EVET BİRAZ FORUMA UĞRAYAMADIM AMA BİR KAÇ ARKADAŞIN YORUMLARINDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA FİYATLARIN HAFİF DÜŞME GÖSTERDİĞİ YÖNÜNDEYDİ.DÜN KOYULAN 200M 'DEN TRİNALARIN YENİDEN 50M'YE DÜŞTÜĞÜNÜ.BİR ÇOK İTEMİN SATILMAMASINDAN DOLAYI TEKRARDAN PAZARA DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER.BAKALIM HALEN BEKLEMEDEYİZ.
bnde su mantıga uyuz oluor dupe server dan servera yayılıor zaten dupeyı yapan adamlar gb satıcısı oluor dupeyıde gb satamk ıcın yapıorlar gb satan adam tek bır server dan para kazanamazkı herseryda gb ye ıhtıyıacı war gercekten dupe cıksa her serverda ıtemler aynı sekılde artartdı
ben ronarkda oynuorum ıtemlerın fıyatlarındakı tek gelısme hala dussde olmaları +0 rol 600m ken suanda 500-530m .....
evet zaten o konuyada değindim.logosta oynuorum benim asıl charım orada ve hiçbir değişiklik yok serverda.
Şahsi kanaatim gb piyasasının takip edilmesiyle bu işin doğru olup olmadığının belli olacağı.Eğer ytl bazında gb fiyatlarında düşüş başladıysa düpe çıkmış olduğuna işarettir.Bunun haricindeki durumlarda yorum yapmanın tahminden öteye gitmeyeceğini sanıyorum.Gb piyasasını takip eden arkadaşlar, değişiklik varmı fiyatlarda?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme