Şimdi Ara

KİMLİK FOTOĞRAFI vs ŞU ANKİ TİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimlikteki fotoğrafı ile sınava gireceği zaman arasında büyük farklar olan var mıydı ?
    Kimlikte saçlarım çok uzun ve gözlüksüz ama şu an gözlük takıyorum ve saçlarımı 3'e vurdum galiba yeniletecem ama arkadaşlarım ve ailem gerek olmadığını tanındığımı söylüyor ama bana pek öyle gelmiyor.Daha önce böyle büyük fark olmasına rağmen girebilen var mı ?

• 6 sene mi ne geçerli ya hocam sıkıntı olmaz bence ya. İyice araştırın tabii de. Geçen sene sınava girerken önümde oturan adam 2-3 senedir giriyordu sanırım fotoğrafına göre değişmişti gözetmen baktı kaç senedir giriyorsun dedi güldü devam etti. Bence Yüzünüzden belli olur fotoğrafın siz olduğu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burundan belli oluyor hiç bir belletmen de öyle riske atamaz benzemiyorsun diye adamın götünden kan alırlar. Bir de diyecekseniz başkasının yerine girebiliriz o zaman evet girenler var bunu meslek olarak yapan bile var :)
  • Aga çok takıyonuz bence o zaman ösym her yıl değiştirttirdi riske atmazdı demek ki giriliyor şimdi beni sınava almasalar benzemiyorsun diye e dicem sistem fotoğrafımı güncelletmedi napim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene yüzümden 2 tane estetik ameliyat geçirdim bilmiyorum beni nasıl o fotoğrafa benzetip içeri alacaklar

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam dogru diyorsunuz ama benim durum soyle
    Kimlik ve osym fotograflarinda farkliyim
    Kimlik ve su anki tipim farkli
    Osym fotografi ve su anki tipim farkli
    Yani 3 fotograf var 3u de birbirine benzemiyor.Bilmiyorum cevremde sacini boyattigi icin sinava alinmayan kisiler vardi beni tedirgin ediyo bu durum

• Saturnun uydusu S kullanıcısına yanıt
    Valla reis bilmiyorum ama o zaman açsın ösym fotoğraf güncellemeyi herkese sizden duydum boya olayını ilk defa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri burundur diğeri ne
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam Pelin Derya Çetinkaya ismini arastirabilirsiniz internetten 2014 yilinda KPSS sinavina kimlikte saci sari oldugu icin alinmamisti.2 sene once de bizim okuldan bir sacini saridan kizila cevirdigi icin alinmamisti.

• Saturnun uydusu S kullanıcısına yanıt
    benimde tüm fotoğraflar birbirinden farklı 2 kere girdim sınava hiç sıkıntı olmadı yüzüme bile bakmadılar giriş belgesine bakıp geçiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.