Şimdi Ara

Kimseye hayır diyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri benden bişey istediğinde ona hayır diyemiyorum istemesemde yapmak zorunda kalıyorum.Mıymıntı birinin tekiyim.Rahatça konuşamıyorum mesela.Birini reddetmeye çalışırken ter döküyorum.Yada reddedemeyeceğim birisinden mesaj geldiğinde açmamak için 40 takla atıyorum.Bu durumu nasıl düzeltirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boy kaç

• Benimle bir gece ....?

200$ veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü boyun 1.76 knk
  • 182 veya uzerinde değilsen normaldir

• 176 degil misin sen ? Oyle anlatiyodun seni sevmiyorum ama ilginc aklimda kalmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın istemediğin bişeye hayır demekle başla mesela. İnsanlar mutlu olucak diye her işi yapma , hayata 1 kez geliyorsun.

• Duvara doğru dön ve 1 saat boyunca Hayır diye bağır. (Test etmedim knk sorumluluk almam)

• Bahane uydur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Efes

Yarın istemediğin bişeye hayır demekle başla mesela. İnsanlar mutlu olucak diye her işi yapma , hayata 1 kez geliyorsun.

Arkadaşlığımızın bitmesinden midir yoksa başka bir sebeptenmidir bilmiyorum ama içimde bi çekince var rahat olamıyorum.Mesela bi arkadaş yarın bi yere gidicekti gel sende dedi oruç tutucam gelemem dedim tutma dedim sırf oruç tutmıcam yarın istemeye istemeye arkadaşla berabar gidicez.Hayır gelmicem diyemiyorum ya 40 takla atıyorum resmen.

• Onlara hayır de delikanlı.

• hocamde gitsin ucunda ölüm yokya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Efes

Yarın istemediğin bişeye hayır demekle başla mesela. İnsanlar mutlu olucak diye her işi yapma , hayata 1 kez geliyorsun.

Arkadaşlığımızın bitmesinden midir yoksa başka bir sebeptenmidir bilmiyorum ama içimde bi çekince var rahat olamıyorum.Mesela bi arkadaş yarın bi yere gidicekti gel sende dedi oruç tutucam gelemem dedim tutma dedim sırf oruç tutmıcam yarın istemeye istemeye arkadaşla berabar gidicez.Hayır gelmicem diyemiyorum ya 40 takla atıyorum resmen.

Eğer birşeyi istemiyorsun diye arkadaşlığınızı bitirecek biriyse zaten en hayırlısı olmuş olur zaten

• Çok hayırsız bi insansın TechR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

hocamde gitsin ucunda ölüm yokya

Evet ama çekiniyorum mesela bi kaçında hayır dedim adam iyi gelmezsen gelme tarzı bişeyler dedi nedense çekincem daha da arttı o adama karşı.İnsanlara karşı rahat olamıyorum hocam acayip bi özgüven eksikliği var.

• Up

• quote:

Biri benden bişey istediğinde ona hayır diyemiyorum istemesemde yapmak zorunda kalıyorum.Mıymıntı birinin tekiyim.Rahatça konuşamıyorum mesela.Birini reddetmeye çalışırken ter döküyorum.Yada reddedemeyeceğim birisinden mesaj geldiğinde açmamak için 40 takla atıyorum.Bu durumu nasıl düzeltirim?

Hayır demek üzerine pratikler yap. Olmazsa bi hayvan besle. O yapmaması gerektiği bişey yaptığında hayır demek zorunda kalırsın. Yada çok düşün. Hayır denecek durumda bi arkadaşını bul. İyiliği için hayır demelisin bazı şeylere. Mesela kızın teki bakireyim ama benle yatar mısın, yalnız babam il emniyet müdürü duyarsa kötü olur dese ne derdin bak mesela insanlara kendi iyilikleri yada senin iyiliğin için hayır demen gerek bazı durumlarda bunun gibi. Yada o örneği geç. Başkasını seviyosun ve onun dışında bi kız seni seviyo. Onunla çıkarak sadece onu ve kendini avutur üzersin. Buna da hayır demen gerek. Yapmaman gereken şeyler yapma. Abartılı şeyler iateyenlere hiç yüz verme. Böyle düşün işte.

• boyun yetmiyo o yüzden diyemiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Biri benden bişey istediğinde ona hayır diyemiyorum istemesemde yapmak zorunda kalıyorum.Mıymıntı birinin tekiyim.Rahatça konuşamıyorum mesela.Birini reddetmeye çalışırken ter döküyorum.Yada reddedemeyeceğim birisinden mesaj geldiğinde açmamak için 40 takla atıyorum.Bu durumu nasıl düzeltirim?

Hayır demek üzerine pratikler yap. Olmazsa bi hayvan besle. O yapmaması gerektiği bişey yaptığında hayır demek zorunda kalırsın. Yada çok düşün. Hayır denecek durumda bi arkadaşını bul. İyiliği için hayır demelisin bazı şeylere. Mesela kızın teki bakireyim ama benle yatar mısın, yalnız babam il emniyet müdürü duyarsa kötü olur dese ne derdin bak mesela insanlara kendi iyilikleri yada senin iyiliğin için hayır demen gerek bazı durumlarda bunun gibi. Yada o örneği geç. Başkasını seviyosun ve onun dışında bi kız seni seviyo. Onunla çıkarak sadece onu ve kendini avutur üzersin. Buna da hayır demen gerek. Yapmaman gereken şeyler yapma. Abartılı şeyler iateyenlere hiç yüz verme. Böyle düşün işte.

Hocam abartı değil abartı durumlarda kendimi kollarım tabi o ayrı.Benim demek istediğim millet beni garanti görüyor.Normalde beni çağırmazlar ama baktı kimse gelmiyo tek gitmiyim diye beni çağırırlar hemen.Oruç tutmak istiyordum ama arkadaş yüzünden oruç tutmıcam ve yarın istemeye istemeye bi yere gidicem tüm günüm yollarda geçicek.Ne güzel evde yatacaktım yarın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.