Beşiktaş ertuğrulla anlaştıktan sonra pek çok kişi en fazla 3 ay dayanır gibi şeyler söylüyorlar ama öyle olmaz.
Çünkü beşiktaş geçen sezonlardan daha farklı. 4 yıl sonra ilk defa iyi-kötü oturmuş bir takımla sezona girecek. belki 1 veya 2 oyuncu gidecek. en fazla 3-4 oyuncu alınacak. Ama daha önce her sezon başı 10 oyuncu gider 12 oyuncu gelirdi ve takım oturana kadar rıza ve del bosque gitti tigana çok yıprandı ama şimdi öyle bir sorun yok. geçen sezon tecrübe kazanmış ve üstüne doğru yerlere takviye yapılacak genç bir kadro var. beşiktaş şampiyon olamasa bile şampiyonluğu bu sezon olduğu gibi sonuna kadar kovalar ve en kötü 2.olur ve ertuğrul yoluna devam eder..
Rıza Hoca gibi olmasından korkuyorum ama haklısın aslında. Çağdaş Youla Veysel Adem Dursun gibi adamları toplamıştı Takımı Anadolu takımına çevirmişti gidenler gelenler vsvss, Ertuğrul Hoca bu tarz bi adam değil hemde kadro şekilli. Bakalım medya baskısıda var bu işin neler göstericek.
Ş.L ne kalırsak ertuğrul sağlam en az 1 sene devam eder..
ha bana göre Ş.L ne kalmasakta en az 1 sezon ertuğrul sağlam ile devam etmemiz gerek diye düşünüyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Rıza Hoca gibi olmasından korkuyorum ama haklısın aslında. Çağdaş Youla Veysel Adem Dursun gibi adamları toplamıştı Takımı Anadolu takımına çevirmişti gidenler gelenler vsvss, Ertuğrul Hoca bu tarz bi adam değil hemde kadro şekilli. Bakalım medya baskısıda var bu işin neler göstericek.
o medayanın ben varya zaten ta.....bu Türk futbolu zaten ne çekiyosa o seviyesiz saçma sapan medaya mensuplarından çekmiyomu
Tüm maçları kazan bir maç keybet yinede medya seni yerden yere vurur