Şimdi Ara

kimsede FORD TAUNUS yokmu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
335.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radyatörün fiyatları bu civarda , fakat öncelikle sizin radyatörün kurtarılıp kurtarılamayacağına baktırmanız daha mantıklı olur gerçekten çok eski ise ve tamir fiyatı sıfır radyatörün yarı fiyatına ulaşıcaksa bence uğraşmaya değmez, araçlarda sürekli antifiriz kullanılmadığı sadece kış aylarına girilirken antifiriz konulduğu için motor bloğu üstündeki su tapaları yada radyatör, antifirizin pas sökücü etkisinden dolayı patlıyor yaz ve kış antifirizi mutlaka motor soğutma suyunda bulundurmak gerekir, musluktan konulan kireçli su zamanla motorda pas oluşturuyor, aynı zamanda motordaki su dolaşımınıda etkliyor, antifiriz kullanılan bir motor daha sağlıklı soğutma yapar, tavsiyem son zamanlarda piyasada da kullanılmaya başlayan ve fabrika çıkışı araçlarda standart hale gelen organik antifiriz kullanılması bu antifirizin rengi bildiğimiz yeşil renk değil pembe renktedir ve daha sağlıklıdır.

Saygılarımla

İsmail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41ft782 -- 20 Ağustos 2007; 0:04:42 >

• herkeze slm bende şahsen 2 gün önce bitane taunus 2000 motor gts aldım 92 model ama harbiden sağlam ve temiz bu arabalar lpg de ne kadar yaıkıyor merak ettim şahsen sahibi 175lira dedi dorumu 2 gündür keyifle biniyorum yayla gibi araba yani on numara hayatta kazasız bol günler yollar bizimle by :D
  • sendeki arabanın aynısından 3 gün önce ben aldım motor sıfır yapılmış kaporta boya yapılmış ve kazası yok tanıdıktan sadece 92 model biraz zorladım banamısın demedi harika bu arabalar ya resmini bi kaç güne koycam ama tek kelime süper renk jant aklına ne geliyosa seninkiyle aynı ailem zannetti bizim araba seninkini pilakayı görünce inandılar lpg varsa sende kaçpara yakıyor bunlar sahibi 175 lira dedi dorumu ama gaz koyduğumda doru gibi geldi bide senden duyayım by kazasız günler seninle olsun kib by
  • quote:

Orjinalden alıntı: entelhasere

93 model 2000 gts var üstüne araba tanımam yakıtta fena sayılmaz kılometrede 180 bin yakıyo tüpde benzinlide 300 ü buluyo ama it gibide gidiyo tank gibi araba cok rahat

http://img291.imageshack.us/img291/3041/phot00077dl3.jpg

http://img47.imageshack.us/img47/2016/phot00088ps2.jpg

sendeki arabanın aynısından 3 gün önce ben aldım motor sıfır yapılmış kaporta boya yapılmış ve kazası yok tanıdıktan sadece 92 model biraz zorladım banamısın demedi harika bu arabalar ya resmini bi kaç güne koycam ama tek kelime süper renk jant aklına ne geliyosa seninkiyle aynı ailem zannetti bizim araba seninkini pilakayı görünce inandılar lpg varsa sende kaçpara yakıyor bunlar sahibi 175 lira dedi dorumu ama gaz koyduğumda doru gibi geldi bide senden duyayım by kazasız günler seninle olsun kib by

• Lada Samara mı sattım. bi taunus mu alsam ne yapsam

yakıtı lada ya göre bayaa fazla. benim merak ettiğim yedek parça olayı. pahalı mıdır acaba çok ?
  • slm bende murat 4 gün oldu taunus alalı ama lpg de 175 lira yakıyor ama parçalar ucuzmuş bende onun için aldım araştırdım kib by
  • Merhaba

Lada Samara ne kadar yakıyor bilmiyorum ama benim 2.0 cc Taunus' um şehir içi şehir dışı karışık 200 Ykr yakıyor. (LPG)

Parça Fiyatlarından örnek vermek gerekirse

Hava filtresi :5 YTL
    Ön Fren Balataları :10 YTL
    Tampon:25 YTL
    Ön Farlar 2.0 için :30 YTL
    Sinyaller Sarı: 5 YTL
    Yağ -Yağ filtresi Değişimi : 30 YTL
    vs vs vs ..
    Lada parça fiyatları konusunda bilgim yok fakat sonuçta yerli üretim bir otomobil olduğu için parçaları kolay ve bence uygun.

Saygılarımla
    İsmail
    www.taunusturkey.com
  • parçaları ucuzmuş yazdıklarınıza göre.

Fakat yakıt biraz fazla benim samara dan en az bi elli bin fazla yakıyor sanırım km de.

iyi günler.
  • O kadarda olsun bir kere binersen bir daha samara falan aramazsın ...
  • o kadarda olcak kardeş ama rahatlık bakımından on numara değer yani
  • Peki şu ilan için ne düşünüyorsunuz ? Biraz pahalı mı ? http://www.araba.com/687157.html
  • valla fiyat güzel aynı benimki gibi ama motor 1.6 90 beygir benimki 2000 motor 120 beygir yani canavar ama bi bak istersen eğer temisse harika bi araç şimdiden hayırlı olsun
  • Birincisi ilandaki aracın resmi yok ikincisi orjinal alman ford olamaz

Taunus 1.6 GL 85 HP
    Taunus 1.6 S 92 HP
    Taunus 2.0 GLS 115 hp olarak üretilmiştir.

Saygılarımla
    İsmail
    www.taunusturkey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41ft782 -- 26 Ağustos 2007; 23:15:57 >
  • valla kardeş ben süper 3 lü radyatör aldım 130 ytl adım işçilk içinde 20 ytl aldılar buarada hararet sorunu çözüldü antifiriz ve radyatörü soğutmaya yardımcı olan bi fan varmış yaptığım kazada o iş görmez duruma gelmiş onuda yaptırınca sorun çözüldü allaha şükür ancak motor 2000 ise süper 3 lü radyatörü alınmasını kesinlikle tavsiye ediyolar
  • slm 2000 motor fordtaunusumun triger seti değişcek acaba tahmini fiyatı ne kadardır bide şarj problemi var aküde değişcek ama triger setinin fiyatını merak ediyorum yardımlarınız için şimdden teşekür ederim hayatta bol şans

• Almanyada klassik olmuş durumda.

Hele bide coupe V6 motorlu temiz original varsa arıyorum.

bende 72 modeli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyoner -- 1 Eylül 2007; 21:53:36 >
  • SEVGİLİ KARDEŞİM DÜŞÜNÜRSEN BİR TAUNUS ALMAYI BENİM ÇOK TEMİZ TAUNUSUM SATILIKTIR...http://www.araba.com/764764.html BU LİNKTEN GÖREBİLİRSİN...
  • Arkadaşlar bende de temiz 1979 alman ford var. Çok memnunum başka araba alsamda bunu satmayacağım. aşağıdaki resmi bozcadanın deniziğle montajladım.
    saygılar..

kimsede FORD TAUNUS yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 5 Eylül 2007; 17:12:22 >
  • zamanında 93 samara 88 taunus arasında seçim yapıp ford almıştım 7 sene kullandım salonsalomanjeee....
    quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

Lada Samara mı sattım. bi taunus mu alsam ne yapsam

yakıtı lada ya göre bayaa fazla. benim merak ettiğim yedek parça olayı. pahalı mıdır acaba çok ?
  • bende 88 model 2.0GLS otomatik vardı ama 82beygirdi!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: 41ft782

Birincisi ilandaki aracın resmi yok ikincisi orjinal alman ford olamaz

Taunus 1.6 GL 85 HP
    Taunus 1.6 S 92 HP
    Taunus 2.0 GLS 115 hp olarak üretilmiştir.

Saygılarımla
    İsmail
    www.taunusturkey.com

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.