Şimdi Ara

kimligim yok saglik ocagina gidebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar istirahat raporu almaya gidicem simdi ama bi sure once kimligimi kaybettim ama numarasi filan aklimda kimliksizde gidebilirmiyim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kimliksiz Sağlık Ocağına Gidilir mi?

Sağlık ocağına gitmek isteyen ancak kimlik belgesi olmayan kişilerin aklındaki en büyük soru işaretlerinden biri, kimliksiz sağlık ocağına gidilip gidilmediğidir.

Sağlık Ocağı Kimliksiz Bakar mı?

Sağlık ocağı, acil durumlarda kimlik sormaksızın hastalara bakmakla yükümlüdür. Ancak acil olmayan durumlarda kimlik belgesi ibraz edilmesi gerekir.

Sağlık Ocağında Kimlik Şart mı?

Evet, sağlık ocağında kimlik belgesi şarttır. Kimlik belgesi, hastanın kimliğini doğrulamak ve sağlık kayıtlarının tutulması için gereklidir.

Kimliksiz Sağlık Ocağına Gidilir mi?

Acil olmayan durumlarda kimliksiz sağlık ocağına gidilmesi önerilmez. Kimlik belgesi olmadan sağlık ocağından hizmet almak zor olabilir.

Sağlık Ocağı Kimliksiz

Kimlik belgesi olmadan sağlık ocağından yararlanmak isteyen kişiler, aile hekimine başvurarak geçici bir kimlik belgesi alabilirler. Bu belge ile sağlık ocağından hizmet alabilirler.

Kimliksiz Rapor Alınır mı?

Kimliksiz sağlık ocağından rapor almak mümkün değildir. Rapor almak için kimlik belgesinin ibraz edilmesi zorunludur.

Aile Hekimine Kimliksiz Gidilir mi?

Aile hekimine kimliksiz gidilmesi de önerilmez. Aile hekimi, sağlık kayıtlarının tutulması ve hastaların takibi için kimlik belgesi talep eder.

Sağlık ocağından hizmet almak için kimlik belgesi bulundurmak, hem sizin hem de sağlık çalışanlarının işini kolaylaştıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uppp

• hyr gidemessin
  • Tc Numarasını Söylersin Ben hiç kimlikle gitmiyorum hep tc söylesem olurmu diyorum
  • tc ni ezbere biliyorsan bir gitmeyi dene. eğer aile doktoruna gidersen anlatırsın durumu tc ni söylersin halleder herhalde.
  • ben kimliği çıkarmam bile tc yetiyor
  • gidip şansını dene sorun yaratcaklarını sanmam kimliğimi kaybettim de durumu anlat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istirahat raporu kaç günlük alacaksın ? bahanen, yalanın ne olacak ?
  • 1 gunluk alicam hocam genelde yalana gerek duymuyorum adama usendim diyorum 2 gun yaziyo hemen :D

• Belli olmuyor o.Ben gittim ezbere biliyorum dedim yok olmaz kimlik getir demişti.
  • Ben bir kere TC ile gittim. Bir dahakiine kimlik getir demişti. Bilmiyorum hangi kafanın ürünü bir sistemde çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.