|
Bildirim
|
Yuh ya.. Carole dönmeli diyenler var. Yazıklar olsun be. Bu kadar arsız olunmaz be...
|
Sakin ol ordinaryus , adam bir şey dememiş sana.
|
Öncelikle sözlerine dikkat et, karşında arkadaşın yok senin.Lisansı çıkmayan adam senin futbolcun olmuyor mu? Maaşını vermiyor musun?Tolga içinse, adam normalde yabancı oyuncu sayılıyordu, sonradan milli takım maçlarına çıktığı için Türk statüsüne geçti.
Yabancı sınırlaması kaldırılırken gurbetçi oyuncuların yabancı futbolcu sayılması kuralı getirildi.Aç bak kuralda neler yazdığına.Asıl sen futbolla ilgileniyor musun? edit:Yanlış mı biliyorum diye açıp baktım ve haberlerde yazılanın aynısını aktarıyorum. Mesela kural çıkmadan önce A Milli Türkiye takımını seçmemiş futbolcular yabancı sayılmıyor.(Mesut, İnler vs.) Kuraldan sonra Emre Can gibi Milli takımı seçmeyen oyuncular yabancı sayılıyor.Bunun bir de Türkiye'de oynarken kural değişikliğine uğramış olup farklı Milli takımı seçenler için olanı var, onlarda Türk statüsünde oynuyor.(Eren, Veli) |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 25 Aralık 2017; 2:55:20 > |
|
|
|
|