Bildirim
KİMLER TERCİH LİSTESİNİ HAZIRLADI SSİ ATINIZ KİMLER NEREYİ YAZMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A L F O N S O -- 14 Ağustos 2018; 14:2:11 > -
Arkadaşlar konudan biraz bağımsız ama kardeşim için sormam gereken bir soru. sıralaması 493 (mf) Koç bilgisayar burslu istiyor. Ancak geçen yıl 244. ile kapatmış. Bu yıl 500lere düşme durumu var mıdır ? Sayısal olmadığım için ben yorum yapamadım. Fikir verirseniz sevinirim. -
Hocam kontenjan artışı falan var siralamamda mi gelecek dersiniz uşak 20 kişi artırmış mesela geçen sene 14 15 bandında 10 kontenjan artışı 1000 geri gitmiş neredeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bence o kadar oynamaz ya -
Uşak gelme olasılığı var tabii bence rahat gelecek
İnşallah ya
Valla hocam çocuk Koç üniversitesi diye tutturdu. Makineyi de yazacağım dedi ama annem asla makine yazdırmam diyerek karşı çıkıyor. Ne yapacağımızı bilemedik. Hayırlısı olsun..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13BA4C3B0
hocam bence o kadar oynamaz ya -
Boun İşletme veya Boun iktisat gelecektir
ikna olursa boğaziçine gitsin hocam bizim fizik hocaları orada türkiyenin en zeki çocuklarının olduğunu söylüyordu ayrıca maddi durumunuzu bilmem ama orada porscheyle okula gelen tipler olacak çocuk onların içinde ezilebilir bunları da düşünsün -
Sıralamam 10.162
1)Akdeniz Tıp 5893
2)Eskişehir Tıp 6901
3)Samsun Tıp 9.025
4)Sbü Gülhane Tıp 11.416
5)Cbü Tıp 10.015
6)Trakya Tıp 11.768
Samsun tıp gelir mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktoradayi1 -- 8 Ağustos 2018; 15:10:52 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence gelir
Hocam bnm dd 3 4 6 7 8 diye gidecek bende buna benzer tercih yapacam.
peki Eskişehiri niye bursanın önünr koydunuz bende öyle yapacam galiba
İnşallah, teşekkürler
-
Benim de :D sıralama kaç
-
Eskişehir daha çok ögrenci sehri daha rahat bir yer diye bursanın önüne koydum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X