Şimdi Ara

Kimse Bunu Açıklayamaz Sonuç Geldi 11-35 lose (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam işte
    bende onu diyorum
    O zaman 2 unranked o takımda olsaydı neden hepsi aynı takımda
  • Expungee kullanıcısına yanıt
    Peki neden 3 unranked aynı takımda karşıda yok
  • Unranked larin elosu senden yuksek sasirilicak birsey yok.
  • elo sistemi maç sayısına bakmaz ister 0 ister 2000 olsun oyuncular aynı takımda veya karşıda olabilir...
    sana bu maç 3 tane unranked gelmiş öbür maç karşıya gidecek...

0 - 0 - 0 - 0 - 0 vs 2000 - 2000 - 2000 - 2000 - 2000 bile olabilir yeterki elo aynı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richa kullanıcısına yanıt
    Tamam elosu yüksekte niye 3 ü aynı takımda o lux hepsinden iyi oynadı bronz 2 olan

Bu iş eloyla mı oluyo
  • Karşı takımı oluşturanlar Graves ve Lux. Graves 400 küsür zaferle çok normal bir statslarla girmiş. Aynı şekilde Lux. Yanındakilere yorum yapamam belki onlarda Unranked olabilirdi ama öyle arkadaşları yokmuş demek ki.

Şimdi tekrar karşı takımda W/L oranlarına bakınca ya sende ya da Fiddlesticksde Lose streak olabilir mi geldi aklıma, çünkü karşıda W/L oranları kötü sayılır.
    Ayrıca sırada bekleme süresi, oynadığın saat aralığı falan.
    Ben mesela duo 6dk sıra bekleyip Bronze III'lerle oynadığımı bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Bu ekranı biri açıklayabilir mi

Burdaki adaleti anlatan özel bi cümle bekliyorum sizden
    Tam jax ile eloboost yapiyordum ki şu takıma bakın
     Kimse Bunu Açıklayamaz Sonuç Geldi 11-35 lose

karşi takimdaki herkesi 1v1'de alirim

tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Bronz 1 deyken beni Challenger ile eşleştirmişti. Sağlam bir dayak yemiştim

Yanlış foruma geldin galiba alg'de takıl

ALGden daha öncedir buradayım ben. 2. yılım bu yıl DHde, tartışmaya gerek yok.
  • quote:

Adamın elosu yokki benimle eşleşsin senin mantıktan

Herkes 1200 elo ile başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Karşı takımı oluşturanlar Graves ve Lux. Graves 400 küsür zaferle çok normal bir statslarla girmiş. Aynı şekilde Lux. Yanındakilere yorum yapamam belki onlarda Unranked olabilirdi ama öyle arkadaşları yokmuş demek ki.

Şimdi tekrar karşı takımda W/L oranlarına bakınca ya sende ya da Fiddlesticksde Lose streak olabilir mi geldi aklıma, çünkü karşıda W/L oranları kötü sayılır.
    Ayrıca sırada bekleme süresi, oynadığın saat aralığı falan.
    Ben mesela duo 6dk sıra bekleyip Bronze III'lerle oynadığımı bilirim.

Bu da sonraki maç Burda kuzenimle girdim takımlar maç sayısı olarak daha dengeliydi ama oyun dengesizdi cidden anlam veremiyorum sisteme
     Kimse Bunu Açıklayamaz Sonuç Geldi 11-35 lose Kimse Bunu Açıklayamaz Sonuç Geldi 11-35 lose

• Yani sistemin yaratıcısı değilim bazen bende bu nedir ya diyebiliyorum, sana yazdıklarına Support'a atılmış 20 tickettan toplanmış bilgilerdi. Bazen anlam veremiyorsun gerçekten ve bazen sürpriz oyuncu dedikleri -smurf hesaplar ya da yüksek win yüksek lostu olan kötü oyuncular- çıkabiliyor.

Ama şöyle bir düşüncem var, eğer bu konuda kesin bişeyler olsaydı süistimal edilebilirdi bence biraz şansına güvenmek gerek :)
  • Ben bu riotun sistemine akıl sır erdiremedim zaten .. Ben gold 1 oyuncusuyum plat 1 bir arkadasımla bot pramade girdik kadrolara bak şampiyonlar ligi gibi . Challengerlar diamondlar ne ararsan var. Karsıdaki en düşük seviyedeki oyuncu sanırım diamond 2 idi. Yalnız fakir ama onurlu gold ve plat bot ikilisi olarak inandık ve domine ettik botu .
     Kimse Bunu Açıklayamaz Sonuç Geldi 11-35 lose
  • quote:

Tamam elosu yüksekte niye 3 ü aynı takımda o lux hepsinden iyi oynadı bronz 2 olan

Bu iş eloyla mı oluyo

Elo ile oluyor tabi neye gore eslestiricek baska.3 unun ayni takimda olmasi sans birsuru ranked at onlar normal gelsin sorun yok 1 kere sansina 3 tane unranked gelsin bu ne boyle diye konu ac.
  • Richa kullanıcısına yanıt
    omg
  • Nick in gibi faydasizsin gercekten .

Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

http://u1309.hizliresim.com/1f/g/spk5k.jpg

Özet : Bronze 1 ' im.
  • quote:

ne var bunda? normal game'in matchmakin rating'i farklı zaten. diamondlarla falan oynayabilirsin w/l un iyiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Özet : Bronze 1 ' im.

Hayır şuan silver 2 yim ve yükselmeye devam ediyorum
  • Matchmaking op
  • Eeee? Ne var bunda zaten olan şey bu? Herkes ilk 10 maçına 1200 elo ile başlar 10 maçta o elo artar azalır ki ona göre eşleşir. İlk 7 maçı kazanır elosu gold seviyesine çıkar goldlarla eşleşir, ilk 4 maçı kaybeder elosu silver seviyesinde olur silverlarla eşleşir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.