Şimdi Ara

KİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben oynamiom
  • Ben korede oynuyorum
  • Şimdilik bıraktık çoluk çocuk biraz eğlensin
  • Crimson Korede oynuosan sölede beraber girek Çin sarmıo artık
  • Ben çindeyim

NİCK:Dj21
  • Oynayan kalmamış mı hiç BL mi çinde herkes koreye gelsin süper bir yer en azından çine göre Çinde de IP değişip koreye girmiş kadar laglı oluyoruz ama korede braveler bu lagı fazlasıyla kapatıyor, ordaki tek sıkıntımız deva aura bulmak kart olarakta kimse çin kadar sıkıntı çekmez. bende hala 10 setten fazla GDX var onlar bitse bile 3 milyar bit var ancak o kadar kasabilmiştim kısaca çinin koreden bir üstünlüğü yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Çinde oynuorum.Ama bırakan arkadaşları (otto,tolga,liki vs...) özledim. Crimson Korede hala ip sorunu varmı bunu sormak istedim?
  • Bende 1 yıl kadar önce korede oynuyordum yani kore diğer ipleri banlamadan önceÇini yükledim ama üyelik alamadım alırsam başlıcam çine
  • KA açılana kadar (ki açılacağını hiçsanmıyorum) digimonu bıraktım
  • Crimson PM attrım MSN ver die Cvp vermedin
  • Sitede bir şeyler var tam inbox'u açmıştım birden kapandı sonra da unuttum gitti yazdım ama zaten profilimde de yazıyordu
  • ben oynuom
  • kore oynicam ama manual patch inmio
  • anildo korede carı geri ver kaan oyunda görmüş seni ben itemleri al dedim carı deil
  • olm valla ben chara girmedim en son banlanmisti die çine geri döndüm.şimdi bakcam oyun yuklenio
  • matt ayrıca kaan beni oyunda ne zmn gormus bide onu sor bakalım ne solicek
  • onu bunu bırak şifreyi ver
  • Ben Görmedimki seni anildo

okan Kısaca çarı geri ver dior Bende denedim girmio çara gitti 57 LvL Beelzemon çok uğraşmıştı kankim o digi için.

Korede İng gibi Nickler almayın latin alfabesi olmasın dmeiorumda ing kelimeler yazmayın koreliler dışlıo felan sora şeroluğuna banlatıo

benim Nickte digimonlarında adı korece Koreliler beni görünce hal hatır soru ben sadece LOL anlamına gelen 2 harf yazıom tek bildiğim o

• e o zmn matt ne dio
    matt ile nba birbirinizle celişiosunuz ben kendi charımda drpg ye giriom hem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.