Bildirim
KİMSENİN PROVOKASYONLARINA ALET OLMAYIN !!! PARALARINIZI HARCAMAYIN!!! (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende kendi fikrimi söliyeyim bence dupe cıkdı ama dupeyi yabanlar piyasaya şuan sürmüyor ucuza itemleri çekip ileride ytl ile satacaklar pazarda item kalmayıncada gbleri yavaş yavaş piyasaya sürcekler bunun sebepide yavaş yavaş sürerlerse daha pahalı satarlar ve belli bir noktaya gelince dupe biter piyasa gene düşer -
-
-
-
herkes sabırlı olsun fiyatlar eskisinden de daha aşağıya düşecek -
-
quote:
Orjinalden alıntı: FriDAY13
herkes sabırlı olsun fiyatlar eskisinden de daha aşağıya düşecek
zaten şuanda bile aynı düzeye gelmeye başladı ares2 de selling rogue citin+7 18m diye bağırıyorlar...ama alan yok..gb sini harcayanlar çok pişman olacaklar... -
dediğim gibi topici özenle okuyun pişman olmıyıcaksınız. -
-
İşte Mantıklı Bir Zihniyet.
Millet kâr Yapıcam Diyerekten Hiç Akılları Çalışmıyor
Hiç Düşünmüyormusunuz Bu adamlar Piyasaya Yüklü Bir Miktarda Gb sokup İtemleri Topladılar neden 2 katına satıcaklar şimdi :)
Ben bu İşten 1 gb Kâr ile ayrıldım oda bana Yeter Saol Bu arada Up.. -
tşk ederim önemli değil upp -
belyer bende 8 gb yaptım manesde 2-3 gunde fıyatlar duşerse Manyak Bir Priest Olur Benim Car! -
ya bide rollback felan gelebilir diye bazı yazılarda okudum forumlarda hemde 3 günlük rollback!
eğer gelirse kastığımız exp ve np ler çöpe gidicek -
Şuan serverler bakıma alındı öyle birşey olduğuna bende inanmıyorum ama vardıysa bile bakımdan sonra düpe diye bişe kalmaz piyasalar eskisden daha aşağa düşecek umarım bu bakımdan sonra yeni buglar çıkmaz -
EWET SERVERLARDA İTEMELR DÜŞMEYE BAŞLADI BİLE BEN İTEMLERİMİ GB YE ÇEVİRMİŞTİM SABAH VE PİYASA DÜŞÜNCE UCUZA ÇEKECEĞİM BU DUPE İŞİ BİZİMDE İŞİMİZE YARADI YAPMADIĞIMIZ HALDE -
bir kac zengin cıkıo unigleri topluyo cakal ya... sonra elinde patlıyo... kafesinden acıyo 15 20 pc veya arkadaşlarıı.. itemleri normal değerinden fazla koyuyo.. bizim insanımızda yama cok.. dupe cıktı der...öle kalır.. piyasa artık yükselmesi için.. gecen yılbaşında olduğu gibi ağac bugu gelmesi lazım... en kısa zamanda chtin tekrar cok eskiden olduğu gibi 5 6 m olucak merak etmeyin.. -
yaw bu fiyat artışı az garip oldu ama...dupe olduğunu düşünenler warsa neden ytl bazında 1 gb 50 kuruş olmadı?
eskiden dupe wardı ...1 gb 25 kuruşa kadar düşmüştü adamların elinde patlamıştı...
yani az mantıklı olun ...piyasa yüksek adam pazara koyduğum 350k lık mala takas olurmu dio
hani dupe warsa da üzülmicem ytl bazında depoladınmı gb yi pot derdi olmicak sorun olmicak...okadar basit
az düzensiz oldu ama -
Zaman göstericek çıkıp çıkmadığını bence. Şu an için dupe yapmayan birisi ne söylerse yalan olur bence. Geçen sene ve ondan önceki senelerde çıkan dupe lerde öyle aniden yayılmamıştı. Gb önce 10 15 ytl idi sonradan yavaş yavaş düştü en sonunda ciklet fiyatına eşit oldu. Yani herkesin gözlediği bir artış var. Şahsen o artışın başladığı gün ne koysam çektiler bende kıllandım hadi lan ordan falan dedim kendime ama insan olsunda istiyor ufaktan=) Bu kadar açlık yeter pota verdiğim paraya acır oldum şahsen. Çıktıysa bile şu an emin olamayız zaman geçmesi lazım yükseliş devam ederse anlayınki dupe çıktı ama devam etmiyorsa 1-2 cafecinin stoğu açmasının dalgasıdır diyip geçeriz. -
Ares'de +1 bronze belt 400m +0 bronze belt 800m... Bu saçmalık diğer itemlerde de söz konusu... Dupe olsa +1 bronze belt 400m'den çekilmez miydi? Yorum sizlerin...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X