Şimdi Ara

kimsede FORD TAUNUS yokmu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
8
Favori
336.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende var harika birşey.satışa çıkardım ama kıyamıyorum...modifiye yaptırdım.lpg ile az yakıyor,frene bastığım zaman o kafa sallaması varya, herşeye değer.araba kullandığımı sadece onun la anlıyorum. ama başka araba aldığım için satacağım...
  • GTS 2.0 (benzinli) zamanında kral arabaydı. Eskiden bizde de vardı bi tane gri renkde. Konforlu ve rahat arabalardı. Yanılmıyorsam 116hp. Kalkışta gaza basınca öne doğru şahlanırdı. Direksyon hidrolik olduğundan pamuk gibiydi. Fakat Taunus'ların tek sıkıntısı arabanın kıç kısmının biraz savurmasıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 8 Mart 2008; 20:20:34 >
  • herkese selamlar! arkdaşlar ford taunus almayı düşünüyorum....olabileceğinin en ucuzu olacak şekilde ama eli yüzüde düzgün olacak şekilde...verebileceğim maksimum fiyat 2000 ytl o da vadeli olacak şekilde öncelikle LPG' li 1.3 1.6 farketmez...üniversite öğrencisiyim amacım üniversitedeki son zamanlarımı karizmatik bi arabayla geçirmek.... yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür.... bu arada ıspartadayım!!!
  • 2000 YTL'ye eli yüzü düzgün bir Taunus bulabileceğini zannetmiyorum. En az 4000YTL
  • selam

93 Ford GTS 2000 aracıma LPG taktırmak istiyorum

hangi marka tavsiye edersiniz. Bir de yağlamalı LPG duydum. Bilgisi olan var mı. Teşekkürler.
  • yaklaşık 1 ay sonra ford taunus alıcam 2.0 motor arıyorum lpgli olsun istiyorum fakat bazı sorularım var diyorlarki hidrolik direksiyon olsa bile çook ağırdır direksiyonu zorlanırsın gibisinden şeyler duydum... klimasız bulsam klimayı sonradan taktırabilirmiyim ne kadara gelir ? araca ayırdığım bütçe 4000 ytl...
  • bende de 88 20 GLS modeli var.çok rahat ve hızlı bi araba ama yakıtı çok büyük dert benim için.km de şehiriçi 290LPG yakıyor.satıp 91 GTS almayı düşünüyorum fakat yakıt meselesi gözümü korkutuyor.GTS kullanan arkadaşlardan LPG ile ne kadar yaktıklarını ögrenebilirmiyim
  • merhaba
    bende ford taunus hastasıyım.88 2000 motor var, ama çok yakıyo 50 ykr yakıyo ne yapmak lazım,bu sorun nasıl giderilir.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • Tüp takdırırsan.. :))) 25-30ykr yakar :))
  • hangı marka onerırısınız...
  • arkadaşlar ben muhittin aliağadan artık bendede 76 taunus gt var bunların sinyal,stop,far,önpanellerini nerden bulBİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ??TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaslar Merhaba;
    taunus hakkında bilgi ararken burdaki metinlere gözüm takıldı gördügüm kadarıyla bir cok arkadasım taunus hakkında bi cok bilgiye sahip kücüklügümden bu yana hep böyle tank gibi amerikan arabalarına ilgi duydum ama fiyatları malum taunusda bunu görüyorum gercekden dediginiz gibi TANK mubarek AMA BİR COK KİŞİDEN DUYDUM YAKITINA BAŞ GELİNMİYOR DEDİLER 2.0 LAR COK YAKAR 1.6 LAR DA KASA AGIR MOTOR UFAK AZ YAKAR DEDİLER KULLANICI ARKADASLAR KM. YE NE YAKTIGINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM BENİ BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
  • 1989 vardı bizde bugun 3750 ye sattık 102 bin deydi 2. el çok temizdi bulabilirsem resimde koyacam:)ama sattığımıza uzuluyorum araba çok süperdi asilliği yetiyordu ah ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atanir -- 1 Haziran 2008; 14:32:33 >
  • arkadaşlar bende ford taunus 93 model 1.6 gt war motor bakımı adan zye yaptırdım subop ayarı dahi yapıldı şehiriçi fazla gaza abanmadan kullanırsam 220 ykr yakıyo gaza yüklenirsem kalkışlarda felan o zaman 250 ykr yakıyo şehirdışı uzun yolda ortalama hız 90-100 arası ise 180-200 ykr arası yakıyo bu ölçümlerde gaz fiyatı 1.80 ytl iken yapıldı....taunusla ilgili başka sorularız warsa yanıtlayabilirim....iyigünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo360 -- 1 Haziran 2008; 17:28:59 >
  • arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2.0 gls hastasıyım iyi durumda bi gls almayı istiyorum bende bir tane de gts var ama gls nin yeri bi başka onun için gls si olupta satmak isteye olursa ben talib olabilirm fakat aracın resimlerini özlelliklerini bana mail atarsanız iyi olur
    mustafaguler_07@windowslive.com

ARACIMIN RESİMLERİ ALMAK İSTEYENLERDE İRTİBATA GEÇSİN
    http://www.sahibinden.com/temiz_kullanilmis_ve_bakimli_bir_gtsWQQaXQQ5994451WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaguler_07a -- 16 Haziran 2008; 18:26:59 >

• bende de 92 taunus var
    200 u rahat görüyorum
  • benim hiç ford taunusum olmadı ama olmasını isterdim. şöyle taunus un içine güzel bi cd calar KenWooD & PioNNeR kolon lar celık jant neon ısık sistemı ve bir tanede Kaputunun altına 306 HP güç ve 460 Nm tork saklayan SL 500 motoru kesinlikle oyuncak değil (MOTOR 8 SİLİNDİR )(BORU MU )
  • quote:

Orjinalden alıntı: suskuncocuk_46

merhaba
    bende ford taunus hastasıyım.88 2000 motor var, ama çok yakıyo 50 ykr yakıyo ne yapmak lazım,bu sorun nasıl giderilir.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

sizin aracın deposu delik kardeşim 89GLS var LPG de istanbul şehir içinde sonuna kadar da bassam bile 27 krş yakıyor. Benzinde bu yaklaşık 35 krş yapar.
  • Buda bizim 1978 ModeL ALman taunus'umuz... Üzerinde boyaLı hiçbir parçası yoktur 82 yıLında Türkiyeye giriş yaptı. KapaLı garajda muhafaza ediLdi. Bu sene modifiyesine başLayacağız..
    http://img73.imageshack.us/my.php?image=grnt001tf5.jpg
    http://img73.imageshack.us/my.php?image=grnt009qm4.jpg
    http://img95.imageshack.us/my.php?image=grnt007ge5.jpg
    http://img125.imageshack.us/my.php?image=grnt010pa1.jpg
    http://img125.imageshack.us/my.php?image=grnt020rg3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALph1940 -- 12 Aralık 2008; 14:45:51 >

• hiç dokunma böylesi daha güzel daha çok göze batar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.