Şimdi Ara

Kimse D-Link ADSL modem almasın!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim zoraki aldığım bir marka ve modeldi hiç duymamıştı bir yıl önce ama kalitesi ile şaşırtmıştı bir yıldır ilk bende ve şuanda abimin bilg. hiç sorun çıkarmadı. Taş gibi maşallah.
  • d-link modemlerde http 80 port açığı var onun için admin şifrenizi değiştirin port yönlendirme ile haclenebilirsiniz
  • sorunun modem kaynakli oldugundan emin misiniz? ip aldigi halde baglanmiyorsa sorunun telekom kaynakli olmasi daha muhtemel. telekom'daki adamlara sorunun ne oldugunu soyledigim halde anlamalari birkac gun surmustu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skorp
    kocaman+1
    mercedeste bile arıza çıkıyor bu normaldir dostum çok kişi tanıyorum dertsiz tasasız d-link kullanan hatta bende bulsaydım d-link g500 alacaktım. sen biraz şanssızmışsın bu konuda

Heralde dünyada satılan hiçbir Mercedes hiç yola çıkmadan arıza yapmamıştır.
    Ama bu arkadaşın bahsettiği olay Mercedes in hiç yola çıkamayan hali gibi. Küçük değil büyük kusur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanaX

yuh be tüketicimisiniz üreticimi..
    -efendim mersedeste bile sorun cıkıyomus olsun artık okadar falan. (cıkmasın kardesim en azından benim aldıgımda cıkmamalı)
    -pireye kızıp yorgan yakmakla modeme kızıp bu konuda diğer insanları uyarma arasındaki baglantıyı anlayan bana bi anlatsın.
    son olarak saol EmReXD paylasımın için..
    keşke onceden okusaydım aynı problemi yasayan 2 arkadasım war. bende bu sorunu nasıl cozerim diye ararken rastladım bu yazıya...

• D-link 1 yıl kullandım hemde 7/24 full download şeklinde hiçbir yamugunu görmedim. Tık dememişti Maşallah.. Şimdi arkadaşta hala kullanıyor
  • ip alıyor internette sitelere girmiyorsa dns sunucuları otomatik bul işraretli olmalı. bazı usb modemlerde pppoe yerine pppoa yapınca sorun olmuyor. bence sorunun dns sunucularında modemi fabrika ayarlarına geri yükle sonra dns sunucusunu otomatik olarak işratle bu şekilde bağlantın düzelmesi gerekir.
  • valla 500T çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim

BİR SORUM0 OLACAK SİZLERE....

şimdi bu modemin ethernet girişini kullanarak bu modeme özel bir wrilless adaptör takıp wrılless özelliği kazandırmak mümkün olur mu acaba?........
    ZİRA ŞÖYLE BİR ÜRÜN BULDUM http://urun.gittigidiyor.com/COMPAQ-WIRELESS-ROUTER_W0QQidZZ3522016
    TEŞEKKÜRLER dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musttafa -- 22 Ocak 2007; 0:19:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.