Şimdi Ara

Kimseyi tokatlayamadim ( 1.6 astra satmiyorum) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
13.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İolaire

Yetkili bayide 82900 yazmışsında nerde var o fiyat ? geçen senenin fiyatımı o dediğin ?
    Altında ilanı paylaşmışım zaten. Tıklarsan görürsün. Şu anda 79900 TL olmuş fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke anlasanız hatalı olduğunuzu bir malın ederinin üzerinde satmak hırsızlıktır haksızlıktır haramdır. Keşke anlasanız da halinizi değiştirseniz. Sizin gibi insanlar yüzünden ülkede ticaret tekelci mantılı ile yapılır hale geldi. Kendimizden değişmeye başlayalım bu konuyu makara konusu olmaktan çıkartalım.

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Ahahaha yok niye hakaret edeyim sen üslubunu bazmadikca bu yazanlar arasında en akıllı sen çıktın ama tebrik ederim :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Biliyorum engin bilginiz için teşekkürler

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Aaa öyle demeyin ama teessüf ederim

• erdal85 E kullanıcısına yanıt
    Zorla mı satıyoruz akıllı ol alma sende bu kadar boş konu için.yazman bile bazı düşünceler oluşturur senin hakkında anladın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgukankoc22

Ahahaha yok niye hakaret edeyim sen üslubunu bazmadikca bu yazanlar arasında en akıllı sen çıktın ama tebrik ederim :))
    Yanlış kişiye iltifat ediyorsun:) Ben değilim o; o, ben değilim:)

Aaa lütfen sensin o sen sen :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Yanlış kişiye iltifat ediyorsun:) Ben değilim o; o, ben değilim:)

Alıntıları Göster
    Arkadaşın üstüne o kadar çok gidildi ki beyin hata vermeye başladı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Arkadaşın üstüne o kadar çok gidildi ki beyin hata vermeye başladı :)

Alıntıları Göster

• quote:

Aaa lütfen sensin o sen sen :))
    Ben Cemil'e yazdım, ordan sen de beni etiketledin sağlık olsun:)

Cemil'e gülücük bırakmamın sebebi ise burdaki konudan tamamen bağımsız. O biliyor mevzuyu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 27 Ekim 2018; 0:21:29 >
    Cemile kim ya 2 kişi konuşurken 3. Kişiler aramıza giriyor :))

• quote:

Cemil tekil şahıstan çok daha kalabalık :) Bütün kural koyucuları yanına almış birisi yani öyle tahmin ediyorum daha doğrusu öyle olmalı :)

• Gecenlerde bir konu açılmıştı, ekran kartini yari fiyatina almak istemisti bir genc arkadas dolandirilmisti. Forumda fikir yapisini sevmedigim bir kisi de dolandirmak isterken dolandirilmisin sana uzulmem demisti. Düşününce mantıklı gelmişti eleştirisi. Aklinca saticinin cahilliginden istifade edip kara gececekken 2 tane siparis verip elindekini parayı kaybetmisti.

Dürüst olun dürüst...

• piyasa mokum moku.

bilgisayar bakıyorum bu aralar, monster marka.

internet sitesinde 5300 lira, adam 6000 liraya ikinci el ilanı koymuş... milletçe toptan sapıttık...
  • quote:

Tokatci reis satmakdan vazgectin ama unutma ki her ay yuzde 24-25 lerden mevduat getirin yok , sigorta kasko mtv vs de eklenince ayda 2000 lira yiyor durdugu yerde :)

Birde herkes malini istedigi fiyattan koyabilir isterse 100.000 dolar fiyat ceker kimse laf edemez , satilip satilmamasi etkiler o ayri mesele

Burdakilere bakma ben gecen sene konu actim aracimin herseyi detayli yazdim kactan satilir dedim 2 tane hiyar cikip yok 38 bile etmez en fazla 37 vs vs cart curt yazdi , adamlara diyorum ki galeri 40 lira teklif etti yok diyorlar yalan soyluyorsun . Ben aracin keyifini 2-3 ay daha cikarip 46.000 den satisini verdim.

• Herifi linç etmişsiniz kevgire dönmüş delik deşik olmuş. Ağlatmayın dolandırıcıyı daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

Tokatci reis satmakdan vazgectin ama unutma ki her ay yuzde 24-25 lerden mevduat getirin yok , sigorta kasko mtv vs de eklenince ayda 2000 lira yiyor durdugu yerde :)

Birde herkes malini istedigi fiyattan koyabilir isterse 100.000 dolar fiyat ceker kimse laf edemez , satilip satilmamasi etkiler o ayri mesele

Burdakilere bakma ben gecen sene konu actim aracimin herseyi detayli yazdim kactan satilir dedim 2 tane hiyar cikip yok 38 bile etmez en fazla 37 vs vs cart curt yazdi , adamlara diyorum ki galeri 40 lira teklif etti yok diyorlar yalan soyluyorsun . Ben aracin keyifini 2-3 ay daha cikarip 46.000 den satisini verdim.

Alıntıları Göster
    İkinci el araca fiyat belirlemek ayrı şey, ikinci el aracı sıfırından pahalıya satmak ayrı şey.

Bu arada eski hesabın neydi ki

• Dgukankoc22 D kullanıcısına yanıt
    Haddini bil sana soracak degilim forumda dolanirken Allaha sukur bende passat var oklu astrayi ne yapayim o araci senin gibi tokatcilar aliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.