadece telefonunuz açıkken yaptığınız yönlendirmelerde gönderilen arama detay bilgisini içeren her mesaj 1 kısa mesaj/2kontör olarak ücretlendirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 5 Haziran 2007; 23:48:51 >
  • helal turkcell e aveacılar çatlasın

satcell gel burda da bişey söyle de tam alnının ortasına..
  • Nasıl aktif ediyoruz ? ben online işlem merkezinden denedim ama henüz aktif olmadı dedi , şimdi bir daha deneyeceğim
  • Servis henüz kullanıma açılmamıştır.

Bu yazı çıkıyor.
  • Çok güzel olur...
  • Sanki yüzyılın buluşu yani,Aynısı Vodafone da var , milletin telefonuna mesaj gönderip aa biz ne çıkarttık diyorlar tamam abone olalım diyoruz bu seferde servis hizmete girmedi diyor iyimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

helal turkcell e aveacılar çatlasın

satcell gel burda da bişey söyle de tam alnının ortasına..

işte söylüyorum bu servis aynı vodafone daki gibiyse turkcell hatları kapalı iken aradığımızda kontör gitmemesi için çok dikkatli olmak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 5 Haziran 2007; 23:51:43 >
  • KimaramışCell'e nasıl kayıt yaptırabiliyoruz? satcell kontör gitmemesi için derken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

KimaramışCell'e nasıl kayıt yaptırabiliyoruz? satcell kontör gitmemesi için derken?

sinyal sesinden sonra mesaj bırakın gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 6 Haziran 2007; 0:00:16 >
  • hemen atlamamak lazım çıkar bi çetrefili güvenmem valla turkcelle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: feat

KimaramışCell'e nasıl kayıt yaptırabiliyoruz? satcell kontör gitmemesi için derken?

sinyal sesinden sonra mesaj bırakın gibi

Ha orada haklılar tabi ki...

Nasıl açabiliyoruz KimaramışCell servisini demiştim ama?
  • hala düzelmemiş
  • İşin ilginci benimde şu an çalışıyor ancak arkadaşımda çalışmıyor, online işlem merkezine girdi daha servis açılmamıştır diyor ben kendim giriyorum servis açıldı ayarlarınızı yapın diyor.

Birde telefona dikkat ettim ulaşılamazken yönlendirmede 05397...... bir numaraya kendi kendine yönlendirme yapıyor.O numarayı arıyorum aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor , rehberden baktım böyle bir numara yok diyor ,bu numaraya turkcell niye yönlendirme yapmış onu çözemedim.

Bu arada aynı konudan 2 tane var , birleştirelim şunları yada 1 tanesine yazalım karışık oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.