Şimdi Ara

Kimliğimi Kaybettim Yarın Sınav Var (Acil Bakar mısınız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

Abi çok kötü ya ehliyetin yok mu

Ehliyetim yok maalesef. Sınava giremedim. Diyecek bir şey yok böyle sistemin ben içine edeyim. Çağrı merkezini aradım dün gece telefondaki şahıs kendi kurumunun açılış saatini bile bilmiyor. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bana da büyük ders oldu.

Geçmiş olsun bu güne kadar kimliğinin olmadığını farketmediğin hata olsada nüfus müdürlüğünün açık olmaması saçma. Hayırlısı olsun ne diyelim sıkma canını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Yarın açık ben kimlik alacağım zaman direk bir de geçici kimlik istedim verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landroam25

Hemen sistem. Bu sistem 985792 yıldır böyle işler. Hafta sonu tatildir. Azcık sorumluluk sahibi olun. Elendin geçmiş olsun.

Ya bilip bilmeden yorum yazmayın. YGS, LYS, Kpss hepsinde açık tutmuşlar. Bu sınavda kapalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hemen sisteme ya da bir kuruma suç atma. Aynı günün sabahında sınava gireceksin ama daha yeni haberin oluyor kimliğinin olmamasından.

Şu Ygs Lys sınavlarında 9 45 kuralına takılanlara da hiç üzülmedim.

Ya kardeşim ben hatamı kabul ediyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok. Kpss ve üniversite giriş sınavlarında açık tutulmuş. Ama bu sınavda açılmadı. E devletten belgeyi alayım dedim hata verdi sürekli. Gece nüfus müdürlüğü çağrı merkezini aradım. Ordaki arkadaş kendi kurumunun saat kaçta açılacağını bile bilmiyor. Durum bu şekilde. Bana da büyük ders oldu zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Abi çok kötü ya ehliyetin yok mu

Ehliyetim yok maalesef. Sınava giremedim. Diyecek bir şey yok böyle sistemin ben içine edeyim. Çağrı merkezini aradım dün gece telefondaki şahıs kendi kurumunun açılış saatini bile bilmiyor. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bana da büyük ders oldu.

Geçmiş olsun bu güne kadar kimliğinin olmadığını farketmediğin hata olsada nüfus müdürlüğünün açık olmaması saçma. Hayırlısı olsun ne diyelim sıkma canını

Diğer sınavlarda açık olan müdürlük bu sınavda açık değildi. MEB sınavı falan da değil ÖSYM sınavı. Gece alo 199 nüfusu aradığımda çağrı merkezindeki arkadaş nüfus müdürlüğünün kaçta açılacağını veya açılmayacağını bilmediğini söyledi. Düşün yani çalıştığı kurumdan haberi yok adamın. Son olarak E devlette geçici kimlik belgesi çıktısı alınıyormuş ama ben alamadım her defasında sistemde hata var dedi. Bilgisayardan falan da denedim vermedi belgeyi. Bana büyük bir ders oldu. Sınavdan pek umudum yoktu zaten ama tecrübe yönünden iyi olacaktı benim için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.