Şimdi Ara

2001 vw golf 4 1.6 comfort 300binlerde alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su sıralar 150-170bin bandina araç bakıyorum, yasadigim şehirde Bi golf 4 dikkatimi çekti 2001 model 300binlerde 1.6 benzin LPG küçük Bi şehirdeyim uniye git gel için ve aileninde arada kullanması için araç bakıyorum golf4 tavsiye eder misiniz?boya takıntım vs yok bu fiyatlarda zaten pek takmamak gerek

tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• araç alırsak muhtemel Bi 5 6 sene rahat kullanırız diye dusunuyorum

• Alınmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biraz daha açar mısınız hocam neden alınmaz?Veya bu fiyata başka ne alinir?

• benkimkiyimki B kullanıcısına yanıt
    Açması muhtemel yüksek masraf ve problemlerden ötürü alınmaz.

Japon-Kore grubunun tercihen yerli üretim ve piyasası iyi olan araçlarına bakılır. Fiat’ın da aynı şekilde olabilir. Albea, palio gibi.

Sanayiye yolunuz düştüğünde bunun nedenini daha iyi anlarsınız.

• Her marka her model araç alınır.Mühim olan neyi ne kadara aldığınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açacağı muhtemel masrafları göz önüne alarak fiyatı piyasanın altındaysa alınır. Ama piyasa fiyatına satılıyorsa, muhtemel masraflar için satın aldığınız fiyatın 5te 1i kadar bütçe ayırmalısınız.

Aracın evveliyatı bellidir. Kullanıcısı aracı yormamıştır. Bakımları zamanında kaliteli sarf malzemeyle yapılmıştır. Orası ayrı. Ama şu da var her ne kadar bakımları zamanında yapılan ve yorgun olmayan bir araç olsada metal yorgunluğu olayını unutmamak lazım.

Benim naçizane tavsiyem bu fiyat bandında bakım, tamir masrafları daha düşük bir araç bakmanız. Küçük bir şehirde yaşıyorsanız usta bulma konusu sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 30 Kasım 2022; 8:44:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alınır, neden alınmasın. Ancak alındıktan sonra güzel bir bakım yapılması şart bence. O nedenle tüm paranızı aracın satın alımı için harcamazsanız lehinize olur.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    150bin fiyat çekmişler ancak 140a vs getirirz diye dusunuyorum ve piyasasından da pek haberim yok maalesef
    metal yorgunluğundan zaten hem fikiriz hocam, aldığımızda güzel Bi ustada motoru vs gösterip güzel.bi bakim yaptırmayı dusunuyorum ama 320binlerde olması gözümü korkutmuyor değil yinede

• zed Z kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam sagolun

• 150bin istemişler arabaya ama.pazarlik vs yapılır diye dusunuyorum

• Geçenlerde İstanbul'da taksiye bindim fiat linea araç 700 bin km civarıydı.hiç rektefiye falan yaptırdınız mı diye sordum hayır dedi taksici.benzinli ise bakımları falan aksatılmamışsa bence 300 bin km çok değil Türkiye şartlarında.

• Temizinin piyasası 200 binden başlar. 150 bine alınan golf 4 e sen değil. O sana biner kardeşim. Dost acı söyler

• Herkes bir şey demiş te, arkadaşlar araç piyasası tüm piyasalar gibi delirmiş durumda. Yakında 300-400 hatta 500 bin km'lerde araçlar alıp satarız artık.

Eğer ekspertiz de bir problem yoksa alın gidin hocam. Ayağınızı yerden kessin.

• 2001 model arabaya 150-160 verilmez. Hele 300 bindeyse.. Metal yorgunlugu diye bisey var motoru ne kadar bakimli bile olsa

Git mitsubishi colt palio falan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Kasım 2022; 21:19:39 >
  • 2012 jetta tdi manuel aracim var, ben bile 440k istiyorum. 2001 icin biraz cok degil mi?

• 300 bin km ve lpg...
    O arabanın her yeri yorgundur. Özellikle de motoru.
    Daha yeni model benzinli bir araç bak kardeşim.

• Sizin gibi işimi görsün araba arayışımı benzinli 79 bin km de fiat panda alarak noktalamış oldum.
    Tercih meselesi inanın haşatı çıkmış araçlar ile uğraşmak istemedim. Sanayide usta usta gezmek cabası birde yaşlı arabada lpg sorunları ile uğraşmak lpgci motorcuya motorcu lpgciye işçilik maliyetleri fazla kimse düzgün aracını satmak istemiyor
    Aracı alırken fark etmedim lastikler orta karardı aldıktan sonra baktım ikisi 2013 ikisi 2016 yağ bakımı gelmiş yani araba temizde olsa yine masrafı oluyor

• zed Z kullanıcısına yanıt

Fiyata dikkat etmemişim. 22 yaşında bir araç için fiyat bence çok yüksek...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.