Şimdi Ara

İlan için neden kimse aramıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 ay olacaktı... Klavyem bile inanmamış 6 ayda fiyatların bu kadar yükselmesine :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt

Zaten yükselmesi ki o arabanın değeri şuan 300bin değil, 190bin bile değil, enayi arıyor sadece, bir de piyasayı yükseltiyor, onu gören başkaları da AA o araba 300 binse benimkisi 400bin eder diye 200binlik arabayı 400e satmaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birilerinin aramasını istiyorsan ilanda detay verme. "Detaylar için arayın" de...

• fiyat yüksek hocam öncelikle aracınızın kaputunda sök tak ve boya var kafadan insanın içine bir kuşku düştü bile, bir iki parça boya daha var onları geç aracınız siyah maalesef her insan siyah araç tercih etmiyor km düşük araç otomatik bunlar güzel ama yazdığınız fiyat bu araca göre yüksek dizelleri çok daha uygun fiyata satılıyor mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 hafta önce aracımı ilana koydum, 4. Gün sattım ardına bile bakmadım. 4 günde yeni aracımı aldım. Önceki aracımın fiyatını üstten yazıp diretmiş olsam, satıp yenisini almasam, ya da parayı bekletsem en az %20 zarardaydım. Yeni aldığım araç aldığımdan bu yana 2 kez zam yedi. Kısacası 3 kuruş 5 kuruş demeyip karar verdikten sonra elden çıkarmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba siyah, kaput boyalı, 1.4 hantal sevilmiyor bunlar fiyat düşürüyor.
    Fiyat yüksek en az 20 bin inmeli gibi her arabanin piyasası farkli ben genel modeller ile karşılaştırınca (kafamda bildigim kadarı ile) fiyat yüksek geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.