Şimdi Ara

Kimler gelmeli,kimler gitmeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carole döneceğine lato yarım devre daha kalsın. carole maalesef takoz bir adam. sevilla %95 almayacak bonservisini, ama sevilla kiraladığı için de 1-2 milyon euro civarı bonservis kazanırız. zarar etmeden elden çıkarmış oluruz.

lato seneye olmamalı. de jong olmamalı. yasin'in sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş, uzatılmalı. farkında mısınız bilmem ama hem türk hem de öyle ya da böyle katkısı olan bir oyuncu. artı düşük maaş alıyor. yasin yerine alabileceğimiz Türk oyunculara en az 2-3 bonservis vereceğimize takım içinde sevilen, belli bir olgunluğa erişmiş yasin kalsın daha iyi.

asamoah seviyesi bir sol bek, yedek bir forvet ve orta sahaya dinamik bir yedek devre arasında ilaç gibi gelir. unutmayın en büyük sıkıntımız rotasyonumuzun güçlü olmaması.

ayrıca belhanda gitsin diyenler neyin kafasını yaşıyor? tamam 8 milyon euroluk oynamadı henüz ve aşırı gamsız duruyor ama dünkü maçın ikinci yarısını izlemiş adam belhandaya çöp, atık diyemez. belli ki bu adamı futbola biraz ısındıracaksın. seve seve ya da zorla. ki terim'in en iyi yönlerinden biri de oyuncularından verim almaktır unutmayın. ikinci yarı izleyeceğimiz belhanda bize canımız ciğerimiz sneijder'ı unutturacaktır emin olun. belhanda'nın en büyük handikaplarından biri bir dünya yıldızının yerine gelmesi çünkü.

gomis. dünkü oyununa hala hayret ediyorum. defanstan rastgele top uzaklaştırıyoruz adam kontrol edip pozisyon üretiyor. sıkışan oyuncu topu hışımla gomis'e fırlatıyor, o iki kişinin arasında kalçasını dayaya dayaya ceza sahasına giriyor. Allah'tan dileğim umarım 2 sezon daha bu performansını devam ettirir. kalbinde defekt var diyorlardı, sanırım küçük bir ASD'si var. bildiğim kadarıyla bu toplumun %15'i civarında görülen ve yaşlılığa kadar kendini belli etmeyen bir defekt. sadece paradoksal emboli riski bulunuyor sanıyorum. bu yaşa kadar bir sorun olmadıysa, futbolculuk anlamında ileri yaşamında da bir sorun yaratmaz gibi duruyor. carole'nin kör olduğunu saptayamayan -öyle söylenyiyor- kulüp doktorlarımız dikkat ediyordur inşallah.

sağ bek mevkimiz süper.

stoperlerimiz bir türlü düzeni yakalayamadı. serdar çok sakatlanmaya müsait oynuyor ama formu bulunca da taş gibi stoper valla. 4.5 milyon euroya hiç de fena almamışız. ben çok beğeniyorum serdar'ı. Fatih Terim'in elinin değmesiyle 2-3 kademe daha yükselirse muhteşem olur. Semih'in terim ile oyununu hepimiz izledik.

maicon en muamma transferimiz. daha önce bir devre 5 gol atan stoperimiz olmuş muydu bilmiyorum. adam fener ve beşiktaşın forvetlerinden çok gol attı ama defansta kolay çalış yiyor, kontrada maicon'u yakalayan kıvrak bir oyuncu kolay ekarte ediyor. bu zaafiyetlerini acilen gidermeli yoksa ŞL'de içinden geçerler maiocon'un. sannırım maç içinde ani konsantrasyon eksiklikleri de yaşayabiliyor çünkü bazen chedjou ve danyvari hareketleri oluyor. yine de hücuma top taşıyışı ve gol anlamında katkısıyla gayet üst düzey bir stoper izlenimi sunuyor. umarım istikrarı bulur.

muslera'ya laf edenler -eleştirenleri kastetmiyorum- taşa dönüşür inşallah. bu adam büyük bir formsuzluk döneminden geçti ancak ikinci devre yine kendisini bulacaktır. unutmayın onun kalitesinde bir kaleci bugün en az 15-20 milyon euroya türkiyeye getirilebilir. değerini bilmeliyiz.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Carole dönmeli derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu arkadaşları anlamıyorum.Orta sahaya transfer fılan yazıyosunuz ıyı hosta.Yabancıysa bu adamı kadroya alamıyoruz kı.Suan ılk 11 ımızde oynayabılecek sevıyedekı tek turk serdar.Kı o bıle oynamamalı,sol ayakla stoper alınmalı dıye dusunuyorum.Yanı ılk 11 de tek turk varsa kulubedede tek yabancı olabılır.Bızım trıbunde oturtucak kadar fazla paramız yok.Oturacak adamda denayer vb genc adamlar olabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

Carole dönmeli derken ?

Evet dönmeli. Mariano-Linnes gibi 2 sağlam oyuncu lazım oraya. Şu an hiç yok. Asamoah-Filipe Luıs ikilisinin alınacağını falan mı sanıyorsunuz ? Carole iyidir. Hakan Balta’yı bile deneyen Terim Carole’u çağırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

Carole dönmeli derken ?

Evet dönmeli. Mariano-Linnes gibi 2 sağlam oyuncu lazım oraya. Şu an hiç yok. Asamoah-Filipe Luıs ikilisinin alınacağını falan mı sanıyorsunuz ? Carole iyidir. Hakan Balta’yı bile deneyen Terim Carole’u çağırır.

Evet şimdi bein sports'tan haber geldi Terim'in isteği üzerine Carole sözleşmesini feshetmiş, geri gelecek. Ama bana sorarsan çöpün teki. Östersunds maclarını hatırla.

• Östersunds maçınlarına bakarsam Maicon’a da çöp derim. Bence o maçlara hiç bakmayalım. Carole Tudor’un 3 stoperli sistemine kurban gidenlerden. Adamdan Roberto Carlos yaratmaya çalışırsan tabii ki başarısız olur.

Lato’dan da Tarık’tan da iyi sol bek. Dönmemesi için bir neden göremiyorum. Asamoah bile alında yedek için elde tutulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Östersunds maçınlarına bakarsam Maicon’a da çöp derim. Bence o maçlara hiç bakmayalım. Carole Tudor’un 3 stoperli sistemine kurban gidenlerden. Adamdan Roberto Carlos yaratmaya çalışırsan tabii ki başarısız olur.

Lato’dan da Tarık’tan da iyi sol bek. Dönmemesi için bir neden göremiyorum. Asamoah bile alında yedek için elde tutulur.

Sol ve sağ bek yedeği için Linnes var zaten elde. 11'e koyduğun zaman hiç sırıtmıyor. Benim kanımca Carole 2 sezon önce iyiydi ama 2016-17 sezonunda o kadarda iyi değildi.

• Fatih Terim Linnes’i sol bek oynatmaz. Öyle saçmalıklar yaptığını daha hiç görmedim.

• Carole donmeli yedek sol bek olarak

Bir sol bek alinmali

Latodan iyidir carol

• lato gitmeli, linnes yedeğe yeni sol bek

ikinci forvet lazım, erenle olmak eren yedek

• Transfer yaparken gereginden fazla verip kendi kendimizi zora sokuyoruz .

Galatasarayin transferde hedef kitlesi şöyle olmali :

Sözleşmesinin son senesindeki oyuncular en önemlisi. Bizimde en çok ağırlık vermemiz gereken grup. Arsenalin Dortmundun Juventusun yedekleri bizde pekala iş yapar .

Mesela Manchester Cityli Kolarov un senelerce peşinde koştuk. Adamın bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Devre arası bedavaya kaybetmektense ucuza satabilirler yada sene sonu için oyuncuyla anlaşırız en azıdan seneye garanti olur . Gibi gibi gibi

Sene sonu serbest kalacak oyuncuların biraz hatalı listesi. Çok kaliteli topçular var ((http://www.goal.com/en/news/the-best-2018-free-agents-in-the-premier-league-la-liga/1kg8zcwpnqeoh1cqptcp9aonuc))
  • Sneijder'in gelme ihtimali nedir varsa böyle bir şey gelmeli.

Ben Terim'in çok oyuncu yollaycağını sanmıyorum 3-4 kişi gider sol bek orta saha bi de santrafor alırsak tamamdır.

• İnsanımız gerçekten ya çok unutkan ya da çok ...
    Doldurun orayı işte.
    Yahu Terim şinoyu istemiyordu zaten. Hasan Şaş çıkıp söyledi bunu açık açık.
    Daha gelmiş Şino gelir mi, gelsin diyenler var.
    Az kafanızı kullanın.
    Hepsini geçtim, adam rezil durumda. Rezil lan, Nice bile göndermeye yer arıyor.
    Taraftar yuhluyor. Gelmiş bana hâlâ onu istiyorlar
    Siz yorum yapmayın mümkünse.
    Ayrıca 10 numara falan isteyenler, sene sonuna kadar zor biraz o. Boşa beklemesinler.
    Elde belhanda varken 10 numara falan alınmaz.
    8M verdiğin adamı yedeğe atacak lüksümüz yok, az gerçekçi olun.
    Fm oynamıyorsunuz aaa.
    Terim bir sol bek, bir de forvet alır büyük ihtimal.
  • Lato Carole'dan 1000 kat iyi Carole ne abi hiç mi izlemediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

İnsanımız gerçekten ya çok unutkan ya da çok ...
    Doldurun orayı işte.
    Yahu Terim şinoyu istemiyordu zaten. Hasan Şaş çıkıp söyledi bunu açık açık.
    Daha gelmiş Şino gelir mi, gelsin diyenler var.
    Az kafanızı kullanın.
    Hepsini geçtim, adam rezil durumda. Rezil lan, Nice bile göndermeye yer arıyor.
    Taraftar yuhluyor. Gelmiş bana hâlâ onu istiyorlar
    Siz yorum yapmayın mümkünse.
    Ayrıca 10 numara falan isteyenler, sene sonuna kadar zor biraz o. Boşa beklemesinler.
    Elde belhanda varken 10 numara falan alınmaz.
    8M verdiğin adamı yedeğe atacak lüksümüz yok, az gerçekçi olun.
    Fm oynamıyorsunuz aaa.
    Terim bir sol bek, bir de forvet alır büyük ihtimal.

Aynen 1 tane de Stoper ve Çalhanoğlu'nu kiralasak yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Transfer yaparken gereginden fazla verip kendi kendimizi zora sokuyoruz .

Galatasarayin transferde hedef kitlesi şöyle olmali :

Sözleşmesinin son senesindeki oyuncular en önemlisi. Bizimde en çok ağırlık vermemiz gereken grup. Arsenalin Dortmundun Juventusun yedekleri bizde pekala iş yapar .

Mesela Manchester Cityli Kolarov un senelerce peşinde koştuk. Adamın bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Devre arası bedavaya kaybetmektense ucuza satabilirler yada sene sonu için oyuncuyla anlaşırız en azıdan seneye garanti olur . Gibi gibi gibi

Sene sonu serbest kalacak oyuncuların biraz hatalı listesi. Çok kaliteli topçular var ((http://www.goal.com/en/news/the-best-2018-free-agents-in-the-premier-league-la-liga/1kg8zcwpnqeoh1cqptcp9aonuc))

Çok sağlam isimler var Carole ile felan uğraşacağımıza Kolarov,Shaw,Gibbs,Asamoah

Orta saha için Fernandinho (Fernando ile eski takım arkadaşı),Fellaini,Santi Cazorla

Stoper için Miranda (Maicon'la efsane ikili olurlar) Mertesacker

Forvet için Remy var.

Eğer ucuza kapatılırsa yedek sağ bek Lichsteiner'le de ilgilenirdim ben olsam.

• Carole un sorunu istikrar bir maç çok iyi bir maç vasat ama ben gönderilmesini de yanlış bulmuştum.Fatih Terimin elinde parlayacaktır.
  • Sneijder'ın ölüsü yeter ölüsü Terimin formasyonunda Selçuk Melo Sneijder vazgeçilmez 3 lüydü ne çabul unuttunuz maçları bide bize diyor takip etmiyor musunuz olan biteni diye önemli olan takip etme değil Sneijder kaç maç oynadığı kaç gol atıp asist yaptığı adamı istatistikleri iyi olmasına karşın yolladılar tamamen postalamadır bu.

Açta yerine gelen isimlere bak bakalım onların yaşı kadar o adamın CL de maç oynamışlığı var eğer bu adam gitmeseydi biz o derbilerin en az 2 sini kazanırdık.

Ben çıkan haberlere istnaden sordum Hasan Şaş'ı falan bilmem Nice ta mutlu değil oynamaması normal eğer gelme durumu varsa 1 dk düşünmeden gelsin Belhandayla yürümez bu işler.

Kaliteli oyuncular gol atar büyük oyuncular maç kazandırır bunu unutma.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Önce bana öyle kahve ağzıyla konuşma. Mantıklı şeylerle gel.
    Ölüsü yetermiş. Niye yetmedi iki yılda?
    Biz Sneijder'den sonra mı derbi oynamaya başladık?
    Benim hatırladığım tek derbi, içerdeki FB derbisi. Onun dışında ne maçı kazandırdı bu adam?
    Boş boş konuşun anca. Dramatize etmeye bayılırsınız zaten.
    Fatih terim, bizzat kendisi Sneijder değil aslında Kaka istiyordum dedi.
    Onun istediği tarz bir adam değil çünkü. O, topla daha teknik adamları sever.
    Hagi gibi, Rui Costa gibi, Kaka gibi...
    2. yılında Şino geldiği için taktik dizilimi bile değişti takımın, 4-3-1-2 ye döndük.
    Vazgeçilmez olduğundan değil, mecburiyetten oynatıldı bu adam. Önce onu bir anlayın.
    Ha, ben kötü oyuncu demiyorum.
    Ama artık bitti bu adamın devri, oynayamıyor işte. Kabul edin ya.
    Ölüsü yeter dediğin adam, Fransa'nın orta sıra takımlardan birinde 11 oynayamıyor.
    İngiltere ya da İspanya değil, Fransa liginde.
    Gözünüz bu kadar mı kör, anlamıyorum ki.
    Mesele ŞL'de oynamak değil, bu kadar basit değil o işler.
    Gidip portonun bütün satılık oyuncularını alalım o zaman, başarı gelecek mi?
    Mantığa bak ya. Kimlerle konuşuyoruz.
    Derbileri alır mıydık? Emin misin?
    Hayır, çünkü geçen yıl hiç derbi kazanamadık da.
    Hani şino da vardı. Nasıl oldu acaba. Ne de olsa büyük oyuncular maç kazandırır, değil mi?
    Ya da büyük oyuncu Şl de dörtlük olduğumuzda neredeydi?
    Kimse burada Belhanda'yı savunmuyor. Ama bu kadar da gömmeye gerek yok.
    Ligin asist kralı bu adam şuan, bilmem farkında mısınız?
    Hani sizin şino gibi, hiçbir şey yapmasa da anadolu maçlarında yıldızlaşan şino.
    Ne farkı var şuan? Ayrıca, şino geçen yıl hariç yıllık asist ortalaması en yüksek 7. Yedi.
    Daha gelmiş bana büyük oyuncu re re rö konuşuyor.
    Kıçı kırık Nice 'de 11 oynayamıyor, bize gelsin diyorlar.
    Çok beklersiniz, o iş geçti artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 27 Aralık 2017; 0:26:12 >

• Bence geleceğe dair planlı gidilmeli, örneğin elimizdeki vasıfsız yabancılar gönderilmeli bunu söylememin sebebi olası yabancı kuralının gelecek olması...TFF terime düşmanken böyle bir kuralı getirmekten çekinmez aksine mutlu olur .

Gönderme konusu sıkıntılı elimizde kötü dediğimiz adamlar zaten alıcı bulamayanlar,

Alacağımız adamlarda kiralama formülü denemek lazım, süre alamayan potansiyelli adamlara yönelmeliyiz hatta satın alma opsiyonuyla kiralamalıyız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.