Şimdi Ara

kimsede FORD TAUNUS yokmu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
8
Favori
335.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar bizdede otomatık gts vardı 2000 motor
    güzel arabaydı ama yere cok yakında kucuk tumseklerde altı yere surtuyodu
    o arabayla en cok ugradıgımız yer petroller oluyodu
    ama cok rahattı
    saygılar...
  • SLM ARKADAŞLAR

BENDE 87 MODEL 1,6 GL TAUNUS VAR , YENİ ŞÖFÖRÜM DAHA ARABANIN GİDİŞİNDEN KULLANISILINDAN ÇOK MEMNUNUN , KULLANIRKEN KEYİF ALIYOR İNSAN , YALNIZ TEK SORUNU DİREKSİYONU AGIR , ARACIN DİREKSİYONUNU HİDROLİK YAPMAK İSTİYORUM UYUMDA SORUN YAŞAR MIYIM , Bİ DE MALİYETİ NE KADARA PATLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM,

HERKESE BOL KEYİFLİ, KAZASIZ,SORUNSUZ SÜRÜŞLER.
  • 90,91,92 model taunusların hıdrolık dıreksıyonunu takıyolar yanı uyduruyolar ama mahalıyetı ne kadar oluyo onu bılmıyorum ıste
  • kinowa kardeş sagol uyumda sorun yoksa fiyatı araştırırız
  • hidrolik dir. fiyatı aslı astarından pahalı gelir bence.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinowa

arkadaslar arabamın resımlerını koycam ama bı turlu olmuyo ya bana yardımcı olurmusunuz
    kardeş cevap butonuna tıkla açılan pencereden aşağıda mavi renkli ''buraya resim koymak için tıklayın''yazısına tıkla açılan pencereden gözat butonuna tıkla bilgisayarında hangi klasörde ise resim o klasörü aç resmini seç aç de o kadar ha bu arada büyük boyutlu resimleri kabul etmiyo cep telefonu ile çekilmiş fotolar daha kolay yükleniyor haberiniz ola :)):))

kimsede FORD TAUNUS yokmu

• 1979 model Ford Taunus 1.6L station wagon saihibiyiz.ilk sahibiyiz kasa ingiltere üretimi motor Alman. 36 litrelik benzin deposu var şehirlerarası sbit hızda 500km yapabiliyor. 600.000km den sonra kaç km yol yaptığımızı hesaplamadık 1986 da benzinin kalitesi düşük diye tek segman yaparak çalıştırdık sonra 2000de benzin iyileşnce yineçift segmana geçtik hiçbir zaman için rektifiye görmemiştir. Zaten normal bakımlarla Ford motorları 2 milyon km gidiyor ister kayış koparın ister bizim gibi yağsız motoru kullanın ne şanzıman nede motor difransiyel hiçbirşey olmuyor.Biraz olsun aklı çalışan her tamirci her türlü sorununu çözer kadın çorabıyla bile bu arabaları kayış niyetiyle kullanırsınız. Koç un otosanın taunus üretimini bilem yurt dışındaki üretimleri öldürmek imkansız çürümz bitmez garip arabadır bunlar. Alcaklara önerim özellikle lpg takılmamış yurt dışı taunusları alsınlar LPG genelde TR de hatalı takıldığı için sibop lastiklerini eritoyr sıksık değiştirmek gerekir. Ha km ye hiç bakmayın 100.000km 200.000km bunlar emekleme dönemi motor için. Şimdi bakıyorumda zaten aaa 100 bin km yapmış çok diyorlar gülüyorum Ford motor bu ,amerikanın ortasında çölde bu arabalar 5 yılda 500 bin km yapıyor motorlarla komik olmasın insanlar.

• selam arkadaşlar bendede 1990 model 2.0 gls var yeni aldım şimdilik memnunum kesinlikle baaktır dediğiniz önemli yerleri varmıdır gerçi uzun süre kullanabilirmiyim bilmiyorum bide sanayide bi kaç parçaya ulaşamadım konsolu arıyorm cam otm.leri çok kötü görünüyor ayrıca fren merkezinin içindeki fiber parça yırtılmış ve frenler tutmuyor basıncada ssssssssss diye ses yapıyor yenisini de konyada bulamadım ne yaüpabilirim??? eğer bulabileceğim ısmarlaya bileceğim bi yer varsa sevinirim.ayrıca hafiften performansa yönelik geliştirme yapmak isterim ne önerirsinis(araç lpg lidir) aracın arkadan çekişli olması alırken öncelik sebebimdi fazla seçenek yok bide ford deneyelim dedim tofaş tamamda bide bakalım bakalım ford lar harbiden iyimiymiş???
    iletişim: y.emrem@hotmail.com
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorulmaz50 -- 9 Temmuz 2007; 1:33:54 >
  • Dün 90 model Taunus 1.6 GT aldım gerçi arabanın arkasında GTS yazıyor ama neyse ruhsatı bugün gelecek bakarız artık neymiş. Ben internette çok aradım ama bulamadım acaba bunun kullanım kılavuzu, kitabı olan var mı? ne bileyim fotokopisini ya da PDF formatında bilgisayarda taranmış bir dosyayı gönderebilirseniz arabamın tüm ayrıntılarını öğrenir ona göre bakımlarını daha iyi yaptırabilirim. Seviyorum kullanım kılavuzu okumayı ne yapayım
  • arkadaşlar bir Taunus sever elindeki kitabı taramış isteyenler şu linkten çekebilirler.

http://rapidshare.com/files/42492111/ismail.rar.html
  • :)www.taunusturkey.com klavuz mevcuttur
  •  kimsede FORD TAUNUS yokmu
  • Merhaba arkadaşlarrr işte yaşayan efsane 74 taunus gtttt huzurlarınızdaaaa yorumlarınızı bekliyorum 7 aydan sonra bu hale gelebildi aldığımda hurdaydı 2 arabadan 1 araba yaptım çamurluklar kaput bagaj vs motor orginal ve çok iyi durumda istanbulda yollarda karşınıza çıkabilir şaşırmayın sakın:)))))
  • aşığım kızıma milletttttt

• ARKADAŞLAR BNM 89 FORDUNDA RADYATÖR DELİNDİ YAMA YAPTIRDIK ANCAK ARABANIN HARARET SORUNUNU ÇÖZEMEDİM GAZA YÜKLENDİĞİN ZAMAN RADYATÖR İÇERDEKİ SUYU DIŞARI ATIYOR RADYATÖRÜ ŞİŞLETMEME RAĞMEN Bİ FAYDASI OLMADI BUNA RAĞMEN DEVİR DAİM VE CONTA ARACIN SAĞLAM ÇIKTI ÇÜNKÜ FORDLARIN DÖKÜM OLDUĞU İÇİN ÇOK DAYANIKLIMIŞ CONTALARI Bİ RENO VEYA ŞAHİN OLSAYDI KESİN YANARMIŞ AMA BUNA RAĞMEN HARERETİ KESMİYOR VE BİRÇOK ORTAK TAMİRCİYE GÖRE BNM RADYATÖR 2000 MOTORA GÖRE KÜÇÜK KALIYOMUŞ.VE SÜPER 3 LÜ DENİLEN Bİ RADYATÖR ALAMAMI TAVSİYE ETTİLER ANCAK BAZILARI SÜPER 3 LÜ RADYATÖRÜNDE TÜPDE YETMİYECEĞİNİN SÖLÜYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • yıkdırım kardeş üçlü süper radyatör 60 lık termostat ve antifriz bunları taktır işinin çözüleceğini göreceksin..

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım87

ARKADAŞLAR BNM 89 FORDUNDA RADYATÖR DELİNDİ YAMA YAPTIRDIK ANCAK ARABANIN HARARET SORUNUNU ÇÖZEMEDİM GAZA YÜKLENDİĞİN ZAMAN RADYATÖR İÇERDEKİ SUYU DIŞARI ATIYOR RADYATÖRÜ ŞİŞLETMEME RAĞMEN Bİ FAYDASI OLMADI BUNA RAĞMEN DEVİR DAİM VE CONTA ARACIN SAĞLAM ÇIKTI ÇÜNKÜ FORDLARIN DÖKÜM OLDUĞU İÇİN ÇOK DAYANIKLIMIŞ CONTALARI Bİ RENO VEYA ŞAHİN OLSAYDI KESİN YANARMIŞ AMA BUNA RAĞMEN HARERETİ KESMİYOR VE BİRÇOK ORTAK TAMİRCİYE GÖRE BNM RADYATÖR 2000 MOTORA GÖRE KÜÇÜK KALIYOMUŞ.VE SÜPER 3 LÜ DENİLEN Bİ RADYATÖR ALAMAMI TAVSİYE ETTİLER ANCAK BAZILARI SÜPER 3 LÜ RADYATÖRÜNDE TÜPDE YETMİYECEĞİNİN SÖLÜYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Dostum aynı sorun bendede vardı arabam imzadaki araba. Bende de radyatördeki suyu dışarı atıyordu motor çok çabuk ısınıyordu hararet yaptırmadım hiç ama sınıra dayanıyordu, sonuç olarak silindir kapağı çatlak çıktı, dikiş atıldı şimdi sorunsuz kullanıyorum. Eğer sorununu çözemezsen birde oraya baktır derim.

• arabamda bu

• kasası güselmiş chazın revolver yürüyen aksamıda iyise dört dörtlük araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım87

kasası güselmiş chazın revolver yürüyen aksamıda iyise dört dörtlük araba

Kasa iyi yürüyende o zamanlar iyiydi ama şimdi ufak tefek bakım istiyor. Mesela 4 lastik almak lazım, birde arka helezon yaylarını yenilemem lazım. Arabamdan çok memnunum. Her işimi görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.