Şimdi Ara

kimsede FORD TAUNUS yokmu (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
335.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GLS 2.0 3-4 ay sonra hurdaya çıkarıyorum,motoru çok sağlamdır.Motor-konsol-jant vs arayan varsa yardımcı olabilirim.
  • Arkadaşlar 73 model kırmızı bir klasik alıcam beyaz deri döşeme 5.000 tl ayırdım ama çok masraf çıkartırmı yani arabayı aldıktan sonra masraf için para kalmayacak fikir almak isterim taunusçulardan
  • gonzale_s G kullanıcısına yanıt
    Korkutmak gibi olmasın ama illa ufak tefek masraf çıkar.Taunus olarak GLS 2.0 öneririm aslında
  • arkadaşlar merhaba 4 gün önce 79 model Alman Coupe Taunus almış bulunmaktayım, aracın arkasında çeki demiri var ve bu demir söküp takılabilir şekilde değil, direkt olarak şaseye bağlı, bunu oradan bir şekilde söktürmeyi düşünüyorum, muayenede sıkıntı olur diyorlar eğer sökülürse, bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

arkadaşlar merhaba 4 gün önce 79 model Alman Coupe Taunus almış bulunmaktayım, aracın arkasında çeki demiri var ve bu demir söküp takılabilir şekilde değil, direkt olarak şaseye bağlı, bunu oradan bir şekilde söktürmeyi düşünüyorum, muayenede sıkıntı olur diyorlar eğer sökülürse, bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım var mı ?

hayırlı olsun güle güle kullan..çeki demirini bence iyice araştır. gerekmiyorsa arabanın orjinalliğini bozacak şeylerden kaçın..
  • Ben de taunus almayı düşünüyorum ama; bu yeni zorunlu trafik sigortası aracın değerini geçecek diyorlar, ne dersiniz?
  • Arkadaslar beyaz 2.0 gls klimasiz hidrolik direksiyonlu bir arac var almayi dusunuyorum 4000 tl istiyor.
    Yakiti korkutuyor yakit durumu guncel zamla ne kadar dir. Acil bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseden bir fikir yokmu ona gore alacamda

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Şuan peder kullanıyor aracı,zamlardan önce şehir içi 300 uzun yol 250 idi.Temiz ise 4000 lira eder.Çürük çarık olmamasına dikkat edin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RazoR1717

Şuan peder kullanıyor aracı,zamlardan önce şehir içi 300 uzun yol 250 idi.Temiz ise 4000 lira eder.Çürük çarık olmamasına dikkat edin ;)

Gittim dun baktim curuk carik vardi almadım.

• Yaşına göre illa olacaktır ama az ve tamir edilebilir düzeyde olmalı

• Merabalar foruma yeni katıldım umarım yeni konu açmadan soruma cevap bulabilirim baya kalabalık bi Taunus ailesi olduğumuz belli
    Asıl soruma dönecek olursamda bende 89 model 2.0 Gls var bunu ms beyin ve bi kaç parça değişikliği ile enjeksiyona çeviriyoruz fakat benim asıl istediğim ise arabamı 16V yapmak ve bunun içinde en uygun kapağın volvo 740 ve 240 modellerininki olduğunu bunun yanı sıra coswort kapakların uyduğunu öğrendim ama bunlar ateş pahası zaten volvonunkini bulursanız ne ala ama bu 3nün dışındada mondeoların üst kapağının uyduğunu öğrendim ama mondeolara bakınca bir çok motor seçeneği var ve hangisinin bizim motorlara uygun olduğunu bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri umarım vardır

• Tanuscular hepiniz grubumuzun platin uyelerisiniz, sizi cok seviyoruz

• 78 Model Alman Ford Taunus'a binmeyen Forda bindim demesin. Hiçbir otosan yapımı bu avrupa aracın yerini tutamaz... Aracımı borcumdan dolayı üzülerek satmıştım. Borcumu bitirdiğim an sattığım adamdan geri aldım. Ford sevdası böyle birşey...

kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo6167 -- 26 Şubat 2014; 23:21:19 >

• Merhabalar,

yeniyim buralarda. Konuyu görünce ben de katkı yapmak istedim. Benim Taunus'un resimleri:

Araç şu an bu halde, sabırsızlıkla bekliyorum bitmesini

kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu

• fastback F kullanıcısına yanıt
    bu kasadan eve giderken yolum üzerinde caddede duran bir tane var. o da kaderine trerk edilmiş bekliyor. motor falan yok üzerinde.
  • Hayret, bu kasalar pek boş bırakılmaz. Hatta arayanlar var bu forumda? Belki işlerine yarar. Araç nerede peki?
  • Bana e-mail olarak mesaj geldi fatih adlı arkadaştan ama özel mesajlarda göremiyorum, cevap yazamıyorum o nedenle. Tekrar yazar mısın arkadaşım, hatta numaranı yazarsan ben ararım seni. Seninle bu projeni konuşmak tabiki isterim.
  • Bu arada bu da aldığım diğer Taunus. 81 model Alman, 2.3 V6. Benim projeme donör olacak. Araç yürür halde aslında

kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu kimsede FORD TAUNUS yokmu

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.