Şimdi Ara

Kimseyi tokatlayamadim ( 1.6 astra satmiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
13.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Aracı istediğim fiyattan satamayınca satmaktan vazgeçtim Ocakta inşallah 90binden satıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgukankoc22 -- 25 Ekim 2018; 13:59:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi ki arayan soran olmaz.

Yetkili bayide 0 km edition 82900 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-ekcanda...2018..astra..1.6..edition..sifir..km-611697970/detay

Edition plus ise 83500 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-inciroglu-otomotivden-2018-model-sifir-km-astra-edt-plus-613401520/detay

Aranırsa daha ucuza bile bulunabilir belki?

Hayırlı satışlar. Ama bu araç piyasasında işiniz çok zor.
  • Tabi ki arayan soran olmaz.

Yetkili bayide 0 km edition 82900 TL

Edition plus ise 83500 TL

Aranırsa daha ucuza bile bulunabilir belki?

Hayırlı satışlar. Ama bu araç piyasasında işiniz çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 19 Ekim 2018; 3:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır parasına satmaya çalışıyorsun şuan.

• Hocam arabanızın ne özelliği varda güncel sıfır fiyatından satmaya çalışıyorsunuz Bu arabaları bayiler 47000 tl den sattılar zamanında.O zamanlar bile çok yakması,aşırı hantal olması ve baz paket olması sebebiyle çok satmıyordu zaten

• O arabayı üç gün içerisinde istediğiniz fiyata satın bir o kadar da forumda toplayıp o parayı biz verelim size.

Sıfırı bayiide pazarlıkla daha ucuza alınır,kaldı ki sizin araç 40.000 yapmış bile.İsterse kalbimden temiz olsun.

• Hocam arkadaşlar haklı,bu fiyata sittin sene sataman!!!

• 75 76 bin eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere..
    11 yıl önce açıldı
    Punto 1.3 multijet evo 1.3 farki
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 73.000 TL civarı gideri var. Aynı aracın 2016 modeli bende var: 17.000 km'de. Satacak olsam 70 bin derim.

• Aynı araç var, ek olarak opc jant, multimedya sistemi, geri görüş kamera-sensör, 6lı hoparlör vs var. 44 binde araç biz bile maxederi 70-75 diyoruz sana hayırlı işler

• :) 72 Max ama alan olur mu? Gider sıfır alırım şahsen

• 20.000₺ fazlası var.

• 56bin e satıldı geçen sene sıfırı...

• Köpek adamı ısırırsa haber değeri olmaz ama adam köpeği ısırırsa sen seyreyle cümbüşü

Bu arabayı o fiyata satabilirsen işte o zaman üzerinde konuşmak lazım. Edeceği maximum fiyat 73.000 lira.

• Yukarda bi arkadasin yazdigi gibi tutulmayan bi arac.

2016 aralik ayinda edition plus 54.750 ye kadar dusmustu bayiler ama eski tasarim, fazla yakit, opel servisleri ve hantal performans yuzunden almamistim.

• Bu yılın başında sıfırını 69a gitmiyor diye almadık.

80 nedir?

2010 mondeo 1.6 titanium hb aldık. Şaka maka D segmenti 1.6 atmosferik tüplü 1.5 ton araba o astradan daha iyi gidiyor.

• Herkes sapıttı yeminle elinizden gelse sıfır fiyatından daha çok istersiniz. 2 hafta önce pazar günü kayseride açık olan bayileri ve oto galerileri gezdim. Sıfır boş paket otomatik corolla 90 bin tl fiyat verdi çıktık sonra galeriye baktık 2015 model boş paket otomatik 70 binde corollaya adam 92 bin fiyat verdi bende biraz önce bayiden geliyorum bu fiyat verdiler dedim adam biz 90 a bile inmiyoruz pazarlıksız bu fiyat dedi adamlardaki özgüven tavan olmuş sizde rahat olun 81.500 az 85-88 arası isteyin.
  • E 180 olmuş 450.000

1.6 motor. Çıplak fiyatı 200.000

Ne konuşuyoruz biz

• Arkadaş foruma gizli reklam uygulaması yapmış. Hemen birimiz şu arabayı satın alsın.
  • edirne de adettir;en az 5 bin üzerinde yazarlar bende edirne deyim..
  • 65den 1 kuruş fazla etmez.40 bin km yapmışsın az değil 1 sene için.millet o kmleri 4 senede yapıyor.kılıflar da iğrenç duruyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.