Şimdi Ara

Kimler Nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır m3chladon arkimle beraber server server dolastik en sonunda offical o önce basladi biz mubarek kotalı kullanıcı 1 ay sonra başladım acc kasiyorum kimler nerede hangi serverde nicklerinizi yazarsanız oyun içi konuşuruz

Nick:SirValek
    Server:Letorn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirValek -- 20 Mart 2010; 21:35:35 >

• Craxi ve ben cora ırkındayız letorn serverında
  • ya neden butun türkler tek ırkta toplanmıyor xd
  • toplanacak kadar Türk yok serverda
  • Ben Chaosta oynuyorum bildiğim kadarı ile de acc da OttomanPower diye bir guild var çoğu Türk.Ayrıca 1 tane Murat diye RL leri ve sanırım supporter dı tam hatırlamıyorum Yasin var.Epey Türk var şu an ama acc da ben Bell açtım Bell gidiyorum şimdilik.
  • Bende(abim ve ben) Letornde Bellatoyum benden(abim ve ben) başka türk yok galiba :) (fazla da girmiyorum bu aralar(dotaya sardım))
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

Ben Chaosta oynuyorum bildiğim kadarı ile de acc da OttomanPower diye bir guild var çoğu Türk.Ayrıca 1 tane Murat diye RL leri ve sanırım supporter dı tam hatırlamıyorum Yasin var.Epey Türk var şu an ama acc da ben Bell açtım Bell gidiyorum şimdilik.

letornda 57strikeri bırakıp chaosa geçmişti Neco isimli arkadaş demek ki bir bildiği varmış
  • Neco eqg oynuyor
  • off accda türk bulamadım emre offf aksam saat 8.00 de oyuna gir
  • ya 0 dan basladim yetişebilecekmiyim acaba biraz yardım edin yaw keşke bırakmasaydım 43 lwl mau war bellde kimler oynuyor şuan orda
  • hadi arkadaşar bir şey söyleyin ona göre kasıcam bellde hem 41 full pt sm war hemde 43 mau napim cora yada accami döneyim
  • Hangi serverda oynuyorsun ? Chaossa nickim imzamda var ulaşmak istersen.
  • cora açarsan ben ve Esclade sürekli onlineyiz yardımcı oluruz her konuda ...
  • bende cora istiyordum hemde çok xd geliyorum neci açim
  • arkadaslar bende oyuna yenı basladım bana yardım edeblr msnz acaba oyun icnde toplansak ya da brnız felan ltfen oyun bay a karmesık gibi . anlamadm pt kasma felan dıolar o ne hc anlamadm ltfen yrdmcı olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.