Şimdi Ara

Kimler gelmeli,kimler gitmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır devre arası bitmişken gelin konuşalım renktaşlar.
    Şuanda toplam 14 yabancımız var.Bunlar;Muslera,Carrasso,Mariano,Maicon,Denayer,Linnes,Latovlevici,Donk,Fernando,Ndiaye,Belhanda,Feghouli,Rodriguez,Gomis
    Bunlar arasından Donk ve Lato ile kesinlikle vedalaşmamız lazım.Direk ilk 11 oynıcak bi sol bek ve niasse tarzı hem forvet hem sol kanat oynayabılen golcu oyuncu almamız lazım.
    He olurda imkan doğar caroleun gerı donme sansı olur o zaman Denayer'ıde gerı yollarız.

• Öncelikle sözlerine dikkat et, karşında arkadaşın yok senin.Lisansı çıkmayan adam senin futbolcun olmuyor mu? Maaşını vermiyor musun?Tolga içinse, adam normalde yabancı oyuncu sayılıyordu, sonradan milli takım maçlarına çıktığı için Türk statüsüne geçti.

Yabancı sınırlaması kaldırılırken gurbetçi oyuncuların yabancı futbolcu sayılması kuralı getirildi.Aç bak kuralda neler yazdığına.Asıl sen futbolla ilgileniyor musun?

edit:Yanlış mı biliyorum diye açıp baktım ve haberlerde yazılanın aynısını aktarıyorum.

Mesela kural çıkmadan önce A Milli Türkiye takımını seçmemiş futbolcular yabancı sayılmıyor.(Mesut, İnler vs.) Kuraldan sonra Emre Can gibi Milli takımı seçmeyen oyuncular yabancı sayılıyor.Bunun bir de Türkiye'de oynarken kural değişikliğine uğramış olup farklı Milli takımı seçenler için olanı var, onlarda Türk statüsünde oynuyor.(Eren, Veli)
  • 10 numara pozisyonuna ucuz yollu birisi lazım , sol bek ve forvette lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

10 numara pozisyonuna ucuz yollu birisi lazım , sol bek ve forvette lazım.

Başımıza ne geldiyse o ucuz yollulardan geldi.Kardeş ya en iyisini alıcaksın yada almıcaksın.Örnegı bolca mevcut takımda,donk,de jong,lınnes vb.Bu takımdakı her yabancı direkt 11 e oynamalı.Genc gelecek vaadeden 3 yabancın olabılır.Turkıye pazarında emre,denız turuc desen sacma sapan fıyat cekıcekler.
  • Aslında 15 yabancı De Jong da var.Maçkolik de görünmediği için yazmamışsınız sanırım.Tolga yabancı oyuncudan sayılıyor mu tam emin değilim ama Milli takımda maça çıktığı için sayılmaması gerekiyordu.

Türk bir kaç oyuncu almamız gerekiyor, genç ve yedek olabilecek kalitede oyuncu lazım.Yabancılardan Donk, De jong, Lato gönderilmelidir.Sol bek, sol stoper ve Forvet aldık mı yabancıyı eşitlemiş oluruz.
  • Donk ve Latovlevici ile kesin vedalasilmali. Carole gelebiliyorsa gelsin. Hakan Balta ile birlikte idare edebilir bence bu yarim sezonu. Beni en cok rahatsiz eden Belhandanin oyunu. Alıcısı varsa iteleyelim su adami uyuz oluyorum cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda lato donk lescuk yasin beslisi gitse yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Aslında 15 yabancı De Jong da var.Maçkolik de görünmediği için yazmamışsınız sanırım.Tolga yabancı oyuncudan sayılıyor mu tam emin değilim ama Milli takımda maça çıktığı için sayılmaması gerekiyordu.

Türk bir kaç oyuncu almamız gerekiyor, genç ve yedek olabilecek kalitede oyuncu lazım.Yabancılardan Donk, De jong, Lato gönderilmelidir.Sol bek, sol stoper ve Forvet aldık mı yabancıyı eşitlemiş oluruz.

Ne cahıl adamsın.De jongun lısansın cıkarılmadı bu bır.Tolga nasıl yabancı sayılsın adam mıllı takım oyuncusu.Sen futbolla ılgılendıgıne emın mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avrupa Yakasından Kim Gitmeli?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edizgega

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Aslında 15 yabancı De Jong da var.Maçkolik de görünmediği için yazmamışsınız sanırım.Tolga yabancı oyuncudan sayılıyor mu tam emin değilim ama Milli takımda maça çıktığı için sayılmaması gerekiyordu.

Ne cahıl adamsın.De jongun lısansın cıkarılmadı bu bır.Tolga nasıl yabancı sayılsın adam mıllı takım oyuncusu.Sen futbolla ılgılendıgıne emın mısın?

Sakin ol ordinaryus , adam bir şey dememiş sana.

• Lato , Donk, De Jong

Carole dönmeli + mutlaka kaliteli bir forvet

• edizgega kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sözlerine dikkat et, karşında arkadaşın yok senin.Lisansı çıkmayan adam senin futbolcun olmuyor mu? Maaşını vermiyor musun?Tolga içinse, adam normalde yabancı oyuncu sayılıyordu, sonradan milli takım maçlarına çıktığı için Türk statüsüne geçti.

Yabancı sınırlaması kaldırılırken gurbetçi oyuncuların yabancı futbolcu sayılması kuralı getirildi.Aç bak kuralda neler yazdığına.Asıl sen futbolla ilgileniyor musun?

edit:Yanlış mı biliyorum diye açıp baktım ve haberlerde yazılanın aynısını aktarıyorum.

Mesela kural çıkmadan önce A Milli Türkiye takımını seçmemiş futbolcular yabancı sayılmıyor.(Mesut, İnler vs.) Kuraldan sonra Emre Can gibi Milli takımı seçmeyen oyuncular yabancı sayılıyor.Bunun bir de Türkiye'de oynarken kural değişikliğine uğramış olup farklı Milli takımı seçenler için olanı var, onlarda Türk statüsünde oynuyor.(Eren, Veli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 25 Aralık 2017; 2:55:20 >

• carole dönmeli ama mümkünse kendi etrafında dönsün :D beyler bu kanser etmedi mi bizi ostersunds maçında nereye dönüyor defolsun gitsin. lato, de jong kesin gitmeli. tarık çamdal emrah falan onlar da gidebilir tabi. sezon sonuna kadar kalsa da fark etmez ki yazın zaten gidecekler. tam bi sol bek gerekiyor bize devşirme adamlarla olmuyor. gomise alternatif ve önde oldugumuz anlarda yıpranmış rakip defansı etkisiz hale getirebilen gerek koşularıyla gerek yırtıcılıgıyla bi adam gerek, doumbia tipinde

• Yuh ya.. Carole dönmeli diyenler var. Yazıklar olsun be. Bu kadar arsız olunmaz be...

• sağ tarafın benzerini sol tarafta yapmalıyız,keşke kiralık gaitan ve luis i alabilsek a.madrid den
  • Sol bek takviyesi ile Mariano'ya alternatif şart.

Lato ve Donk ilk gönderilmesi gereken isimler.

Linnes hem sol hem sağ bekte oynayabiliyor. Vasat ama muhtemel sol bek transferi veya Carole için alternatif olur. Aynı şekilde Mariano'ya da alternatif. Hakan Balta'dan umudu var ama bence verim alamaz. 2 kanada da transfer yapmayacaklarına göre Linnes kalacaktır.

Denayer bu sene çok kötü. De Jong tutarsa o da gönderilebilir.

Belhanda ve Feghouli'nin silkelenmesi lazım. Devre arası satılamaz ama parlatılmaları gerektiğinden oynatılırlar.
  • Belhanda,lato,denayer,donk derhal yollanmalı bu takımın çapında oyuncu değiller. Sol ayaklı bir sol bek, bir tane 10 numara, çabuk bir stoper ve Gomise bir tane alternatif lazım. Gomis sakatlansa kim oynayacak merakla bekliyorum

• Carole beğendiğim bir isim değil fakat Terim ondan dahi faydalanmasını bilir. Ayrıca muhtemelen onu alternatif olsun diye geri istiyor.
    O bölgeye as bir transfer yapılacağını düşünüyorum. Bağlantılarını,arkadaşlıklarını kullanacağını söyledi. Muhtemelen Avrupa'dan bir oyuncu kiralayacaklar6 aylığına. Carole'da alternatif olur eğer dönerse.

Şu aşamada kiralık transferler daha mantıklı olur.

Abdul Rahman Baba,Kenedy,Antonelli.... bu tarz bir isim kiralanıp monte edilebilir.
  • galiba maicona dinamo kievden teklif varmış, eğer iyi bir teklifse hemen gönderilsin.. tabii devre arası biraz sıkıntı olabilir ama fatih hoca scout elemanlarına biraz mesai yaptırırsa kaliteli başka bir stoper alabiliriz, özellikle fransa taraflarından.
  • Aslında keşke Belhanda yerine şu tarz bir oyuncumuz olsa. Ligin altını üstüne getirir,taraftarı kendinden geçirirdi.

• Ben de jongdan faydanalanabileceğini düşünüyorum Terimin. Pas oyununu çok iyi oynayan bir oyuncu.

• sol bek icin asamoah , filipe luis gibi isimler gecti bu kalitede bir oyuncu transferi ,kiralik yeri bir kanat oyuncusu + teklif gelirse donk ve tarigin gonderilmesi yeterli olur simdilik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.