Arkadaşlar burda çoğu arkadaş pes de uzman herhalde ama yeni başlayan üyelerde var ve dikkatimi çekti onların sorduğu sorulara cevap yazılmıyor. Sanırım ya bilgi paylaşmak istemiyorlar yada sıkıldılar aynı sorulardan. Fakat forumda önceden yazılanlarada bakıyorum ama sorularıma cevap alamıyorum. Yokmu yardımsever bir pes uzmanı. Online oynarken bakıyorum adamlar koşarken bir anda durup bir anda roket gibi koşuyorlar. Ben yapmaya çalıştığımda benimkiler çok ağır kalıyorlar seri hareket edemiyorlar. topu kaptırıyorlar. Ayrıca ara toplarda ben rakipten önde olsam bile yetişip topu alıyor fakat ben kesinlikle yetişemiyorum. Neyi yapmıyorum neyi bilmiyorum. Yardımcı olacak kimse yokmu?
gardaş gecende yazdım bunun tek sebebi internetin kötülügü bizin upload ve yurt dışı çıkışlarımızın düşüklügü başka bi izaatı yok türkiye içi rakip bul bide yama falan kulanma oyunun sade olsun grafik ayarlarınıda 1280 720 yap internetini kulanan başka programları kapa oynarken msn gibi oyuna girmeden hız ını test et ping yüksekse girme bide cfos speed diye bi program var sürümü googlide şu sekil ara v 7.00 1901 bu program internet trafigini ayarlıyo.msn nide ekle senle bi kapışak bide hem test edersin türkiye içini sua-dear@hotmail.com
dostum saolasın pc den oynamıyorum ps den oynuyorum bana sanki hızdan kaynaklanmıyor gibi geldi çünkü türkiyeden iyi puanlılarlada oynadım onlardada aynı şeyi yaşıyorum. puanı düşüklerde olmuyor problem. modemi kullanan başka bilgisayarda yok. oyun hızlı ama rakibin hareketleri çok seri oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme