Şimdi Ara

KİMDEN ÖĞRENİYORLAR BU LEGION VE ALCHEMIS I ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3 oyunun ikisini legion birini de alchemist yüzünden kaybettim yok yani normal şekilde kaybetsem neyse 1-13, 1-18, 3-17 nedir? 3 lvl de jung da yaratıklara 2 kez ölen legion ile aynı takıma düşmek için ne günah işledim acaba? dakika 42 de 1-13 oynayan mid kasmıs 15 lvl alchemist de sadece radi + phase vardı.

Eskiden solo dereceli maçta 1-2 oyun kaybetsem hırs yapıp 3-5 oyun ard arda kazanırdım şimdi kimseyi kötülemek istemiyorum ama ciddi derece de beyin yoksunu insanlar geliyor takıma. Yani istisnasız her oyunda en az 1 tane oluyor %100

Arada ceza falan yerdik 5 maç düşük öncelikli oyun oynardık orada bile bu kadar mal adam denk gelmezdi. Şuan tarif edemeyeceğim kadar mal adam var yok yani ya millet bir anda oyuna başladı bu kadar noob beni buluyor ya da oyunun player dengeleme sisteminde bir şeyler var sorunlu adamları hep bana atıyor.

En sonunda ya oyunu bırakıcam zaten ya da sadece arada fun game atıp çıkıcam

• Zaten hazırda konun vardı ordan devam etseydin ya
  • kendi takımı oluşturmalısın... yada bir gruba katıl...illa 4 kişi bulmana gerek yok kafa dengi 2 kişi yeter bu sayede böyle bir durumla karşılaşırsan kendi aranızda idare edersiniz diğerlerini çok fazla feedlemedikleri sürece... zaten 5inizde takım olursanız sıkıcı olabilir... yabancılara genelde çok küfür ediyorlar ama nedense ben seviyorum.. renk katıyorlar.. bazen builti adamları koruma üzerine kuruyorum.. renk oluyo..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.