Arkadaşlar öncelikle merhaba , Ben forumu uzun suredir takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum hatam olursa mazur görün. Bilenlere birkaç soru sormak istiyorum. İlk aracım accent era otomatik 2011. Bugune kadar bize hiç arıza çıkarmadı. model yükseltmek için satmak istiyorum. Daha önce araba satma deneyimim olmadı. Sizce fiyatı nedir bu arabanın? İlan linki koyuyorum. Açıklamada mi hata var fiyatta mi fotoğrafta mi yorum yapar mısınız. Nerde hata yaptım. Ben ortalama bir fiyattan satisa koydum ancak arayan soran yok. Sadece 1 kişi aradı. Piyasada mi durgunluk var bilemiyorum. İkinci olarak yardim isteyecegim konu bu aracın yerine tercih olarak sizce ne olabilir? Bizim aklımızda accent blue clio 4 ve egea var otomatik olması şartıyla. Takas da yapabiliriz. Maksimum 300 bin fiyat ve civarinda sizce daha iyi bir seçenek var midir ? Şimdiden teşekkürler vereceğiniz cevaplar için . ilk defa konu aciyorum.acemiyim kusuruma bakmayın yorumlarınızı bekliyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlan için neden kimse aramıyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-3-sahibinden-2011-accent-era-146-bin-km-otomatik-temiz-1031957223/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio 4 station wagon oneririm yakit ve sanziman yonunden basarilidir. Hyundai blue ise suanki aracinizin pek farki yok. Egea da olabilir ama yag eksiltme sorunu var diyorlar ve sanzimani edc kadar basarili degil yakit yuksek.
Konuya gelirsek siyah renk arac premium araclar disinda tutulmaz. Aciklama guzel lakin araci yikayin ve pasta cilalayin. Fotograflari arka manzarasi guzel alanda cekin agac,doga vb. arac vurgulansin. Fiyata gelirsek bu fiyata degisensiz kazasiz bulunabilir mi ? Piyasasini bilmiyorum bulunuyorsa alici onu tercih eder.
Arayan yoksa fiyat çok yüksek demekki.
Satış için çok geç kalmışsınız, artık araç satılmıyorpek fazla, millette para kalamdı araca değerinden fazlaverebilecek, zaten ödeyebilecek kimse de kalmadığı için kredi çekebilen de yok. Artık insanlar sağlığına, eğitimine, güvenliğine para ayırıyor.
-
Aynen
Sağlık eğitim güvenlik
Alırsın tutmayan araba
Yine ulaşırsın bir yerlere
Atla deve değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 parça boyalı 2 parça değişen araba için 215 bin çok yap 150 bak nasıl satılıyor, aynı parayı benim araç için teklif ediyorlar 94 bin km.de tüm parçalar orijinal iken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 14 Haziran 2022; 8:35:22 > -
Bi tane blue bulduk bunu satarsak onu alırız diye düşündük. her hafta 10 bin zam yapıyor aradaki fark git gide açılıyor nasıl olacak bilmiyoruz :(
Hocam aynı aracın km si 170 binde olanı boya değişen oranı da hemen hemen aynı arkadaşımda var 170 istiyor bir aydır satamadı. Fiyatiniz yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trink Sat arabana 170 bin lira değer biçti. demek ki bunun biniciye gidecek fiyatı 180-185 bin civarı. fiyatını biraz daha düşürürsen arayanlar olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Haziran 2022; 9:6:1 > -
her hafta 10bin zam yapıyor da satabiliyor mu? İleride satmak zorunda kalırsa en az 100bin altına satmak zorunda kalacak.
-
Kendisi de biliyor fiyatı yüksek diye arayan olmadığını. Bunu anlamak için konu açmaya gerçekten gerek var mı?
-
Normal bu fiyatı gören cinsin tekidir diye aramiyordur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gezme devri de bitti, karnını doyurabilme devri başladı. insanın aklına arabaya binme zevkinden çok kraker yemek geliyor artık.
-
2008 grande punto 152 binde 175.000 tl'ye ilana koydum geçen hafta. 15 kişi aradı öğlene kadar fiyatı normal olduğu için. İlk gelene 165.000 tl'ye vericektim üstüne ekleyip tanıdıktan 295.000'e 2014 ford focus alıcaktım.
Alacağım arabaya baktım ettim pazartesi satışı verir salı senin arabayı alırım dedim müşterisi hazırdı benim arabanın çünkü. Pazar günü mesaj attıki piyasa yükselmiş fiyatımı 320.000' e çıkardım. Öğle olunca benimde o kadar bütçem yoktu arabanın fiyatını 193.000'e çektim dahada arayan soran olmadı. Maksadımda şuan satılsın diye değil zaten alacağım araç kaçınca soğudum vazgeçtim.
Sözün kısası, fiyat yüksek olunca arayan soran olmaması çok normal. Fiyatı 185-190 bine çekin bakın nasıl telefonlar başlıycak. Birde hemen satılsın istiyorsanız ilan tarihini insanlar son 3 gün olarak aratıyorlar genelde. Bi araba ilk 3 günde, sarı site piskopatı al satçı çakal tayfaya gidiyor.. Sonrasında ekmek yoksa eğer ilan cazibesini yitiriyor. Sonraki günlerde pek arayanı soranı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 14 Haziran 2022; 13:27:34 >
-
Bir tanıdık var tam 6 aydır arabası ilanda, ilk koyduğu zaman 190 bin yazmıştı çok demiştim şimdi 300 istiyor yine çok diypeum o hala inat ediyor:) işin garibi hala da fiyatının makul olduğu konusunda ısrarcı. Satmaya niyeti yok enayi arıyor ilanı diypeum ben bu tarz ilanlara. Size gelince hocam kızma ama o arabayı 200 üstüne almak pek akıl karı değil. 1 ay önce arabamı ilana koydum 10 gün içinde sattım benimle beraber ilana koyup 50 fazla yazanlar hala duruyor. Akıl mantık devre dışı kaldı son 3 yıldır araba ve ev işinde... Hayırlısı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuammA_ -- 14 Haziran 2022; 18:1:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aracı satarken şöyle düşünmekte fayda var, sen olsan o kadar parayı o araca verir misin?
-
Tipsiz kasa Fiat yüksek kalitesiz leş iş malzeme
Daha başlığı okurken kesin kayserili demiştim :)
6 yıldır mı? 6 ay falan mı yazacaktınız?
Kendisi de biliyor fiyatı yüksek diye arayan olmadığını. Bunu anlamak için konu açmaya gerçekten gerek var mı? |
Arayan yoksa fiyat çok yüksek demekki.
|
her hafta 10bin zam yapıyor da satabiliyor mu? İleride satmak zorunda kalırsa en az 100bin altına satmak zorunda kalacak. |
Normal bu fiyatı gören cinsin tekidir diye aramiyordur
|
Trink Sat arabana 170 bin lira değer biçti. demek ki bunun biniciye gidecek fiyatı 180-185 bin civarı. fiyatını biraz daha düşürürsen arayanlar olacaktır. |
Bir tanıdık var tam 6 aydır arabası ilanda, ilk koyduğu zaman 190 bin yazmıştı çok demiştim şimdi 300 istiyor yine çok diypeum o hala inat ediyor:) işin garibi hala da fiyatının makul olduğu konusunda ısrarcı. Satmaya niyeti yok enayi arıyor ilanı diypeum ben bu tarz ilanlara. Size gelince hocam kızma ama o arabayı 200 üstüne almak pek akıl karı değil. 1 ay önce arabamı ilana koydum 10 gün içinde sattım benimle beraber ilana koyup 50 fazla yazanlar hala duruyor. Akıl mantık devre dışı kaldı son 3 yıldır araba ve ev işinde... Hayırlısı olsun
|
Benzer içerikler
- motul yağ orjinal sorgulama
- petlas elegant pt311 yorum
- benzinli araçta motor yağı kararması
- araba soğukken gaz yemiyor
- albea lastik ebatı
- yeni tesla
- fiat ulysse 2024 fiyat
- kia ev5
- tesla model q
- byd menzili kaç km
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X