Çok kötü bölüm yazmayın bilgisayar çakması işletme,iktisat daha kaliteli bölümler |
KİMLER EŞİT AĞIRLIKTAN YBS YAZACAK (3. sayfa)
-
-
Ben yazcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her meslekte olduğu gibi donanımlı mezun olursan çok kapı açılıyor hocam. Şu anlık stajyerim. Haftada 3 gün 10.00-14.30 arası çalışıyorum. 2750 + yol + yemek. Kalan zamanlarda ingilizce çalışıyorum. Eğer staj bitimi büroda kalırsam 7250'den başlatacaklarını ve özel dava-danışmanlık alabileceğimi söylediler. Kalırsam danışmanlık, ufak davalar + cmk ile birlikte aylık 11k civarına denk geliyor. Hocam her şeyden öte bu mesleğe uygun musunuz ona bakın. Sevmediğiniz işi 50k verseler de yapamazsınız
-
ankara hukuk yazın ybs boş bölümmmm
-
Staji herkes 0 hatta eksi liraya milleti somurken icin kullanirken cok iyi bulmussunuz tebrik ederim
Hocam malesef kalite o kadar düştü ki... Lakin GS, Koç, Bilkent, AÜ, İÜ gibi okullardan hakkıyla mezun olanalr en geç 5 sene içinde zaten hakkına ulaşıyor hocam. Mesele güzel şekilde mezun olmak... Yoksa ilk 100k girmek yeterli hukuk için. Önemli olan ayrışmak
-
Cidden oyle, ama diğerlerinin durumu bu fakülteleri bile olu gösteriyor. Staja girmek icin para odemek filan inanilmaz seyler. Hicbir sektor boyle bi duruma dusmemeli ama dusurmeyi basardik ulkecek
Hocam her sene 15 bin civarı hukuk mezunu olması ileride sorun olur mu? şuan 160 bin civarı avukat var bu sayısı 10 yıl içinde 2 ye katlanacak gibi görünüyor
-
Hocam hangi bölüm o kadar mezun vermiyor ki güzel ülkemde... 15bin sorununu muhtemelen çözecekler de 160k avukat TR ekonomi şartlarında evet fazla. Yani bu soruya yanıt vermek güç, her an her şey olabilir bu ülkede. Klavuz bir yayınlansın bakalım. RTE hukuk kontenjanlarını düşürücez demişti geçen sene
-
amazon hisselerindeki düşüşün sebebi belli oldu
-
Boun mis tedrisatindan gecmis bir jeff bezos amazonu ilk katrilyonluk şirket yapicak alim firsati diye yorumladim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X